icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

bandura
5. apr 2015

@marianne1 zapach z ust moze byt ak clovek poriadne neje ale ten povlak? hmmm a ako dlho si detoxikovala a ako?

marianne1
5. apr 2015

@bandura Dnes končím 7deň okrem včerajška som nezhrešila to bolo iba trocha plnky 🙂 Ten biely jazyk mám ale stále 😖

princeznatn
6. apr 2015

@marianne1 ahoj, tak ako? Vazila si sa? Spokojna?

marianne1
7. apr 2015

@princeznatn Ahojky ani nie..schudla som 2kg z čoho asi 1kg mi hneď vyskočí a jazyk zostal biely vôbec nezružovel..a ty?

princeznatn
7. apr 2015

@marianne1 ahoj, tak ja som spokojná, tiež mi nabehlo kilo, ale tak to mi nevadí, pokiaľ centimetre ostali 🙂 hmm, tak už len pekne prirodzene schudnúť, sme naštartované. A pohyb nezabudnúť 🙂

princeznatn
7. apr 2015

inak po dnešnej skúsenosti odporúčam uvariť kyslú kapustu tak aby zmäkla, nič nepridať a taaaaaaaaak ma to prečistilo = 5x za 3 minútky :D

mima1983
8. apr 2015

Žienky, prosím kde si ten sirup objednávate? dakujeeem

kinna
Odpoveď bola odstránená
bandura
8. apr 2015

@sestri skusala si ho nakoniec?

marianne1
9. apr 2015

@princeznatn Ahojky čo sa týka cm tiež som spokojná ešte 8kg a bude to ideálne 😀

marianne1
9. apr 2015

@mima1983 zelený obchodík na nete 🙂

marianne1
9. apr 2015

@kinna predposledný deň som vylízala plnku do koláča 😀

mima1983
9. apr 2015

@marianne1 a pije sa to presne takto, ako je na tej stranke písané?
Na prípravu dennej dávky (2 litrov) nápoja potrebujete:
- 1,5 dl čerstvo vytlačenej citrónovej šťavy (3-4 citróny)
- 1,5 dl Neera sirupu
- cca 1/10 kávovej lyžičky kayenského korenia - na konček noža (prispôsobte podľa chuti)
- 1,7 l čistej vody
Počas kúry pijeme nápoj neera – zmes vody, čerstvo vytlačenej citrónovej šťavy, kayenského korenia a neera sirupu.

alaguema
9. apr 2015

@marianne1 7 dní nie je dlhý detox 🙂 Biely jazyk mávam prvé dni, je to normálny príznak detoxikácie. Treba si to čistiť. Ja to mávam len jeden deň. Ak to tebe takto pretrváva, tak tvoj organizmus je ešte asi dosť zanesený.

marianne1
9. apr 2015

@mima1983 ano 🙂

marianne1
9. apr 2015

@alaguema Už mám tabletky, mám kandidu albicans :(

princeznatn
19. apr 2015

tak ako dievčatá? začal niekto? @marianne1 ako si na tom? pokračuješ v zdravej strave?
Ja sa snažím, ale hlavne aj pohyb som dala /nie cvičenie, ale prechádzky/ a mám 53,7kg, takže sa mi to celkom drží pekne, zmenila som stravu trošku. Chcela by som začať behávať, ale to je zatiaľ iba teória. Tak do júla by som chcela zhodiť prirodzene 3kg a to by bolo moje že wou 🙂

marianne1
20. apr 2015

@princeznatn Ahoj ani sa nepytaj som na diete do 1200kcal a chudnem pri cviceni kazdy 2den iba 0,5kg za tyzden.. Najhorsia mozna genetika:( Mam stale 58kg a to som chcela mat 50 do zaciatku juna no som zvedava ako mi to asi pojde ☹ Tento tyzden vyskusam do 800kcal lebo vidim ze u mna nic ine nezabera ☹

ladyblcha
20. apr 2015

@marianne1 0,5kg za tyzden je zdrave chudnutie, bez rapidneho chudnutia zo svalstva (lebo kazde znizovanie vahy berie aj zo svalu co-to). uplne v pohode - keby si mala nadvahu 30kil, urcite tyzdenne chudnes viac. vsetko je v pohode, neznizuj kalorie, aby si nevystresovala organizmus a zacne sa branit chorobami, unavou, strata vlasov...

