icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

kacena24
1. máj 2014

@katkalaco dakujem. prave idem zarabat. musim to nejako dat. drzim palce aj tebe. sikovna. uz mas den za sebou. . na kolko este mas? ja 5 dni. tak si vravim padaj 5 kil dole . no uvidime

bubuku
1. máj 2014

dievacat chcem sa opytat, ma za sebou sice len jeden den neera a dnes zacinam druhy, tiez vas tak straaaasne bolela hlava???? vcera vecer strasne a dnes tusim vstavam s bolavou hlavou opat :(

katkalaco
1. máj 2014

@kacena24 mam cele balenie, dva neuspesne pokusy, a teraz to davam po lyzickach. Urcite to nie je 1,5 dcl na den. Uvidim kolko vydrzim. Vela stasia aj tebe.

katkalaco
1. máj 2014

@bubuku Vcera vecer ma tiez strasne bolela, dnes zatial v pohode. Ale citala som, ze prve tri dni boli hlava a potom to uz bude lepsie.

kacena24
1. máj 2014

@katkalaco no mam prvy pohar v sebe. musim to nejak v hlave prepat. takze ty dnes druhy den.. drzim palce

katkalaco
1. máj 2014

Aj ja tebe, daj potom vediet, ako si to dnes zvladla

dianadd
1. máj 2014

čaute baby, ja mám dnes 7. deň Neerky, bez prehreškov🙂 a musím povedať že sa cítim skvelo! Žiadne bolesti hlavy nemám, čo je prekvapivé nie som ani hladná, priateľovi varím normálne a nič... Inak mňa z tej chuti vôbec nenapína, ale ja si rozrábam len pol deci sirupu + pol deci citrónovej šťavy + korenie na liter vody, nie je tto tak sladké. To vypijem ráno a rovnakú dávku večer, čiže namiesto dennej odporúčane dávky 1,5deci sirupu vypijem len 1deci.
Zatiaľ som schudla 3kg, z váhy 54kg.
Držím Vám palce a dajte vedieť ako postupujete 😉

blcha
1. máj 2014

caute zienky tak ja dnes mam treti den a je to zatial v pohode kupila som si liter takze to ma byt na 6 dni ale prvy den som si zarobila ako je v navode len sa mi to zdalo sladke tak vcer aj dnes uzsi daval len deci sirupu a pohodicka takze by mi to mohlo vydrzat na 9 dni uvidime ci vydrzim zatial sa citim dobre nepocitujem hlad co je fajn za tri dni som si dala len raz kavu aj to slabu bez mlieka bez cukru 😉
tu slanu vodu rano nepisjem lebo hned idem do prace ale ani mi ju netreba ani prehanacie caje lebo staci neera prvy den ma z nej aj pehnalo ale teraz pohodicka nikdy by som neverila ze vydrzim tak dlho bez tuhej stravy a ono to ide celkom lahko 😉 a pijem vela vody lebo sa bojim bolesti hlavy ale zatial nebolela 😉

kacena24
1. máj 2014

takze zienky dnes som to zvladla na 100%. este 4 dni predomnou. potom uz nechcem. ale dufam,ze tie 4 dni nepokazim.

kacena24
1. máj 2014

@katkalaco ako dnes? ja zvladnute. ale ako bohate mi bude stacit tych 5 dni ak dam

katkalaco
2. máj 2014

ja tiez, ale len po lyzickach, tiez chcela by som vydrzat aspon tyzden, drzim prsty

katrenka888
2. máj 2014

Ahojte dievcata. Odhodlavala som sa velmi dlho k tejto diete, precitala som vsetky vase komentare asi 2x a nakoniec som si kupila dietu na 7 dni. Prvy den bol tazsi, druhy den lepsi a treti den dopoludnia uplne fajn. Samozrejme ziaden hlad .... vsetko by bolo ok a dokonca by som ten kvazi detox aj dokoncila keby neprisiel na navstevu nas rodinny kamarat a zaroven doktor - kardiolog. Uvidel na stole moj sirup a zacal sa strasne smiat ci aj mna takto oklamali a pytal sa kolko som za to vyhodila korun. Po uvodnom strasnom smiechu my vysvetlil o co ide. Zobral do ruky sirup a z chladnicky vybral coca colu...rychlim prepocitanim v hlave mi ukazal ze to co pijem obsahuje 6x viac cukru ako ta presladena coca cola. A ze to co vsetky zeny nechapu ako mozne ze nie su pri kure hladne je preto lebo zjedia/vypiju tolko cukru za ten tyzden, ako mozno nikdy v zivote predtym. Povedal mi ze som namiesto drahej Neery mohla pit cukrovu vodu. /to znamena ze je fakt jedno ci pijete javorovy sirup z DM, alebo original NEERU/ Samozrejme podotkol, ze najhorsie diety su s cukrom lebo ten nasmu organizmu skodi nepredstavitelne. Usmevne mi povedal ze som mohla radsej drzat moju obyklu mliecnu dietu ... lebo aj ta je ovela lepsia ako NEERA 🙂 a detox baby..nie ten si tymto urcite neurbime....ano aj ja som sa popalila a preto som sa rozhodla tu hned zaregistrovat a podat spravu aj dalsim babam aby sme sa na tom nenachytali. A kedze ja som ako skoro kazda zena ktora skusa rozne diety vraciam sa spat k mojej mliecnej a zacinam ju od pondelka - dnes je piatok tak to si este uzijem party a zajtra sa z nej budem liecit...a od pondelka..znova dietka🙂 musim aspom 3kg nejako dat dole lebo koncom maja ma caka dovolenka v teplucku.....krasny den vam prajem dievcata 🙂

