Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
no super uz sa tesim 🙂 tentokrat ot musim dokazat 😠
@merculicek a od kedy zacinas????? lebo ja si chcem zas dat neake 3 dni, mne ten sirup velmi chutil. a citala som, ze ked mam na to chut, tak si detoxikaciu mozem dat kedy ja potrebujem 😕
Ja som už dnes začala 1. deň 😎 miestami som zase mala chutky na jedlo.....Ale teraz uz v pohode...az mi je zle uz z toho sirupu.....Tak pijem len vodu.......A straaaaaasne ma boli hlava ☹
@cessy No ja mylsím tiež, že môžeš kedy ty chceš, vey´d ten sirup je prírodný, tak čo ...kým nemáš 40 kíl je to v poriadku 😀
@merculicek mna bolela hlava za 2 alebo 3 den, ale da sa to zvladnut. netreba na to mysliet.
pojdem si kupit sirup a aspom tie 3 dni si dam aj ja 😉
@cessy No ja už som vp ohode lekom ...hlava neboli.......sirup sa da vp ohode pit nenapina ma...mozno ze len vcera to bolo take tazke....dnes som dokonca varila....vyprazany karfiol so zemiackymi s petrz. vnatkou a uhorkovym salatom.....a to ja milujem ...ale vobec ma nelakalo ochtunat...mozno len ten prvy den je taky kriticky :D
@merculicek držím palce, ja až v júli...teraz som dobrala antibiotiká...
@merculicek aj mne bolo prvý deň so sirupu ku koncu zle, ale švagriná mi poradila pridať si viac citrónovej šťavy a pomohlo to, pilo sa mi to oveľa lepšie a aj mi to viac chutilo
@sestri Ďakujeeem 🙂
@sestri No, mne sa už minuli citróny, tak dnes musím ísť do obchodu.....Skúsim dať viac ich potom...ale dneska už v pohode....Ani hlava ešte nebolí 😀
ja som si zas sirup riedila viac vodou. na mna to bolo velmi sladke. davala som si skoro o liter vody viac
@merculicek ako sa dari, dufam ze si to nevzdala 😉
aj ja som zvedavá ako Ti to ide,,, 🙂
VIeš čo ?????? ☹ Konečne som to zvládla... 😎 Všetky celé 3 dni......ALe ideme teraz na solavu a aj na chatu......Tak si 10 dní dám potom.... Ale na počudovanie, vôbec nie som hladná a nemám chuť jesť 😕 😅 ALe super, som na seba hrdá a schudla som 3 kilá 😵
Perfektné, gratulujem.... 🙂
@merculicek no vydis, zvladla si to. tak isto by si zvladla aj 10 dni. ja osobne som nemala vobec potrebu jest 😉
Jasné, keď sa na to cítiš, tak začni hneď.... 🙂
ahojte, tak ja dnes opat idem detoxikovat, teda ak zozeniem sirup 🙂
u nas je zdraviemka otvorena po deviatej tak idem na nakup 😉
Ahojte baby, ja sa chcem k vam pridat a v juli ist na detox, najde sa nejaka partacka? 😎 este ale neviem ci zvladnem 10 dni alebo skusim najskor 3 🙂

@merculicek je to velmi individualne, ja som schudla myslim ze 4 kg za 10 dni a moja kamoska, ta ma aj nadvahu, tak ta schudla 8kg. Pani co chodim na pedikuru schudla 5kg, ale zas ona ma okolo 45 rokov. takze musis vyskusat a uvidis 😉