icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

linda1984
3. júl 2012

@sestri ved uvidim mozno sa nato dam s tebou, len to bude tazke tu vydrzat ked tu vsetci pozieraju vsetko 😀

cessy
3. júl 2012

dievcata cim viac pijem tym viac pocitujem smad.....uz som vypila 2l vody a tristvrte z toho surupu. ale asi to bude aj tym teplom 😝

cessy
3. júl 2012

@linda1984 ty aj stratis chut do jedla......nebude ti tak chutit ako ked bezne papas. a ked pocitis hlad, tak ho zapijes a zas mas pokoj 🤐 , na chvilku 😎

linda1984
3. júl 2012

@cessy no uz som sa rozhodla, zacnem az po dovolenke, to je 6.8 🙂 ak sa niekto zatial najde kto sa prida budem rada 😉 no a robim to preto lebo si este uzijem vsetkeho dobreho aj nejaky alkohol popijem urcite 😝 a potom si dam ocistu tela 😎 a nikto ma tu nebude drazdit 😉

cessy
3. júl 2012

@linda1984 je to uplne na tebe ako som ti uz pisala. musis sa aj ty na to naladit aby ti to islo a verila si tomu ze to vydrzis.

a kam ides na dovolenocku, ak to nieje tajomstvo 😨 😵

linda1984
3. júl 2012

@cessy no nieje to tajomstvo, ale este neviem 🙂 nejaky last minute ale chcela by som Grecko, uvidim ci nieco najdem za dobru cenu, lebo grecko byva dost drahe cez sezonu 😒

linda1984
3. júl 2012

@cessy a ano bude to premna lepsie ked budem mat klud v praci 🙂 teraz su tu same zhony

cessy
3. júl 2012

@linda1984 ale praveze je teraz grecko koli tym politickym nepokojom lacnejsie, teda co som len pocula. 😉

linda1984
3. júl 2012

@cessy no ved uvidime co sa najde 😉 ja som bola posledne tri roky v egypte 😒 uz by som chcela europu 😉

cessy
3. júl 2012

v egypte sa aj mne pacilo. boli sme aj s malym a bolo super

linda1984
3. júl 2012

@cessy a kde ste tam boli, ja uz som bola skoro v kazdej casti

cessy
3. júl 2012

@linda1984 my sme boli tu, ja spokojna, muzik samozrejme nie

http://www.travel.sk/dovolenka/egypt/makadi/sun...

ty si kde bola?? kde bolo najlepsie??

cessy
3. júl 2012

dnes som porusila detoxikaciu dvomi čučoriedkami 😒 . maly dosiel zo zahrady a ze "mami co som pre teba nazbieral" a musela som pred nim papat čučoriedky. dala som si dve a ze ostatne moze spapat 😵

linda1984
4. júl 2012

@cessy ja som bola v Hurgade, Sharme el sheiku, Marsa alam....co sa tyka kvality asi naj ten sharm, ale kazdy mal nieco do seba....no a ten marsa alam bol najdalej a okolo nic len samota 😒 preto chcem teraz europu kde sa mozem prechadzat vecer po meste a tak 🙂

cessy
4. júl 2012

@linda1984 my by sme chceli skusit Španielsko. len teraz tu okolo nas zuria ovcie kiahne, tak sa bojim aj nieco planovat 😖

dievcata 3 den a sirup mi ide krkom. neviem preco mi teraz tak nechuti 😝 , ale idem dalej.....

linda1984
4. júl 2012

@cessy hmm musis si povedat ze je fajnovucky fajnovy 😎 a spanielko to by som aj ja chcela ale je dost drahe taky lepsi hotel, ja musim mat hotel pri plazi a tam su vacsinou verejne plaze 😒

cessy
4. júl 2012

@linda1984 no hovorim si to a uz pijem dalsi pohar 🙂 . ale ked som detoxikovala prvy krat, tak som sa ho nevedela dopit 😒 😒

mna laka Andaluzia, ved uvidime, mozno raz...

cessy
4. júl 2012

jejda, teraz som sa dozvedela ze v piatok ideme na jednu veceru so znamimi a v sobotu sme pozvani na grilovacku....
to zas bude vysvetlovania preco nepapam 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

linda1984
4. júl 2012

@cessy no vidis tak to bude aka pevna vola ked vydrzis, ale tak si povedz ze teraz 10 dni vydrzis a potom uz si mozes dat co len chces 😉 ale aj mna by to nahnevalo 😉

linda1984
4. júl 2012

@cessy hmm, andaluzia krasa, mna laka aj kalabria a sardinia, to je vraj karibik europy 😎

evita860
4. júl 2012

@sestri ja som to skusala pred tak 4 mesiacmi vydrzala som v pohode 10 dni naozaj bez akeho kolvek porusenia,ale sklamanie za 10 dni iba 2 kg dole zacala som jest pomalicky ale ziadne to ze vas nelaka na sladke ci masne u mna neplatilo a dnes mam tie 2 kg naspet + dalsie 2 navyse!cize mozno na precistenie fajn ale na chdnutie nic moc :(

cessy
4. júl 2012

@linda1984 takze treti den zamnou, uplne v pohode, bolest hlavy ziadna.

@evita860 Neeru treba brat hlavne ako detoxikaciu organizmu, nie ako chudnutie.

evita860
4. júl 2012

@cessy tak to ano ale ja som si pytala nieco na chudnutie a pani mi dala toto a tvrdila mi ze si to kupuju ty co chcu chudnut a najme ze je to nato aby clovek nebol taky ze zje co vidi a ze stratene kg sa nevratia!!

linda1984
5. júl 2012

@evita860 jedna vec co som sa naucila a neverim preto ziadnej diete je to, ze ako nahle sa vratis k staremu sposobu stravovania, vrati sa spat vsetko plus casom este nieco navyse....nie dieta ale zdravy zivotny styl to je na cely zivot 😒 ja sa na neeru kuru este len chystam, no a po nej chcem definitivne prestat jest sladke, teda vsetko kde je pridany biely cukor....ako je zname tak su tri jedy co nam nicia telo - biely cukor, biela muka, sol....no a ja som zavisla na tom cukre 😀 a pritom mi to skodi, mam z toho poskodenu pecen a zevraj ta zlc mi drazdi tenke crevo...no co sa clovek nedozvie 🙂

linda1984
5. júl 2012

@cessy no gratulujem, tak uz mas dnes stvrty den, zachvilku polka za tebou 😉

sestri
autor
5. júl 2012

@evita860 ja som to na chudnutie ani nechcela, potrebu 🙂 jem sa detoxikovať, beriem veľa liekov a sem tam telo potrebuje očistu, strata váhy a cm, bol len vedľajší bonus a zatiaľ sa mi to nevrátilo späť, len ja aj cvičím, aspoň sa o to snažím ak nie sú tieto horúčavy

sestri
autor
5. júl 2012

Ja som pred dvoma rokmi schudla tak, že som si zaplatila trénera a upravila stravu....to čo som predtým dávala za čokolády a blbosti, som dala trénerovi a do pol roka som mala jednu konfekčnú veľkosť dole...dlho som sa aj držala, kým mi nezakázala doktorka všetok pohyb, vtedy som nabrala späť, samozrejme aj preto, že som sa rozpapkala 🙂 ...ale zas to ide pomaly dole...aj keď nie tak ľahko...40 na krku, to už ide váha oveľa ťažšie dole ☹

linda1984
5. júl 2012

@sestri a ides od ponelka nato?

cessy
5. júl 2012

@linda1984 o tom cukre ani nehovor.....sice kavu caj nesladim ani sladke napoje nepijem, ale za to dobra cokoladka....tu si dam vzdy a nemala by som. na jednej strane sa mi zhorsuje ekzem a na druhej mi skodi tam dole, na zenske veci. potom mam problemy.
ja som nedavno skusila STEVIU, poznate???? sladim tym aj malemu aj muzovi. len je to trosku drahsie sladidlo 😒

@linda1984 dakujem za gratulaciu, no drzim sa, sirupcek pijem 😝

linda1984
5. júl 2012

@cessy jj ja odkedy som na norbi update, tak mam nakupene sladidla ako steviu a xylitol, musim povedat ze xylitol je lepsi ako stevia....no ale na bielu svajciarsku cokoladku to nema 😝