marianne1
20. apr 2015

@ladyblcha No len mne ta vaha už zacina aj stagnovat a pri 1000/1200kcal by som mala chudnut viac ked este aj cvicim takze to nie je az take normalne:( Proste ja ked nehladujem a nemakam tak to nejde

princeznatn
20. apr 2015

@marianne1 ahoj, hmm vieš čo, ja som zdržala váhu 63kg veľmi veľa rokov /aj išla dole o 7kg pri 90 dňovej diéte, ktorú som vydržala držať mesiac/ a potom som to nabrala späť, keďže moja strava bola opäť zlá.
Snažila som sa akokoľvek, no a váha bola nižšia max 58-59 kg, no a minulý rok som začala stavať dom a mala som veľa pohybu, proste makalo sa a keď som nemala pomoc, veľa veci som si musela ponosiť, takže také fitko doma som mala. Je pravda, že som aj dosť jedla, lebo som potrebovala energiu, ale som zhodila, lebo tam bola fakt fyzická námaha. Takže takto prirodzene som schudla na 53,5kg cca október-november. Cez zimu som sa snažila chodiť na dlhé prechádzky minimálne 2hodky /mne sa cvičiť nechcelo/. A jedla som všeličo a váha sa mi držala do januára. Potom prišlo jedenie kadečoho, málo pohybu a vybehlo mi to na 56kg a preto sme spolu aj začali ten detox. Dnes sa cítim opäť super, dávam prechádzky a ako som už spomínala, chcem sa dať na beh, no ale uvidíme. Už je vonku teplejšie, tak chcem pokračovať v dome, tak aj tam bude nejaký pohyb. Preto moje chudnutie beriem prirodzené. A tie prechádzky, ak máš kde a kámošku k tomu na dlhé rozhovory, tak choď. Nečakaj zázraky, ale dobrý pocit na začiatok musí stačiť. Aaaaa ešte jedna vec, nejem žiadné pečivo / na opekačke jasnačka, že áno/ ale inak nič, iba sucháre.

marianne1
20. apr 2015

@princeznatn Ja tiez vobec nejem pecivo moj jedalnicek napr na den vyzera banan, tuniak so zeleninou, cottage cheese, jogurt alebo niekedy losos, kuracia pecen ci morcacie stehna varene, ine nic, poslucham cvicim obmedzujem sa vela chodim peso a uplne mi to ide pomaly hrozne ☹

princeznatn
20. apr 2015

@marianne1 možno máš spomalený metabolizmus po nejakých diétach. hmm, už neviem ako Ti pomôcť.

marianne1
20. apr 2015

@princeznatn Ja a diety nieee iba raz v zivote a to nebola dieta to som isla z 58 na 50 v priebehu mesiaca pretoze som ochorela ☹ Nuz co mi ine ostava iba bojovat este tych 8kg a bude dobre len pamatam si ze vtedy som jedla ako vrabec rano banan na obed sackova polievka poobede chlebik so salamom a to je tak vsetko co som do seba dostala dnes by som pri takej strave asi umrela ale vyzera to tak ze budem musiet skusit aj taku verziu

shelly666
21. apr 2015

@cessy obdivujem ta... rozmyslam nad tymto napojom uz dlhsie.. len ked rano bez kavy. a den bez jedla.. no uvidim... 🙂 hlavne chcem schudnut..

petra354_ba
23. apr 2015

@kinna ani nie tak ubytok na vahe, ako skor pocit vacsej energie, nedavat na noc, nebudes vediet zaspat. Citim sa vseobecne lepsie, pijem ho asi tak 1-2 denne do 18;00 uz asi 2 mesiac, odporuca sa 1-3 mesiace kura. Ked cvicim, mam pocit, ze sa viac potim, cim vyplavujem viac skodlivin z tela. V podstate by to mal o fungovat na tomto princime. Odporucam este k tomu hubu reishi, ktora je naozaj unikatna svojim zlozenim a ucinkami. http://www.medicum.sk/kategoria/imunita/reishi-...

princeznatn
5. máj 2015

Dnes je to mesiac, čo som ukončila Neera detox (5dní) Pôvodnú váhu som mala 56 a detoxom som zišla na 53,1. Prešla som na zdravé stravovanie a keďže som začala jesť, tak váha vyšla na 54, no pokračovala som v zdravej strave. Dnešné váženie: 52,9 🙂 Pokračujem ďalej - môj cieľ 52kg. Pekný deň 😉

kuukii
7. máj 2015

Ahojte. Otázka dá sa Neera kúpiť aj v nejakom kamenom obchode alebo len cez internet? ďakujem 🙂

petka035
7. máj 2015

@princeznatn prosim ta aj si si davala kazde rano liter tej vody so solou ? viem ,ze sa moze nahradit cajom zo senny len mna ten caj neprehana 😝

petka035
7. máj 2015

@kuukii v obchodoch so zdravou vyzivou ich maju . U nas v kazdom veru .