Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
dievcata cim viac pijem tym viac pocitujem smad.....uz som vypila 2l vody a tristvrte z toho surupu. ale asi to bude aj tym teplom 😝
v egypte sa aj mne pacilo. boli sme aj s malym a bolo super
@linda1984 my sme boli tu, ja spokojna, muzik samozrejme nie
http://www.travel.sk/dovolenka/egypt/makadi/sun...
ty si kde bola?? kde bolo najlepsie??
jejda, teraz som sa dozvedela ze v piatok ideme na jednu veceru so znamimi a v sobotu sme pozvani na grilovacku....
to zas bude vysvetlovania preco nepapam 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@sestri ja som to skusala pred tak 4 mesiacmi vydrzala som v pohode 10 dni naozaj bez akeho kolvek porusenia,ale sklamanie za 10 dni iba 2 kg dole zacala som jest pomalicky ale ziadne to ze vas nelaka na sladke ci masne u mna neplatilo a dnes mam tie 2 kg naspet + dalsie 2 navyse!cize mozno na precistenie fajn ale na chdnutie nic moc :(
@evita860 jedna vec co som sa naucila a neverim preto ziadnej diete je to, ze ako nahle sa vratis k staremu sposobu stravovania, vrati sa spat vsetko plus casom este nieco navyse....nie dieta ale zdravy zivotny styl to je na cely zivot 😒 ja sa na neeru kuru este len chystam, no a po nej chcem definitivne prestat jest sladke, teda vsetko kde je pridany biely cukor....ako je zname tak su tri jedy co nam nicia telo - biely cukor, biela muka, sol....no a ja som zavisla na tom cukre 😀 a pritom mi to skodi, mam z toho poskodenu pecen a zevraj ta zlc mi drazdi tenke crevo...no co sa clovek nedozvie 🙂
Ja som pred dvoma rokmi schudla tak, že som si zaplatila trénera a upravila stravu....to čo som predtým dávala za čokolády a blbosti, som dala trénerovi a do pol roka som mala jednu konfekčnú veľkosť dole...dlho som sa aj držala, kým mi nezakázala doktorka všetok pohyb, vtedy som nabrala späť, samozrejme aj preto, že som sa rozpapkala 🙂 ...ale zas to ide pomaly dole...aj keď nie tak ľahko...40 na krku, to už ide váha oveľa ťažšie dole ☹
@linda1984 o tom cukre ani nehovor.....sice kavu caj nesladim ani sladke napoje nepijem, ale za to dobra cokoladka....tu si dam vzdy a nemala by som. na jednej strane sa mi zhorsuje ekzem a na druhej mi skodi tam dole, na zenske veci. potom mam problemy.
ja som nedavno skusila STEVIU, poznate???? sladim tym aj malemu aj muzovi. len je to trosku drahsie sladidlo 😒
@linda1984 dakujem za gratulaciu, no drzim sa, sirupcek pijem 😝

@sestri ved uvidim mozno sa nato dam s tebou, len to bude tazke tu vydrzat ked tu vsetci pozieraju vsetko 😀