Nedarí sa mi schudnúť, nevie mi niekto poradiť ako schudnúť ?
Ahojte pracujem v hotely ako chyzna a ako 23 rocna som schudla behom 3ch mes. 10 kg. Teraz sa mi to vsak uz nedari. Mam 28 pohyb v robite nejem vecer samozrejme sem tam zhresim jem bielkoviny malinovky sladke mi nic nehovori. Rano iba celozrny chlebik velkosti dlane co sa peciva tyka. V maji som bola vo svete zdravia no ani tak som neschudla.stale stojim na vahe nechapem co robim zle nesportujem no pri mojom jedeni by som uz mala nat 48 kg davno! Neviem ci by sim dala v robote drsnu dietu ako vtedy... Pijem monentalne petrzlenovy caj tak uvidime. Neviete mi poradit niekto? Ani spalovace nezabrali😐
@dajana40 a akú váhu očakávaš? lebo ak tých 48 a teraz máš 55 pri 170cm,tak sa nečuduj😉 to bol len príklad...ale každý máme hranicu čo je ideálne pre naše telo a pokiaľ človek netrpí poruchou prjmu potravy tak telo ho jednoducho pod túto hranicu nepustí😉ale ak máš naozaj nadváhu, tak skús cvičenie alebo kalorické tabulky...ja napr.chudnem len s cvičením a stravu neupravujem
@basullinka v hotely nieje strava az tak pestra bed vtedy som tiez nic nejedla a slo to:/
@zazvorka87 nestresuje spat chodim o 10 a vstavam 6:45
@dajana40 to, ze to slo neznamena, ze to bolo aj zdrave a pojde to teraz. Ja si varim kazdy den do roboty, aby som mala pestru a zdravu stravu, kedze mi nemame v praci jedalen
@basullinka no my mame a mnw s to neoplati nemame prilis pestru stravu no meso a salat je k dispozicii kazdy den
Ja som teraz schudla za necele 2 mesiace 5 kil len upravou stravy. (Bolo by aj viac, ale cez Vianoce som sa moc neobmedzovala). Ranajky celozrnne pecivo s nizkotucnym syrom, k tomu paradajku, papriku, uhorku. Podla chuti. Na desiatu biely jogurt alebo ovocie. Obed jem maso so zeleninovou oblohou alebo salatom, alebo ryby plus ta ista priloha. Olovrant ako desiata a vecer ako obed. Len striedam. Cestoviny, pizza, zemiaky a ryzu si doprajem raz za tyzden. Striedam to. Raz za tyzden aj nejaku sladkost, dobozku alebo kolacik.
@amelie2017 no ja ti mam podobne ako ty a stojim na vahe od septembra!! Rozmyslam ci moje telo nieje take ze proste chdunem iba vtedy ked fakt prijima iba malo stravy a hladuje
@dajana40 hladovanim ic nevyriesis, len si pokazis zdravie, cyklus, vlasy. V robote mas sice pohyb, aj ja, som casnicka, ale samotny bez upravy stravy nestacil. Skus svicenie, alebo aspon rychlu chodzu. Kazdy den 30-45 min ist na rychlu prechadzku.
Ja mam nastavene telo tak, ze nemozem jest vela ani bezne. Darmo si upravim stravu a aj sa relativne hybem pocas dna, neschudnem. Musim sportovat 'do spotenia' min 30 min, aby som zacala chudnut. Vyskusaj si zaradit hodinku intenzivnejsieho sportu, ci nedosiahnes vysledky. Mne fungovalo najlepsie plavanie, ani som nevedela, ze sa 'potim'🙂 Samozrejme k tomu strava tiez s rozumom.
@amelie2017 no to nedaam kedze domov chodim o 5 vycerpana ved aj bez cvicenia upravou stravy sa to musi dat ci?:/
@dajana40 chodis vycerpana, to chapem, ale telo si na tu prechadzku zvykne a bude dobre. Ja pracujem od 6:30-11:30, potom od 18:30 do 22:30. Mam 2 rocne dieta, v noci poriadne nespim, lebo vstavam k malej, cely den s nou beham, hram sa, varim, upratujem, ale pol hodinu na cvicenie si najdem. Plus dlha prechadzka s malou, ci som ko alebo nie.
no ja som si pisala dennik a prisla som na to, ze nechudnem, lebo toho zjem malo.. vacsinou. Naopak bola som zhrozena z pitneho rezimu, o ktorom som bola presvedcena, ze mam perfektny. A co som si myslela ze je ok supnut si sem tam nejaky syr tvrdy, so zeleninou.. no tak uz len ako hlavne jedlo :D po odvazeni syru, zadania do tabulky, som ostala prekvapena, ze je to bolo najkalorickejsie jedlo dna :D Proste clovek si mysli, ze toho zje dost/zje vela/zje malo/dostatocne pije... ale realita potom ked to hodi na papier moze byt ina. A telo ziviny potrebuje, inak bude ukladat vsetko. DEtto je rozdiel porcia 100-200g a plny tanier, dupla... Druha vec, rpeco v minulosti to islo, moze byt aj vek, hormony, ina stavba pomeru svalovej hmoty atd... Tiez som v 20tke nemala po divokom roku v BA problem schudnut 15kil za 3-4 mesiace. A teraz o tom mozem snivat :DD
@simca06022011 no stiahla som si tu tabulku aja je najjednodzchsia a najlepsia?
@dajana40 chodis vycerpana domov lebo nejes, nemas dost energie
@dajana40 ja som mala najskor iba papier a pero, aby som vedela co vobec jem... ale potom som isla na aplikaciu nejaku, uz je to viac ako rok coo som to mala nainsalovane, tak neviem... noom, alebo tak nejak sa volala, platena bola. Ale je milion aplikacii do mobilov urcite
@basullinka nie tk som to nemyslela chodim domov utahana tak bemam chut este ist cvicit praveze energie mam dost
@dajana40 no tak to mas potom v hlave a treba sa prekonat a ist cvicit, prejst sa
@basullinka uz som zacala
Pravidelná strava je základ.
A ak máš v blízkosti bazén začni plávať.
Je to najjednoduchšie a dobré pre celé telo.
Ahojte chcela som sa spýtať že či počas diéty je dobré mlieko plnotucne ?
Dievčatá môžete sa pridať do skupinky, ak chcete 🙂 https://www.modrykonik.sk/group/11760/
@dajana40 nie!!!!!! Raz a navzdy si zapamataj, Bez kvalitneho pohybu a upravy stravy to nepojde. Ziadne diety, hladivanie!!! Ale kvalitny pohyb a kvalitna strava. Kvalitou rozumej, cvicenie kardio plus silove!!! Ano, aj pre zeny, je extra zle ze sa o tom takmer vobec nehovori! Budujem svaly, tym formujem postavu, a zaroven svaly potrebuju vela energie, tym vyuzivaju nahromadene zasoby. Kvalitna strava, tz. Nie bio, raw ale vsetko s mierou, rozumom. Vyskladat si rozumny jedalnicek - pozri co jedia ludia co cvicia. Zabudni na vsetky diety a petrzlenove cajiky....chybou je, ze namiesto 6 mesiacov cvicenia a stravy sa radsej budete roky trapit dietami, ktore nefunguju, mizno docasne, a este si z toho rozbabrete psychiku lebo ste sklamane z vacsneho neuspechu. Prosim, zeny, aspon v tomto rozmyslajte exaktne a nie emocne. Dajte na vedu, ta sa nemyli. Peace.

@dajana40 ono je to prave tym, ze nic poriadne nejes a vecer zhresis. Zacni jest normalne cez den a vecer prestan "hresit: