icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

tatamata1
30. mar 2015

Dakujem pekne

marianne1
30. mar 2015

Dnes mám prvý deň pridá sa niekto? Zatiaľ sa držím 🙂

marianne1
30. mar 2015

Baby ale píšte aj z akej váhy ste šli dolu pri akej výške lebo to je rozdiel 🙂

marianne1
30. mar 2015

@princeznatn Ahojky ideme sa podporovať? 🙂

princeznatn
30. mar 2015

@marianne1 no jasnééééééé, super 🙂
Ja som pred mesiacom išla dotoho, ale prvý deň som to vzdala, lebo som sa trápila.
Dnes som začala a úplne super mi je. Mám výšku 156cm a 56kg.

marianne1
30. mar 2015

@princeznatn Paráda teším sa🙂 Ja mám 158cm a 60kg bohužiaľ po Vianociach 😀 Tak som zvedavá či sa podarí aj niečo dať dolu a potom sa chcem začať stravovať zdravšie moja ideálna váha je 50kg vtedy mi nikde nič netrčí 😀 tak to by som chcela do júna dosiahnuť.. Neeru som držala 7dní pred dvoma rokmi vtedy som išla dolu iba 2kg z 51 na 49

princeznatn
30. mar 2015

@marianne1 wow, tak skoro sme na tom rovnako...ja som mala zase stále váhu 63 a schudla som na 53,5 a teraz som cez zimu pribrala na 56kg, takže mne by vyhovovalo tých 53kg mať. Spravila som si taký kalendárik na 10 dní, aby som sa z niečoho tešila, že som zase o krok ďalej. Škrtám si cca každé 3 hodiny, že som to zvládla. A dnes si to zvládla v pohode? Ja veľmi super, aj keď som čistej vody toľko nevypila ako by som mala, ale tak to možno zajtra budem už potrebovať...

marianne1
31. mar 2015

@princeznatn ahojky ako sa dnes cítiš? mne sa ráno poriadne točila hlava... Snáď ďalší deň prežijem 🙂 Včera som to zvládla docela super čakala som že bude horšie ja mám neeru iba na 7dní lebo som si istá že pondelok by som nezvládla máme rodinné stretnutie kde bude kopec dobrôt tak si chcem aspoň pod zub dať 🙂

princeznatn
31. mar 2015

@marianne1 ahoj, mňa od 4tej rána bolela hlava /čo som sa na to zobudila/ ale ešte ma tak pobolieva, ale dá sa to zvládnuť. Snívalo sa mi o tom, že som to porušila a jedla som :D našťastie to bol iba sen. Aj ja som včerajšok čakala horší a bolo fajn. Tak ja mám to litrové balenie, ale dávam si po 1dcl, aby mi to vyšlo na 10dní. Inak v obchode mi tetuška poradila, že si to môžem zaliať aj horúcou vodou a dať do termosky, aby som mala aj teplé /keďže je vonku ešte zima/. Ale zatiaľ som to neskúšala...

marianne1
31. mar 2015

@princeznatn ja som sa tiež zobudila o 4 ráno, presne..zaujímavé🙂 cítim sa strašne slabo..

princeznatn
31. mar 2015

@marianne1 Vydrrrrrž, zajtra nám bude určite lepšie, ževraj v 3tí deň príde energia, tak ešte tento deň vydržme - veď máme motiváciu = plávky, sukne, nohavice, a hlavne sa budeme cítiť lepšie. A určite si si povedala na začiatku, že už musíš niečo so sebou robiť, tak keď už sme ten prvý deň zvládli, vydržme ešte dnes, o.k.? 🙂 Dnes sem prídem až večer, takže mysli na to, že ak to porušíš, tak ma necháš v tom samu a to predsa neeeechceš 😎

marianne1
31. mar 2015

@princeznatn Budem bojovat ako levica! Slubujem! A potom pojdeme na zdrave stravovanie oki?🙂

princeznatn
31. mar 2015

presne tak, ja by som potom chcela raz týždenne mať detox.... ale momentálne som takáááá hladná a zjedla by som všetko 🙂 asi pôjdem skoro spať, lebo som aj unavená... som plná očakávania, čo bude zajtra - 3tí deň 🙂

