Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
@lulubl ahoj... zacala som dnes rano.. 🙂 tak som zvedava kolko vydrzim.. 🙂
nemam ale NEERA napoj, ale skusam podla tohto postupu: http://feminity.zoznam.sk/c/892828/10-dnovy-det...
🙂 jejda, tak aspon tu mám parťáčku :D ja som tiez začala dnes ráno - aj s priateľom- ake máš pocity po prvom dni ? Ja sa necítim vobec hladná, kus ma bolela hlava, lebo som od 9:00 do 18:00 pracovala a nemala som cas na oddych, ale inak pohoda 🙂 inak my ideme tiez z javorovym sirupom presne ten nápoj pijeme, co si poslala link, akurát to cayenske korenie občas vynechame :P lebo s tym mi to až tak nechuti.. Ty co ?
@luciu jejda, tak aspon tu mám parťáčku :D ja som tiez začala dnes ráno - aj s priateľom- ake máš pocity po prvom dni ? Ja sa necítim vobec hladná, kus ma bolela hlava, lebo som od 9:00 do 18:00 pracovala a nemala som cas na oddych, ale inak pohoda inak my ideme tiez z javorovym sirupom presne ten nápoj pijeme, co si poslala link, akurát to cayenske korenie občas vynechame :P lebo s tym mi to až tak nechuti.. Ty co ?
@lulubl ahoj, no ja som to vcera horko tazko vydrzala... bola som strasne unavena a zlomena. :( asi aj tym, ze som musela ist skor do prace co nebolo v plane... takmer som o siedmej vecer zaspala.. dnes ma caka tanecna a vo stvrok joga, rozhodla som sa pit napoj, ale zaradit k tomu aj aj ovocie a zaleninu. Potrebujem viac energie... nepotesila som ta, ze? 😒
Ahojte ja som si kupila tiez neeru a zrovna 4 pollitrove.pomaha ale ostalo mi balenie pol litra tak predavam ho za 20 ked bude mat nekto zaujem zavolaj na 0949 555045.
Ahojte 🙂 dneska som začala s neera diétou 🙂 ale chcem sa opýtať ako často ju pijete na deň a koľko vody? A tie prehanacie čaje.. Ako to je s nimi? A čo ak nebudem piť veľa vody? Pomôžte mi prosím
@snehulienka235
Alebo čo ak nebudem piť tie prehanacie čaje? A aký čaj pijete?
Ahojte, ja som tento detox už raz držala minulý rok v lete, pôvodne som chcela 10 dní no vydržala som až 15 dní bez jedla...však čo neurobí žena pre pekné telo v plavkách 🙂 schudla som 11 kg do dnešného dňa sa mi vrátilo späť 5 kg. Dnes opäť nastal ten čas a rozhodla som sa očistiť telo a nejaké to kilo schudnúť. Bohužiaľ po prvej skúsenosti sa mi už po 6 dni úplne nápoj zhnusil a tak som to robila takým spôsobom, že som si sirup dávala na polievkovú lyžicu a zapíjala vodou s citrónom. Tak isto to robím aj teraz, nevýhodou je u mňa bolesť hlavy a únava, preto je dôležitá vhodná doba pre tento detox a obrovské odhodlanie. Ja som vládala ísť počas detoxu do práce a do školy a to bol maximum, nedokázala som počas toho vykonávať žiadne namáhavé fyzické činnosti, keď som mala veľkú chuť na jedlo tak som išla spať...Boli to najviac zabité dni v mojom živote, ale stojí to za to...Každá žena, ktorá tu napíše, že neviem či to zvládnem to skutočne nezvládne po 3 dní sa ožerie a bude po všetkom. Ak nie ste presvedčené a necítite sa na to, dajte si aspoň týždňovú diétku aby sa žalúdok stiahol a tak prejdite na tento detox.
@princeznadlhovlaska a koľkokrát denne si to píla? A čaje medzi tým tiež a aké? A vody keď nebudem piť veľa?
Žiadne špecifické čaje som nepila, iba čierny čaj vždy v práci aby som nabrala nejakú energiu...Ak nebudeš piť veľa vody budeš dehydrovaná a môžeš odpadnúť, takže dostatočnému pitiu vody venuj veľkú pozornosť.
@princeznadlhovlaska
A naozaj si schudla 11kg za 15 dní? Koľkokrát denne si pila neeru? A nemala si potom také ovisnute telo keď si tak schudla?
Áno 11 kg, ale som presvedčená, že to je u každého inak, lebo v tom čase so mnou chudla aj kamarátka a jej sa podarilo za 15 dní schudnúť 7 kg no je pravda, že je štíhlejšia a telo zrejme nepotrebovala vylúčiť až toľko. Ja som vážila 82 kg schudla som na 71 kg a do dnešného dňa som nejako postupne pribrala 5 kg späť. A ovisnuté telo som našťastie nemala, ja mám 23 rokov a mladú pružnú kožu takže to sa posťahuje, ale je dobré si potom aj telo spevniť cvičením.
