Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
baby ahojte, ja chcem ist na to ale bojim sa ze nevydrzim 🙂 lebo mam 3R dcerku a ved to clovek furt vyvara a krmi ju a neviem ci sa to zvladnut :D
ROZMYSLAM ZE ZACNEM TROMI DNAMI...?🙂
Ahojte nemali by ste zaujem niektorá o sirup neera ? je z neho použite asi100ml skušala som jedenden ale nevydržala som to 🙂 ak by ste mali niektorá zaujem tak napíšte správu 🙂 je to 1L balenie a korenie k tomu 🙂
ano najlepsi detox herbalife a este k tomu chutne nie ako tie sajrajty,co tu niektore uvadzaju,ktore sa nedaju ani vypit
dievcata, ja mam za sebou uspesne 6 dni ale nechapem, ubytok vahy asi pol kila, mozno aj preto, ze dnes som uz nepotrebovala ani pit :( tak som pila menej,ma niekto takuto skusenost? som z toho znechutena a smutna.
Ahojte, ide niekto skusit kuru? A este som sa chcela opytat ci potom ako vedlajsi ucinok chudnutie neprisiel po kure aj vedlajsi ucinok nabratie kil naspat aj s urokmi?
Kocky mna by zaujimalo, tie co mate skusenost, aky javorovy sirup ste pouzili A,B,ci C
čaute, takže som na kúre 2.deň a zatiaľ v pohode 🙂 , takže dúfam, že vydržím tých 10 dní! A ináč, tiež nemám klasický neera sirup, ale len čistý javorový, tak uvidíme, či funguje 🙂
Tak dnes som zahájila kúru aj ja ...1x som nevydržala a na druhý deň som si dala obed, ale pila som 3 dni..už ked som to kúpila 😀 😀 😀 😀 a dnes začínam ...dávam si métu 3 dni..ked vydržím, budem rada 😀
ja práve držím tretí deň, prvý deň som večer trošku ochutnala jedlo - viem, nemala som to, včera som v pohode vydržala na tom celý deň, v pohode sa to dá vypiť, vypila som celé dva litre pripraveného nápoja a ešte večer som si musela dorobiť, lebo som potrebovala niečo do seba dať. Dnes je tretí deň, bolela ma trošku hlava, cítila som sa aj nejako vyčerpaná, ale asi z toho dôvodu, že mám veľa pracovných povinností, skoro vstávam a niekedy chodím neskoro spať. Ale teraz večer už som v pohode, dnes som doniesla obed od mojej mamy, ale som ani neochutnala - vydržala som to. Pred dvoma mesiacmi som to tiež držala asi 5-6 dní, ale stále som 1 až 2x porušila a najedla som sa, ale môžem povedať, že išla som s váhou cca 3,5 kg dole. Medzičasom som jedla - priam som sa niekedy prepchávala a pribrala som asi cca 1,5 kg - ale to bola moja chyba, stále som bola v sladkostiach, zajedala som kedykoľvek. Po tom ako som schudla tých 3,5 kg udržala som to cca mesiac. Takže zajtra to bude štvrtý deň a potom Vám napíšem ako som s tým dotiahla. 🙂 🙂
ahojte baby....tak ja drzim detox zatial druhy deň, zatial sa mi dari vobec nezhrešiť tak som na seba hrda 😀 😀 😀 zajtra uz idem do prace, tak snad budem mat energiu a nebudem nejaka slaba alebo co 😉 pijem ale nie s napojom neera ale len s javorovym sirupom a nie som aj tak vobec hladna...zatial za 2 dni, vyše 2 kila dole 😝 tak uvidim kolko dni vydržim...chcela by som dať tych 10 dní.....tak držím palce a držte aj vy mne 😀 😀 😀
Ahojte 🙂 dnes zacinam s detoxom? neprida sa niekto?...
caute baby, ja som prave skoncila! Pila som to druhy krat v zivote a mala som 9 dnovy detox.Potrebujem do vikendu znormalizovat telo, lebo ideme na navstevy a nemam chut sa vyhovarat. Tak som to radsej ukoncila, teraz 2-3 dni sa vratim na stravu. Teraz je uz dolezite nezacat tak vela jest a prejedavat sa, aj ked na sviatky urcite polavim. Po prvom raze(na jar) som dala dole vyse 8 kg, aj ked musim sa priznat, ze to slo dole aj po tom, ako som uz zacala jest...jedla som nejak rozumnejsie, neprepchavala som sa, prestala som sa tak velmi potit a aj plet sa upravila....a drzalo sa to dlho tak. a iba od septembra sa mi navysili dake 2-2,5 kg...ale zase musim povedat, ze som uz jedla krizom/krazom vsetko, vela a stale...takze ja detox NEERU uznavam - a nie len pre chudnutie.Drzim vam palce, ktori to skusate a NEERA zdar!
Aj ja som dnes ráno začala a zatiaľ sa držím... na to, že mávam od hladu niekedy stavy že ma až trasie... som hrdá aj za jeden deň ak to dám 😀
@perla200 ja už som aj skončila 😀 vydržala som 4 a pol dňa, chcela som dať 7 😠 ale štvrtý deň to bolo kruté, strašne ma začalo preháňať, bola som slabá tak som začala jesť polievku... ale aj tak som schudla 4kg zatiaľ sa mi nevrátilo nič, no trávenie mám stále také nejaké rozhodené 😔 držím palce. chce to pevnú vôľu, ja to dám po sviatkoch možno ešte raz 🙂
Ahojte nájde sa tu niekto kto by začal od zajtra so mnou ?10 dní? Budem rada😘
marion9 ahoj 🙂 ja by som chcela zacat od 3. a desat dnovu 🙂 uz si zacala? 🙂
Som rada ze sa niekto pridá , áno ja som dnes začala tak snáď vydržím tých 10 dní, budeme si držať palce 🙂
@marion9 jasne super 🙂 a ako sa citis?? 🙂 ja zajtra zacinam a velmi sa uz tesim 🙂 jasne ze vydrzime 🙂
Super ;) tak to sa veľmi teším dvom nám to pojde lahšie ;) ... Dnes mám druhý deň a zatiaľ úplne v poriadku, hlad necítim samozrejme že by som si niečo dala ale ... Nerra sirup som nenašla tak tiež som zvolila náhradu obyčajný javorový sirup ... Určite to vydržíme máš pravdu;) ja som už predtým mala 3/4 dňové očisty ale aj túto spoločne zvládneme 😉
Ahojte, chcela by som začať od stredy, teda už zajtra ľahšiu stravu a večer začať. Chystáte sa niektorá začať? Mám z toho trochu obavu a ešte- nemám kupený ten sirup a korenie, chystám sa zajtra priamo v bio obchode, dufam že budu mať.

@noemka2006 inak vies co nechapem? taky odvec ale 8 dni pijem len toto aj kazdy den chodim normalne na zachod 😀 akoze z coho ja neviem 😀