icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

simona1771
20. aug 2013

@claudi452011 vies co aj ja som bola prvy den hladna aj druhy este a mala som strasne bolesti hlavy som myslela ze to nevydrzim ale viac vody som pila medzi tym a potom som prestala byt hladna neboj to zvladnes da sa to pohode🙂

zuzanat
20. aug 2013

tak ja uz mam nakupene vsetko, asi zajtra vyskusam cely den, co to somnou urobi, mozno potiahnem tri dni... len asi budem mat malo sirupu, mali len 375ml balenie...musim pozriet ako sa to zaraba, snad to vydrzim

claudi452011
20. aug 2013

@simona1771 Aj mna strasne boli hlava :( .. Ale uvidííme 🙂

zuzanat
21. aug 2013

ahojte, tak ja mam dnes prvy den, este neviem ci budem mat jednodnovy detox, alebo potiahnem tri dni... spravila som si ten napoj velmi stiplavy, co ja stipave vobec nejem, takze mi nechuti ☹ ale pijem aj dost vody, tak sa snazim...strasne ma tiez bolela hlava, tak som si spravila teraz fitness coffe, to je taka "zdrava" kava, plna antioxidantov, ktora mi tiez vobec nechuti, kedze ju nesladim, ani mlieko tam nedavam, ale vypila som a hlava tak neboli 🙂

nitrankanr
23. aug 2013

Ahojte dievcata, dnes som zacala. Nakolko som pozrela vyzivovu hodnotu Neera a javoroveho sirupu a je to to iste, tak som pouzila sirup.

@simona1771
@zuzanat
@claudi452011 ako casto pocas dna to pijete?

zuzanat
24. aug 2013

@nitrankanr ja som si rano zarobila dva litre sirupu a asi kazdy hodinu som vypila pohar, pomedzi to este cistu vodu. Ale ja som to vzdala, nie som psychicky v pohode ☹ som po operacii,neuspesne pohovory na pracu a pod... takze to skusim buduci tyzden tak, ze si budem davat sirup vecer namiesto vecere

nitrankanr
24. aug 2013

@zuzanat vcera sa mi od hladu triasli ruky, dnes je to ok. Dakujem za radu.
Clovek ak nie je v psychickej pohode, tak to nema vyznam. Aj ja som citala, ze jedna zienka pije napoj miesto poobednej stravy. Ked zlyham, tak to tak skusim aj ja.

zuzanat
24. aug 2013

@nitrankanr mne bolo ten prvy den celkom ok, akurat ma hlava bolela...vyskusam ci to bude mat efekt, ked to budem len vecer pit.aky mas sirup z DM, ja som kupila "C" -ový...

nitrankanr
24. aug 2013

@zuzanat tiez mam ten isty.

mashka
25. aug 2013

Caute baby, musim sa pochvalit. Po 7- dnovej ocistnej kure s Neerou sa citim super, dokonca i vaha ukazuje - 7,5 kg. 😀
Co viac si mozem priat. 🙂

nitrankanr
25. aug 2013

@lucenecchata pisala si, ze jes rano a potom len pijes neera. Vypijes 2 litre napoja?

lenyy
25. aug 2013

ahojte baby. nechce sa mi citat celu diskusiu ale pekne vas prosim o info-kde sirup kupujte?ked chcem yatial skusit len tu 3 dnovu kuru ake balenie kupit a nakolko vychadza? kupujete k tomu aj to kaymanske korenie? dakujem

lenyy
25. aug 2013

baby a ked miesto neeera pouzivate "c" javorovy sirup tak s tym istym principom co sa davkovania a vsetkeho tyka? je to iste, resp. je jedno si kupim javorovy sirup alebo neera? vdaka

zuzanat
26. aug 2013

@lenyy ja som mala javorovy sirup z DM a zarabala som si ho presne tak ako sa ma neera....Neviem porovnat, ci je neera lepsi, nemala som ho, ale vraj je hustejsi, a viac ta zasyti. Ja som si nebola ista, ci dam detox na 100% tak som kupila lacnejsiu variantu-javorovy sirup a dobre som urobila

lenyy
26. aug 2013

@zuzanat dik za skusenost.a preco si dobre urobila?fungoval ten javorovy sirup?