@princeznadlhovlaska ako ja som cvicila a mala aj dietu potom pribrala a teraz chudnem..chcem dať dole 5kg dúfam že sa mi to podarí..
Keď dodržíš tento detox tak 5 kg schudneš ako nič 🙂 veľa šťastia
@princeznadlhovlaska a ako často si ho píla a napíš mi podrobne prosím že kedy a koľko si pila a tak prosím..musím tých 5kg dat a už 2 deň a neschudla som:(
Alebo poprosim niekoho kto má už kúru za sebou a má orange sieť prosím dajte mi vediet ja vám zavolám potrebujem sa všetko poriadne vypýtať 🙂
@klaudialip ahoj môžeš mi dať kontakt na seba.. Potrebujem sa veľa otázok opýtať a všetko zistiť o Neera kure..
@snehulienka235 ahoj,kludne sa opytaj aj tu,alebo mi napis IP,no ja som schudla 4kila,ale vsetko sa mi potom vratilo naspat ☹
@klaudialip
No .. koľkokrát denne si to pila ? Ja to pijem 4-5krát v 3dl poháry .. ale cele dni som teraz doma nemam žiaden pohyb to vadi ? Inak chodim cvičiť do fitka ... a schudla si yo všetkeho aj z nôh,rúk a brucha ? a nemala si to potom take jak ovisnute .. alebo neviem či chapeš načo sa pytam . (ked su ľudia tlustejši a schudnu maju potom taku kožu .. neviem to vysvetliť :( .. take faldy na bruchu .. a chcem sa opytať ked vypijem 3 pohare rano a zvyšne 2 potom a večer už nič to je zle alebo to je na mne kedy si to dam ? a mam si to dať vždy ked pocitujem hlad alebo nemusim si to dať vždy ?
@snehulienka235 ja som si to upravila a davala si to podla svojho,mala som to s javorovym sirupom a kedze to bolo dost drahe tak som pila len trikrat denne,je na tebe kolko budes pit.
no tak nemalo co ovisat,ved som schudla 5kilov a nejake cm z brucha,uz neviem presne kolko.ale tak ja som pohybu mala dost,pretoze behat okolo deti a domacnosti a kazdy den na prechadzky aj dvakrat takze pohyb bol.to sa musis opytat na tie cm co schudli zo vsetkeho niekoho ineho
@snehulienka235 prečítaj si ešte raz to čo som písala, myslím, že je to dosť podrobné, sirup aj teraz zapíjam vodou a to 3x do dňa po veľkej lyžici, okrem toho pijem strašne veľa vody a to čistú s citrónom - vždy nonstop, pijem aj čierny čaj, pretože pôsobí ako kofeín a dodáva mi energiu. No musím sa priznať, že som si kúpila aj čaj na chudnutie a dnes som ho 3x vypila. Pijem vždy keď pocítim hlad... Nevážim sa, urobím tak až v posledný deň. JA chudnem v prvom rade z tváre a pŕs, ako naschvál...pretože mojou problematickou časťou je zadok a boky, ale aj z toho to pôjde 🙂
@princeznadlhovlaska ďakujem🙂
@klaudialip
@klaudialip Ďakujem🙂
@klaudialip
@klaudialip a mali ste bio citrony? Vadí keď mám obyčajne lebo bio neboli už :(
@princeznadlhovlaska
@princeznadlhovlaska a keď som hladná a už som vypila 2litre dennú dávku? Alebo keď som hladná ale nedám si už nápoj..až na druhy deň.. To nevadí?
@princeznadlhovlaska
@klaudialip a to si môžem urobiť ráno do veľkej fľaše a piť z toho po celý deň...či musím vždy čerstvo akurát pripravené?
@snehulienka235 nemusis cerstve,zarobis si do flase dennu davku a to pijes pocas dna.
ale mam pocit ze tebe ide hlavne o chudnutie,a nie o detox,tak by som sa na to velmi nespoliehala.vaha ti dolu pojde,co je samozrejme ked vyse tyzdna nejes ale ak si nedas potom pozor na stravu tak sa ti to vrati,vid moja skusenost kedze som sa neudrzala na oslave
@klaudialip som odhodlaná.. Chcem začať zdravo sa stravovať!

Ahojte baby 🙂 tak dnes mame s priateľom 1. Den detoxikacie javorovym sirupom- som zvedava, ci vydrzime 🙂 je tu ešte niekto, kto ma tiez teraz detox?