Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
@tralalalafu ja sa chystam az od nedela, nepockas na mna? ci uz si odhodlana ze od dneska 🙂
@katzie som🙂 uz som zacala, zatial ok, len hlava boli, ale to asi z pocasia. neodkladaj to, pod aspon od zajtra🙂 to das.
@tralalalafu aj by som zacala s tebou, ale mame cez vikend akciu 🙂 napis potom, ako to zvladas, a ja sa k tebe pridam v nedelu. ides skusit tych 10 dni?
@katzie ano, 10 dni idem. tak sa tesim. o precistenie mi ani nejde, chcem hlavne schudnut do dovolenky. musi mi odist brucho, inak si ho odrezem🙂 takze motivacia je : hlad vs. rezanie🙂))
@tralalalafu ja tiez chudnem na dovolenku nech nie som ako hroch na fotkach 😀 uz si to niekedy drzala?
@katzie raz davno 5 dni, nebola som hladna vobec, vtedy kvoli detoxu, ale schudla som vtedy asi 4 kg a naspat som ich nenabrala. teraz potrebujem poslednych 6 kg a hotovo🙂)) idem z 63 na 57, ani 56 by nevadilo Ty si uz drzala?
@tralalalafu ano, vydrzala som 10 dni ale bolo to dost narocne, hlavne psychicky. myslim ale, ze to stoji za to. potom som to este par krat skusila, ale vzdy som to porusila 😅 musim sa zatnut a vydrzat aspon 7 dni 😎
@katzie dobra si, klobuk dole. z akej vahy si isla a na aku? pribrala si nieco naspat?
@tralalalafu ale to bolo pred rokom, vtedy som schudla za 10 dni 8 kil, na 72 asi, a este som pokracovala cvicenim az som dosla na 68 (to bola moja normalna vaha, ktoru som si dlho drzala, pri vyske 175cm), teraz mam 88 ☹ ale konecne som sa odhodlala nieco so sebou urobit, na to potrebuje clovek pevnu volu 😉
@katzie tak to pekne, skoda, ze si to neudrzala, ale teraz sa to podari🙂 moja normalna vaha podla tabuliek je 65 kg, bohuzial mam chlapcensku postavu, tj vsetko je v bruchu a v pase mam cez 80 cm, co je desne, aby som mala aspon okolo 65 cm, musim vazit 56 kg, co je podvaha pri vyske 174 cm, ale co narobim:(((, brucho je nebezpecne a mafin na pase je doplacu:(
@tralalalafu ja mam opacny problem, vsetko mi ide do zadku a stehien 😀 aj si cvicila pri tomto detoxe? ja trochu, neprehanala som to, lebo sa nema telo velmi prepinat. ale pri tvojej vyske 174 je 56 kg dost malo, nie?
@katzie ano malo, ale stale o 5 kg viac ako som mala pred 7 rokmi🙂, max som mala 73, to si nevies predstavit ako som vypadala a teraz vypadam naozaj tucna pre to brucho, bezne sa mi stane, ze si myslia, ze som tehotna:( a ziadne oblecenie mi nie je dobre, iba ak tehotenske🙂)), esteze sa nosia bokove gate, lebo neviem co by som nosila🙂. akurat to vytlaca mafin🙂))
a necvicila som🙂, mozno teraz malo budem
@tralalalafu ked to citam a predstavim si seba ked som mala 73 kil, tak som si myslela, ze nevypadam az tak zle 😀 ale mas pravdu, zavisi aj od typu postavy a ako je to rozlozene.
skus si zacvicit, podla mna je to dobre aj pre taku celkovu pohodu 🙂 ja mam vzdy na konci dna strasne nutkanie daco zjest, zacne ma opustat moje odhodlanie a potom si poviem ze zacnem od zajtra 😀 to je moj kamen urazu, ale na druhej strane viem, ze je to o tom ako je clovek nastaveny, vsetko je to v hlave, preto je teraz pre mna dolezite, aby som sa nejak motivovala.
@katzie ja som zas taka, ze ked si uz poviem tak idem, akurat mi dlho trva nez si poviem🙂 skusim, teda, cvicit, necham si poradit. len sa bojim ci z toho nebudem hladna, ked spalim energiu. no o tom rozlozeni mas pravdu, keby som bola tip moniky belluci, tak vobec neriesim kila naviac
@tralalalafu to cvicenie asi neber ako fyzicku zataz, skor sviznu prechadzku, jogu alebo nejakych 20 minut bicykel. tam to aj pisu, ze sa nema cvicit vela, lebo sa mozu vstrebavat toxiny naspat a mozes si uskodit.
dneska mas teda prvy den a vydrzala si? 🙂
@katzie ano prvy den a vydrzala🙂 tesim sa
@tralalalafu no gratulujem 🙂 dufam, ze aj ja budem mat tolko odhodlania a pevnej vole co ty 😉
@katzie treba sa na to nastavit, nie je to sranda:( uz si to raz dala, das znova🙂). takze predsalen az od nedele
@tralalalafu ano od nedele. a ty sa dnes ako drzis?
@katzie idem si prave robit napoj, zatial vsetko ok
ahojte, od zajtra sa pridavam k vam, citam prispevky, niektorym sa to podarilo (obdivujem ich) a niektorym nie, tak snad nebudem k nim patrit 🙂 treba trosku svoj organizmus takto "sokovat" . celkom sa tesim.co sa tyka napr. diét, tak nemam pevnu volu, uvidime teraz 🙂 drzte palce. 😎
Ahojte 🙂 od zajtra začínam a chcela by som sa spýtať, či mi neviete náhodou poradiť ako odmeriam 1,5dl bez odmerky 🙂
Ahojte 🙂 predám neeru za 20e 700ml , 300ml chýba lebo som si ju pripravila 2x 🙂
Ahojte neprida sa niekto od dnes? 🙂 😉
Jaj baby, vidim, ze nikto nezobral vazne, co som tu pisala 🙂 Neverte titulkom na googli, ktore vam hovoria, aka zdrava je tato kura na strankach, kde sa predava, skor naopak... Uz len tie bludy, ze prirodzeny detox, prirodzene schudnete,... Smiesne, co je prirodzene na tom, ked telo cele dni nedostava ziadne ziviny ? Alebo ked schudnete tak vela za par dni ? Spytajte sa dietologa, co vam povie na taketo ,,prirodzene chudnutie". Ale mate svoj rozum, ja sa vam len cudujem. Ze niekto veri, ze takyto drasticky detox s takym abnormalnym ubytkom vahy za par dni niekto moze povazovat za zdravy.
Skuste sa spytat lekara, co vam povie na to, ze bude vase telo 10 dni fungovat len na nejakom sirupe. Skoda, ze oblicky, zaludok a pecen nevedia rozpravat, tie by vam povedali svoje. Vase telo sa za tych par dni zbavi komplet vsetkych vitaminov, mineralov,...
Je to jednoducho jednoznacne hazard so zdravim a obrovska zataz na spominane organy, ale tie kila dole za par dni asi mnohym za to stoja.
Tak aspon par linkov na zamyslenie, samozrejme zo stranok, kde sa Neera NEPREDAVA:
http://sk.265health.com/diet-nutrition/master-c...
Tu by som si pred kurov precitala cast ,,na ake kury si dat pozor"
http://www.zdravie.sk/clanok/41921/su-detoxikac...
Velmi dobry clanok, kt. hovori o pohrome pre organy pri 10 dnovom fungovani na takomto detoxe:
http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-...
Zdravy detox ako aj zdrave chudnutie sa robia uplne inak, ako takymito drastickymi metodami

@katzie od dnes idem, tak zacni so mnou