icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

saschaa
4. aug 2015

@bobo27 super. mna bolela hlava iba poobede a dalsi den doobeda. teraz je to uz OK. fuuu, som prekvapena ze si unavena... ja mam prave pocit ze mam viac energie. pijes ten napoj tak ako mas? ja mam neeru, este som neskusala s javorovym sirupom. no mam naozaj pocit ze mam viac energie. bolest hlavy bola mierna a uz ju nemam vobec.

shelly666
4. aug 2015

predam Neeru pol litrovu... odliala som si vcera 1,5 dcl.... ma niekto zaujem??

xanada
4. aug 2015

Aj ja predam, vcera som skoncila,mam litrove balenie a chyba mi z neho asi tretina, stal ma 30 E, takze predavam za 20 e...v pripade zaujmu piste na: aleana@azet.sk.

lubina121
4. aug 2015

@xanada mám záujem, napíšem na mail

lubina121
4. aug 2015

@rjanuska01 tak blahoželám k takému dobrému výkonu, ja som to skončila skôr, bola som spokojná, ale teraz sme boli na chate a prehrešky jedna radosť....

bobo27
5. aug 2015

@saschaa hej hej aj viac som toho vypila ale vcera som skoncila lebo priatel uz bol zo mna nervny nech sa najem lebo som bola hroozne podrazdena a len som spala

saschaa
5. aug 2015

@bobo27 plne chapem. podobne to mam aj ja. ale teraz mi to vyhovuje... skus tak ako niektore baby tu - pit to pocas dna a dat si 1 jedlo (zdrave)

xanada
5. aug 2015

@lubina121 poslala som mail.

camie
25. aug 2015

Ak by mal niekto záujem predam neeru...litrové balenie plus korenie k tomu.Pôvodná cena 42€ mam aj.blok,teraz 30€, odlieta jedna dávka 1,5 dcl

sonka138
Autor odpoveď zmazal
rjanuska01
27. aug 2015

@sonka138 ja idem tiež dnes poobede začať ale len na 5 dní, ty ako dlho plánuješ?

sonka138
27. aug 2015

@rjanuska01 ja mám kúpený sirup na 3 dni, ale ak ich vydržím v pohode, tak plánujem 10dní 🙂

rjanuska01
27. aug 2015

@sonka138 a už si niekedy držala tento detox, či prvý krát?

sonka138
Autor odpoveď zmazal
rjanuska01
28. aug 2015

@sonka138 ja už som ho raz držala a vydržala som celých 10 dní.
A ako ti to ide? 😉

camie
28. aug 2015

@rjanuska01 super a koľko si schudla...A z akej vahy, cítila si sa určite výborné

rjanuska01
28. aug 2015

@camie hej cítila som sa super, a schudla som 7kg ale 1kg sa mi vrátilo 😉

igelitka22
2. sep 2015

ahojte baby,
mám za sebou 10 dňovú kúru neera, tak sa idem podeliť o moju skúsenosť… Prvý a druhý deň bol skôr o hlade a nepríjemnej bolesti hlavy. Tretí deň bol dosť blbý nakoľko som si mojou trasľavou rukou doprala o čosi viac kajenského korenie a tiež sa pridali aj nepríjemné krče v bruchu a veľmi časté návštevy wc, ktoré intenzívne trvali do šiesteho dňa. Siedmy až desiaty deň, bol už v pohode cítila som sa veľmi dobre a hlad som už ani nepociťovala. No veľkým sklamaním pre mńa bolo váženie po kúre… Pred kúrou bola moja váha 63 kg a po kúre 61 kg.

Takže čo viac dodať...

camie
2. sep 2015

Ktovie niekto schudne 7 kg niekto 2 kg nejak malo... ☹@igelitka22

jjajka
23. sep 2015

Nechystá sa niekto začať?

princeznatn
5. okt 2015

ahojte, chystám sa na kúru, pridá sa niekto? Chcem začať vo štvrtok 8.10.

rjanuska01
5. okt 2015

@princeznatn ja chcem tiež vo štvrtok začať ale idem len do pondelka

princeznatn
5. okt 2015

tak to je fajn, pôjdeme spolu 🙂 ja chcem skúsiť 10 dní, ale uvidíme ako to pôjde 🙂

rjanuska01
5. okt 2015

@princeznatn a chceš detoxikovať alebo hlavne zhadzovať kilečká?

princeznatn
5. okt 2015

@rjanuska01 skôr detox, viem, že tie kilá pôjdu dole, ale skôr prečistenie a naštartovanie by som chcela

rjanuska01
5. okt 2015

@princeznatn ja tiež hlavne detoxikovať, ale keď nejaké kilo zíde tak poteší, tak vo štvrtok sa ozvem 😉

majka4585
5. okt 2015

@rjanuska01 @princeznatn Ahojte baby, Ja som zacala minulu stredu 30.09. a dnes idem 6ty den.. Co sa hladu tyka tak to v pohode zvladam, akurat uz nedokazem vypit cele 2l toho napoja.. som z toho strasne presladena.. Chcela by som ist 14 dni, ale uvidime 🙂 budem vam drzat palce..

princeznatn
5. okt 2015

@majka4585 tak 6tý den je dosť dobréé 🙂 tak my sa k Tebe a k Tvojmu finišu pridáme.

majka4585
5. okt 2015

@princeznatn supeeer. Ja by som velmi chcela 14 dni ale aj 10 bude dobre. Tak vam budem drzat palce.😉😉😉

salomes
7. okt 2015

Dievčence a ženy!!
Moje odporúčania.

Táto kúra má určite viac pozitív ako negatív. Ja ju (10 dňovú) držím 2 x do roka, vždy na jar a na jeseň.
Všetko sa v tom tele vylepší, vyčistí, omladne... Schudla som počas tej doby 5 - 7 kg.
Začiatočníčkam odporúčam začať s trojdňovou kúrou na odskúšanie.

Koho odrádza vysoká cena sirupu navrhujem v prvej polovičke kúry ju nahradiť obyčajným javorovým
sirupom, čo je tiež jedna zo zložiek aj Neera sirupu. Do druhej polovičky, alebo až do poslednej tretiny kúry si kúpte Neeru - stačí aj jedno malé bal. Má to rovnaký účinok, len lacnejšia verzia.
Kvôli jednotvárnosti môžte citrónovú šťavu nahradiť grepovou, pomarančovou, limetkovou....