icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

cessy
2. jún 2012

@merculicek je to velmi individualne, ja som schudla myslim ze 4 kg za 10 dni a moja kamoska, ta ma aj nadvahu, tak ta schudla 8kg. Pani co chodim na pedikuru schudla 5kg, ale zas ona ma okolo 45 rokov. takze musis vyskusat a uvidis 😉

merculicek
2. jún 2012

no super uz sa tesim 🙂 tentokrat ot musim dokazat 😠

cessy
3. jún 2012

@merculicek a od kedy zacinas????? lebo ja si chcem zas dat neake 3 dni, mne ten sirup velmi chutil. a citala som, ze ked mam na to chut, tak si detoxikaciu mozem dat kedy ja potrebujem 😕

merculicek
3. jún 2012

Ja som už dnes začala 1. deň 😎 miestami som zase mala chutky na jedlo.....Ale teraz uz v pohode...az mi je zle uz z toho sirupu.....Tak pijem len vodu.......A straaaaaasne ma boli hlava ☹

merculicek
3. jún 2012

@cessy No ja mylsím tiež, že môžeš kedy ty chceš, vey´d ten sirup je prírodný, tak čo ...kým nemáš 40 kíl je to v poriadku 😀

cessy
4. jún 2012

@merculicek mna bolela hlava za 2 alebo 3 den, ale da sa to zvladnut. netreba na to mysliet.
pojdem si kupit sirup a aspom tie 3 dni si dam aj ja 😉

merculicek
4. jún 2012

@cessy No ja už som vp ohode lekom ...hlava neboli.......sirup sa da vp ohode pit nenapina ma...mozno ze len vcera to bolo take tazke....dnes som dokonca varila....vyprazany karfiol so zemiackymi s petrz. vnatkou a uhorkovym salatom.....a to ja milujem ...ale vobec ma nelakalo ochtunat...mozno len ten prvy den je taky kriticky :D

sestri
autor
4. jún 2012

@merculicek držím palce, ja až v júli...teraz som dobrala antibiotiká...

sestri
autor
4. jún 2012

@merculicek aj mne bolo prvý deň so sirupu ku koncu zle, ale švagriná mi poradila pridať si viac citrónovej šťavy a pomohlo to, pilo sa mi to oveľa lepšie a aj mi to viac chutilo

merculicek
4. jún 2012

@sestri Ďakujeeem 🙂

merculicek
4. jún 2012

@sestri No, mne sa už minuli citróny, tak dnes musím ísť do obchodu.....Skúsim dať viac ich potom...ale dneska už v pohode....Ani hlava ešte nebolí 😀

cessy
4. jún 2012

ja som si zas sirup riedila viac vodou. na mna to bolo velmi sladke. davala som si skoro o liter vody viac

sestri
autor
4. jún 2012

@cessy práve tie citróny to zmierňovali a nebolo to také sladké...aj mne práve to vadilo

cessy
6. jún 2012

@merculicek ako sa dari, dufam ze si to nevzdala 😉

sestri
autor
6. jún 2012

aj ja som zvedavá ako Ti to ide,,, 🙂

merculicek
6. jún 2012

VIeš čo ?????? ☹ Konečne som to zvládla... 😎 Všetky celé 3 dni......ALe ideme teraz na solavu a aj na chatu......Tak si 10 dní dám potom.... Ale na počudovanie, vôbec nie som hladná a nemám chuť jesť 😕 😅 ALe super, som na seba hrdá a schudla som 3 kilá 😵

sestri
autor
7. jún 2012

Perfektné, gratulujem.... 🙂

cessy
7. jún 2012

@merculicek no vydis, zvladla si to. tak isto by si zvladla aj 10 dni. ja osobne som nemala vobec potrebu jest 😉

cessy
7. jún 2012

@sestri ty ides kedy na to??? dala by som sa aj ja 😵

sestri
autor
7. jún 2012

@cessy neviem, o týždeň ideme na svadbu, tak nechcem už teraz, asi si to nechám na júlový spln a dám 10 dní

cessy
7. jún 2012

@sestri a kedy presne pada spln??? a akoze ma to mat aj neaky lepsi vplyv???? tymto lunarnym veciam sa moc nerozumiem, len viem ze sa drzi hladovka/ocista v den splnu

sestri
autor
8. jún 2012

@cessy spln je na začiatku mesiaca...pri ubúdaní mesiaca rýchlejšie a lepšie aj kilá ubúdajú a telo sa lepšie vraj čistí...

cessy
10. jún 2012

@sestri uvidim kedy sa dostanem do zdravienky a kupim si ho. ja by som zacala aj hned. neako mam chut na tu detoxikaciu 😵

sestri
autor
10. jún 2012

Jasné, keď sa na to cítiš, tak začni hneď.... 🙂

cessy
25. jún 2012

ahojte, tak ja dnes opat idem detoxikovat, teda ak zozeniem sirup 🙂

u nas je zdraviemka otvorena po deviatej tak idem na nakup 😉

sestri
autor
28. jún 2012

@cessy Tak držím palce, ja sa tiež na začiatku mesiaca chystám...po splne 🙂

linda1984
30. jún 2012

Ahojte baby, ja sa chcem k vam pridat a v juli ist na detox, najde sa nejaka partacka? 😎 este ale neviem ci zvladnem 10 dni alebo skusim najskor 3 🙂

linda1984
1. júl 2012

@cessy ahoj ty uz si skusena 😉 da sa teda vydrzat detox celych 10 dni?bola si doma alebo si chodila aj do prace?

cessy
1. júl 2012

@linda1984 ahojky, ja som uz 10 dni prezila a chcem znova, sice som nezacala od pondela lebo som nezohnala sirup. ☹ ale uz ho mam, tak mozem zacat kedykolvek.
od kedy by si chcela zacat????

cessy
1. júl 2012

@linda1984 samozrejme ze sa da, len sa na to musis naladit. priprav sa prve dni na bolest hlavy, teda aspom mna bolela ale inak pohoda, 5-10 den mi bolo tak super, ze na jedlo mi ani chut neprisla 😉