katrenka888
2. máj 2014

mimochdom ostala mi este polka sirupu :-/ tak neviem co s tym....ale urcite to pit nebudem..ble...nielen ze je to hnusne este mi to aj skodi....
a zaroven uz aj rozumiem zenam /co som doteraz nechapala/ preco neschudli po 7 dnovej kure , pripadne schudli 1kg....ako by aj mohli schudnut ked prijali viacej cukrov do tela ako ked ten detox nedrzali....stavim sa ze kebyze jedli popri tom aspon 1x do dna tak by este z tej nerry pribrali..... 😠 😠 😠

mia272
2. máj 2014

@katkalaco ahoj ja som tiez vela pocula a citala o tej "lyžičkovej " forme ale vobec neviem ako to funguje..pre mna to bolo tiez velmi sladke tak osm si davala iba 1dcl toho sirupu ak ti to nechuti mozno to bude koli kajenskemu koreniu skus si to zamenit a daj si tam zazvor je to omnoho chutnejsie 🙂))

katkalaco
2. máj 2014

@mia272 dakujem velmi pekne, vyskusam

kacena24
3. máj 2014

Takze treti den bez prehreskov. Este mam dva pred sebou. Skusenost, no nadsena z toho nie som. Vazne radsej mliecnu dietu. Tak ale vyskusala som,no za tie peniaze to nestoji. A veru ja hlad citim. Nahlas mi skvrka v bruchu.a to som zvyknuta nejest pri roznom chudnuti. Ja som asi ina. No hadam to uz do pondelku dobojujem.nech je uz utorok rano

katrenka888
3. máj 2014

Ak by mal niekto zaujem tak mu rada predam zvysnu polovicu neera sirupu. Chyba tam 3,5 deci sirupu z celkoveho 1litra + dodam aj korenie kayanske 🙂

kacena24
4. máj 2014

Ach jaj ja ze zajtra posledny den a posledny je az v utorok. Cize este tri dni. Zatial za 3 neporusene dni minus 2 kila.

lenkaaninka
5. máj 2014

baby až by ste chceli neera madal bal sirup litrovy nenačatý predám za 35 eur aj s cayene korením bio aj s poštovným. mám ine zdrav.problémy momentálne nemôžem na detox ani myslieť. Kupovaný v zdravej výžive v PN.

soniatko
5. máj 2014

Ahojte. tak ja som mala drzat tento detox aj so sestrou 10 dni. vydrzala som 4 a 1/2 a uz nikdy viac aj keby mi miliony ponukali. Raz som si uvarila ten senny caj a taku hnacku som z neho mala, ze isla zo mna iba krv. moje telo sa nemoze doteraz spamatat, cokolvek zjem, rozboli ma brucho, mam krce a prezenie ma. segra to vydrzala 8 dni. a ako bonus, som neschudla, ale pribrala. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

snehulienka235
5. máj 2014

@lenkaaninka mám záujem🙂

snehulienka235
5. máj 2014

@mia272 a koľko dní si držala detox?

snehulienka235
5. máj 2014

@kacena24 daj vedieť koľko si schudla na konci detoxu 🙂

lenkaaninka
5. máj 2014

@snehulienka235 poslala som poštu

katkalaco
5. máj 2014

Dievčatá, mám tiež na predaj Neera Madal Bal sirup litrový neotvorený aj s kajanským korením , cena 35 Eur, dakujem

snehulienka235
5. máj 2014
lenkaaninka
5. máj 2014

a teraz?? ak nie t.č. 0905598219 sms 😉 @snehulienka235

kacena24
5. máj 2014

@snehulienka235 v stredu rano napisem kolko zislo. Zajtra mam posledny den. Uz mam toho veru dost. Boli ma uz aj zaludok a creva mi kruti. Urcite to uz viac nechxem

snehulienka235
5. máj 2014

@lenkaaninka písala som ti sms už

snehulienka235
5. máj 2014

@kacena24 dobre🙂