zuzanat
26. aug 2013

pretoze som to nevydrzala ☹ nie som psychicky dostatocne v pohode na take nieco.. Inak mi to chutilo, aj ked prvy den, som dala vela korenia, bolo to dost stiplave, co ja nemam rada, ale na druhy den, som dala menej korenia a bolo to dobre...ale potom som to pobede vzdala...

lenyy
26. aug 2013

@roxerka mozem sa spytat v akom obchode ke taka dobra cena toho sirupu?vdaka moc

tinka1357
30. aug 2013

Ahojte, ja som vyskúšala Neera kúru. Kúpila som si hneď 1,5 litra, čo má vydržať na 10 dní detoxikácie. Avšak som tých 10 dní nezvládla a celé litrové balenie som vôbec nenačala. Chcela by som ho teda predať. Ak by ste mali niekto záujem, kontaktujte ma na mail martina.podmanicka@gmail.com. Cena v obchode je 45 €. Ja by som ho rada predala za 35 €. Prípadne ponúknite. Ďakujem 🙂

cceeccyyll
8. sep 2013

caute babenky...ak by sa niektora chcela zbavit NEERY,dajte mi vediet,odkupim 🙂

nutelka21
8. sep 2013

ja by som tiež odkúpila 🙂

lubina121
8. sep 2013

zdravím Vás, je tu niekto, kto práve skúša túto kúru? Ja som začala včera, nejako som nevypila celé dva litre /začala som až okolo obeda/, je pravda, že som si dala paradajku, a to som ani nemala, že? Chcela by som vyskúšať držať až 10 dní, uvidíme či sa to podarí. Teraz sa cítim fajn, ale aj dnes som nestihla vypiť celé dva litre spomínaného nápoja. A čo sa týka chutí, môže byť, nie je to nič hrozné, ako to niektoré opísali, ale to je každý asi podľa svojej chuti.
🙂

lubina121
8. sep 2013

@mashka chcem sa spýtať, vydržala si do konca, či stačilo aj tých sedem dní.... A váha sa udržala?

mashka
8. sep 2013

@lubina121 stacilo sedem dni a vaha ide dalej dole. Plynule z Neery som presla na detox podla macingovej, co je super. Vobec nemam chut na sladke, za co by som predtym aj zabijala a i cvikla, ktorej som sa velmi bala /lebo predtym my dole hrdlom nesla/ teraz chuti. 🙂 Neviem cim to je, no zmenili sa mi aj chute. Asi sa fakt ocistili chutove pohariky. U mna je Neera n.1. Aj chutila super. Nieco ako voda s medom a s citrom a trosku pikantne. 😉

lubina121
8. sep 2013

@mashka ďakujem krásne za odpoveď. Tiež som na sladké, teraz skúšam to bez nich, verím, že mi to vydrží. Čo sa týka chuti - je to tak, ako sa spomína, len dnes som trošilinka neodhadla korenie a mám to akosi pikantné. Avšak citrón doma nemám, musím počkať do zajtra a dochutiť si to.

nutelka21
11. sep 2013

ahojte baby, ja som dneska začala s touto kúrou. Zatial sa cítim fajn, až na to že mne to moc nechutí, neviem ako vám,je to dosť sladké na mna , kedže uz pár rokov nepijem sladké veci, myslíte ze ked si to zriedim s vačším množstvom vody bude to vadiť ?

nutelka21
13. sep 2013

ak by mal niekto záujem predám neera pol litrové balenie, jedna dávka to jest 1,5dcl chýba. Kontaktovat cez správu, dikk

tosomja007
20. sep 2013

tak a som vo Vasom klube 🙂 dnes som zacala, plan precistit organizmus, ak ubudnu kg bude to super a hlavne nabrat energiu...Neere napoj mi chuti, idem do 3dnovej a ak budem v pohode v pondelok pokracujem...Som aktivny typ tak dufam, ze budem zvladat popri Neere aj aky - taky sport...Mate skusenosti so sportom a detoxom? Dik za info.... 🙂

zuzanat
21. sep 2013

ahojte, ja mam na predaj to korenie k tomu to detoxu, pre mna je to brutalne pikantne, nevypijem to. Tak ak chcete, napiste 😉

tosomja007
21. sep 2013

@zuzanat ahoj, pani v predajni ma upozornila ak bude korenie na mna silne mam dat iba stipocku...

zuzanat
21. sep 2013

@tosomja007 ja som si dala iba malilinku spicku noza, ale teda nechutilo mi to