Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
baby prosím vás aký čaj pijete? ja sa chcem dať dnes znova na neera detox
@cencula ja nepijem ziadny a ani nebudem,mat krce v bruchu?nie dakujem neprosim.
kedy sa do toho pustas? ja dnes druhy den
klaudialip ja dnes prvý den
@cencula sa mozme aspon podporovat 🙂 ides na 10 dni?ci menej?
klaudialip nie ja len 3 dni, 10 dnový som mala minulý rok, vydržala som 6 dní v pohode, ale potom to už bolo vela, ak ti môžem poradiť nezostávaj 10 dní, aspon podla mna je to moc rozdel si to. ale 5 dní sa dá v pohode vydržať ale potom mi to už pokulhávalo aspon mne. Držala som to s polu s mamou a ona je toho istého názoru. Taká je aspon moja skúsenosť ale uvidíš, držím palce, tak 3 dni ideme spolu
@cencula dakujem,no uvidim kolko vydrzim,dnes druhy den zatial v pphode,sice som sa dnes citila trochu hladna a svrkalo mi v bruchu ale v pohode.uvidime kam to dotiahnem 😀
klaudialip však uvidíš, ja som dnes tiež v pohode zvládla
@cencula aj ja bez problemov,rano ma trochu bolela hlava ale v pohode,dnes treti den,vravi sa ze najkritickejsi tak uvidime ako bude,ale chcem vydrzat,uz len ta vaha ma taha dole 😀
však potom daj vedieť kolko si dala dole za 3dni, ja ti dám vedieť tiež, ja som sa včera večer neudržala, som taká krava, ale hore hlava a ide sa dalje
cez leto som ju drzala dakych 14 dni, ale nemala som javorovy sirup a to bol teda horor skuste pit len citrony s kajenskym korenim a to som nim teda nesetrila :D . teraz mam 7mi den s javorym a toooo je jake v pohode , uplne skvely je ten napoj. javorovy sirup mam z dmky, a na dva litre vody davam 50 ml javoroveho, 8 citronov a trochu korenia :D a budem to drzat az do aprila :D
@xbarbix tak dlho?ja dnes treti den,zistila som ze sa nemozem rychlo postavit,bo sa mi velmi zatocila hlava a ostala mi tma pred ocami.tak si musim davat na to pozor,ale inak sa celkom drzim,necitim ani nejako velmi hlad,i ked v bruchu mi riadne skvrka 😀
@cencula no dnes treti den,vazim sa kazdy den,tak potom napisem kolko islo dole 😉
to mas nizky tlak. ja vacsinou odpadavam uplne. lebo kajenske korenie znizuje aj tlak
Ahojte chcela by som v utorok zacat s kurou 🙂 chcela by som ju drzat 14 dni 🙂 dufam ze sa mi to podari 🙂)
@xbarbix ja si davam zazvor bo kajanske som nezohnala
@cencula takze po troch dnoch - 2,8kila dole,po prvom dni slo najviac,zajtra sa aj meriam ci bude nejaky ubytok aj v cm
klaudia super ja začínam dnes znova a riadne,lebo som moc špekulovala. a teraz ideš ako? čo dalej? potrebuješ moc schudnúť alebo len na očistu?
kotanyi kajenska paprika mleta. normalne v tescu ju maju, cerveny obal.
@cencula tak ja to mam aj na jedno aj na druhe,hlavne potrebujem poriadne prefackat so stravou a potom zacnem poriadne a zdravo jest,robim tak uz od maja minuleho roka,ale teraz som sa vposlednej dobe pokazila 😒
caute baby prosim vas aka je to ta javorova dieta ? ako to mam drzat ? to urcite hodiny pijem ten sirup ci ako ? nejak tomu moc nerozumim a chcela by som tuto dietu skusit 🙂 dakujem
klaudialip ja po 3dnovej detoxikácii prejdem na delenú stravu, tá mi asi najviac vyhovovala aj ked sa niekde išlo vždy sa dalo vybrať z jedál
@cencula mne vyhovoval norbi update,ale nejedla som ich stravu,len som si sem tam kupila nejake jogurty,pudingy alebo nejake sladkosti ked som mala pred menzesom,tak som srotovala skoro vsetko 😖
ale to dodrziavanie kodov mi sedelo.teraz som si upravila stravu sama,ale asi znova prejdem na norbiho,este uvidim,za chvilu uz bude lepsie pocasie a zacnem aj behat a potom sa mi nechce uz jest 😀
mohli by ste mi napisat presne ako ste jedli tri dni po detoxe?napr.ked zeleninovu polievku tak z akej zeleniny a pod.je tam pisana na druhy den aj ryza a surove ovocie,zelenina,dakujem
@tina27111 precitaj si tu www.neera.sk,tam je toho vela pisane,aj ako to pit aj skusenosti,len ja som napr.zamenila ten ich neera sirup za javorovy takze to je lacnejsie
a ja napr.nepijem tolko kolko pisu,vobec mi to nechyba a necitim ani velky hlad,davam si to len 3xdenne
klaudialip tak po včerajšku mám dole skoro 2kg, ale končím, včera večer som skoro odpadla začala ma triasť, bolo mi strašne zle. Skoro som odpadla a to mi za to nestojí, môžeš mi bližiš popísať čo je to norbi update? nemám ani potuchy dakujem
klaudialip dakujem ti urcite si to idem hned precitat ale prosim ta zaco mam zamenit kajanske korenie ak ho nahodou nenajdem co ho rozhodne u nas nenajdem .... kupim si to dnes a bud od zajtra zacinam alebo od pondelka a na 5 dni a ozvem sa vam ako je to u mna s vahodou
čaute, som rada, že som natrafila na túto debatu,objednala som si neeru, je niekto kto sa pridá? nejaký spojenec 😅
liaba ahoj urcite rataj somnou ale idem si dnes kupit javorovy sirup
ahoj,super, som rada 🙂, akurát som spravila tel. objednávku a zajtra ho mám doma, tak dúfam že to dáááme 😀
no ja si idem dnes kupit vsetky tie potrebne veci lebo idem s javorovym sirupom ked neviem ci mi to zaberie a vydrzim tak tradcej skusim nieco lacnejsie 🙂 kedy zaciname ? :D len mam problem ze na vikend mam muza doma a vtedy to nemozem drzat lebo sa somnou vadi ze nie som tlsta ze som po porode

dnes sa pustam do toho,dufam ze to zvladnem a nepokazim to,zatial som velmi odhodlana,ale tak uvidime co bude neskor 😀