marianne1
31. mar 2015

@princeznatn ja som straaaaašne hladná už nemám nápoj a voda nepomáha, hlavička bolí ale vydržmeeeee ☹ 🙂

princeznatn
31. mar 2015

@marianne1 hmm, keď to máš tak moc kritické, vždy lepšie si je podľa mňa trošku dorobiť toho nápoju /3dcl si sprav/, aby si sa o trošku cítila lepšie 🙂

princeznatn
31. mar 2015

@marianne1 a počuj, aj Ťa preháňa? lebo mňa nie. Niekde som čítala, že to preháňa... tak sa pýtam.

marianne1
31. mar 2015

@princeznatn No radšej nie lebo mám na 7dní a na posledný už iba 1dcl nepreháňa ma musím si dať kvapky ktoré som dnes kúpila v lekárni lebo sama od seba asi nepôjdem ja mám pomalý metabolizmus tak očakávam iba najhoršie 🙂

princeznatn
31. mar 2015

@marianne1 no ja si zajtra pôjdem kúpiť čaj na preháňanie.

marianne1
31. mar 2015

@princeznatn Skús senný čaj.. mne ale robil zle, mala som kŕče tak mám Laxygal, ako sa cítiš? ja radšej idem spať lebo by som zjedla všetko čo nájdem

marianne1
1. apr 2015

@princeznatn ahojky ako dnes? mna priiiišerne bolí hlava ☹

princeznatn
1. apr 2015

ahoj, áno, čítala som si o tom sennom čaji, tak ten chcem ísť dnes kúpiť do lekárne, potom dám vedieť, čo so mnou urobil 🙂 Tak ja som včera, že pôjdem skoro spať, lebo som aj bola unavená a aj kvoli odolávaniu jedla, no a táto noc bola veľmi zlá /zle sa mi spalo a nedalo sa mi zaspať/. Dnes aj mňa boli hlava, no skôr tak pobolieva, nie je to nič také strašné. Čo ma však dnes ráno potešilo, že mám plochejšie bruško. Išla som si robiť nápoj, tak síl som veľa nemala, no keď som si dala nápoj je to lepšie. Inak momentálne hlad ani nepociťujem, len som taká slabšia. Ten čaj si si už robila? A ako často ho piješ? A ráno, či večer?

marianne1
1. apr 2015

@princeznatn mňa už teraz tiež bolí pomenej ale stále bolí spala som dobre horšie ráno hneď ma zobudil hlad čaj nepijem ráno ma prehnalo večer si dám kvapky lebo zajtra to už asi samé nepôjde🙂 vydržme! 🙂

princeznatn
1. apr 2015

@marianne1 Hmm..tak ja som si kupila ten caj, tak vecer si ho spravim. Hlava trosku pobolieva. Oproti ranu sa citim super. Dokonca aj energiu na upratovanie mam. Cca od 11h.sa fajn citim. Inak pocit hladu nemam, ale keby mozem tak zjem vsetko. Je to asi iba zvyk.

marianne1
1. apr 2015

@princeznatn Ahojky aj ja sa cítim lepšie ale už ma 2x prehnalo a to mám ísť do mesta tak neviem 😀

princeznatn
1. apr 2015

@marianne1 fakt, no wow, mna prehnalo raz v prvy den a odvtedy nic ☹ chcemsa spytat, kolko si davas toho korenia? Ja malicko, lebo ked som to prvy krat skusala, tak som to mala pikantne a to sa nedalo ani pit.

kinna
Odpoveď bola odstránená
marianne1
1. apr 2015

@princeznatn davam si iba na spicku nozika 🙂 zasa ma priserne boli hlava :(

princeznatn
1. apr 2015

@marianne1 ja som v pohode..., hmm neviem ako Ti poradit na tu bolest hlavy. Asi len vela pit. Drz sa 😉

kinna
Odpoveď bola odstránená
princeznatn
1. apr 2015

@marianne1 tak ako? Ja uplne ssuper, velmi dobre sa citim. Prave som si spravila ten senna caj.
@kinna kolko si schudla? A stravujes sa zdravsie?