Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
no ja mam 160 cm a 75 kg... som 4mesiace po porode a dala som dole 11 kil len chcem skusit uz nieco ine a chcem dat do leta 10 kil dole to je moj ciel a mam spat to co pred porodom apson 🙂 nemam problem nejest nic mne to nejak ani nechyba moc... no mozem zajtra skusit zeby sme zacali streda, stvrtok, piatok v sobotu a nedelu normalne jest nie sa prejedat len na ranajky jogurt aj na veceru a obed normalny len male mnozstvo a ked mi v pondelok rano odide muz do prace mozme si dat zase 5 dni 🙂 co ty na to ? vyhovuje ti to takto lebo mne ano a ja to urcite dodrzim poznam sa 🙂
@tina27111 ja si davam mlety zazvor.ono to nie je o chudnuti ale o precisteni tela,akomne ide aj o tie kila,ale hlavne poriadne zresetovat organizmus a zacat poriadne na sebemakat.je sice pravda ze ako som teraz tak taka som nebola velmi dlho,ale to je len super,hlavne s mojim sebavedomim ktore je velmi nizke
no som rada že sa mám s kým podporovať, tina27111 začnem vo štvrtok lebo zajtra čakám kuriéra s tou Neerou 🙂 lydushka4 držím ti palce, tiež už sa nemôžem dočkať, a už si teda začala, večer ak budeš mať čas napíš ako si na tom 🙂
@tina27111 a nekojis?ked si tak kratko po porode?
ja dnes taham 5.den,odolavat jedlu je strasne,ale zatial zvladam,je to skor o zvyku ze treba jest,hlad velmi ani nepocitujem
@tina27111 a co sa tyka vahy tak ja som chudla od maja min.roka z vahy 71,6kila,dotiahla som to na 62,ale za posledny mesiac som pribrala a nevedela som sa ovladat
teraz som zacala na vahe 63,8 dnes bola vaha 60,6 a meriam 162 cm.
uz to ide pomalicky,prvy den hned 1,3kg; druhy den 0,8 kila,dalsi 0,7 a teraz len 0,4,tak som zvedava kolko pojde za dnesok
A ako to robíš keď varís pre deti a manžela? Veď musím aj ochutnať a dochutiť..či úplne bez toho? Hm..
Inak @klaudialip ,schudla si pekne,dúfam,že aj mne to tak pôjde..aj keď v prvom rade chcem prečistiť organizmus 😉
@liaba teraz je manzel doma,tak som dala ochutnat jemu,ale mali sme predtym take jedla ktore ochutnat netreba,napr.rajcinovu polievku,pecene buchty,mm leco,potom mal chut na hurky,az dnes prvykrat trebalo chutnat fazulovu polievku tak ochutnal 😀
schudnut som schudla,ale ked nejes tak co ine sa da cakat 😀 len teraz to ine trochu pomalsie,tak uvidime ako to pojde dalej,vazim sa kazdy den aby som vedela
mam zapisane aj cm,nieco islo aj odtial dole,ale tak som zvedava na posledny den ako to bude v cm
@cencula tak samozrejme zdravie je prednejsie,je tu o tom aj skupina,daj si vyhladat norbi update a tam to mas vsetko rozpisane,je to super,bo mozes jest v podstate vsetko len musis vediet kedy co jest 😀
liaba tak ja zacnem uz zajtra a skoncim v piatok vecer a cez vikend normalne jest a nie zrat 🙂 a od pondelka zase zacnem tak mozme spolu tych 5 dni potiach dufam ze to vydrzime 🙂 .... klaudialip .... nie nekojim ja som vobec nekojila a so,m rada ze som za 4 mesiace schudla tych 11 kil ale aj tak musim este necitim sa takto dobre do leta musim byt ako pred tym .. baby potom pisem kolko som schudla od zajtra ZACINAM uz sa tesim dufam ze nic neporusim ... priebezne pisem kazdy den ako to zvladama v piatok vam napisem kolko som schudla ci vobec som schudla ... a prosim ta klaudialip urobim si ten mix sirup a voda a do toho vypucim jeden cely citron a kolko toho zazvoru asi ci ako ? ... a mam ho len tak pomliet ci mozem postruhat na drobno ci ako ? 🙂 dakujem
detoxové kúry sú veľkou reklamnou bublinou 🙂
Je to zvláštne, ale ak je nám prezentovaný akýkoľvek nezmysel vedeckými výrazmi, tak máme tendenciu tomu uveriť ☹
Je to oveľa jednoduchšie ako si myslíme, stačí zmeniť stravovanie a organizmus sa vyčistí, upraví sa hmotnosť a celkový pocit.
@tina27111 zazvor si kup korenie zazvor mlety,ja davam na spicku lyzicky do jedneho pohara,na stranke neera mas napisane presne ako zarobit sirup,kolko coho tam dat a pod.
ja som si kupila normalny zazvor nevadi to nie ?
liaba a ako si teda dame nas jedalnicek ? :D rano tu slanu vodu ci nejake caje , kolko krat ten detox budeme za den pit 🙂 urob prosim jedalny listok 🙂 uz mam nan chut 🙂 :(
tak dva litre za den vypijeme 🙂 a ktomu voda cista ked nas bude susit a ja som si kupila mätovy caj myslim ze ho tu niekto spominal 🙂
liaba no musim rano zacat 🙂 a zacnem teda do piatku a potom od pondelka 🙂
dakujem 🙂 no uvidime sa uz zacinam aj bat toho 🙂
Babule ,ked dojcim tak asi tato detox kura nehrozi ci ? Maly ma rok aj 4mesiace ale tak este je dost kojeny
@petka035 urcite nie,vsetky toxiny idu do mlieka
@klaudialip ok,dakujem 🙂
ZACINAM 🙂 drzte palce 🙂 zatial mi to nejak zle nechuti celkom fajn prave toho som sa najviac bala asi by som toho vypila viac aj ako 2 litre uvidime zajtra 🙂

no ja tiež riešim s mužom ale nedám sa 🙂 len mám obavu jak to bude keď varím a pečiem pre decká, no chce to veru pevnú vôlu... musím to nejako zvládnuť, vraj to upravuje aj cholesterol a nejaké neduhy.. ja mám 162 a vážim 60 , nejaké to kilečko dole by veru neuškodilo 🙂 môžeme pozajtra, čo ty na to? zajtra už nahodíme nejakú ľahšiu stravu aby sa nám lepšie zvládal hlad keď to nasadíme..môže byť? inak, či začneme teraz alebo potom, 10 dňová kúra aj tak zasiahne víkend 🙂 či ty chceš len tie tri?