Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
ahojte chcem sa opytat che sa niekto pridat od zajtra?
@lentilka26 uz si to niekedy absolvovala?😉
raz 4dnovu
@zajkka
Tak práve začínam deviaty deň a čoskoro je koniec.
ste tu niekto 😉
Ahojte aj ja sa chystám od prvého tak dúfam, že to dám ako tu píšete že sa to da
Ahojte,dnes zacinam s detoxom ,tak dufam,ze to vydrzim 😉
ja začínam zajtra, t.j pondelok - 10 dní
Takže od 1.1. To nevyšlo ale zajtra idem na to q tiež chcem 10 dni
Kocky,prosim vas,kde sa to najviac oplati kupovat?cez net alebo v zdravke? Dakujem 🙂
Nezačína niekto od pondelka 11.1. 🙂
@daniela1803 ja nad tým uvažujem
Tak ja som začala A bolo mi Z toho strašne zle, aj som vracala. Bolo mi povedané že mám znížiť dávku, tak som to momentálne zastavila A uvidim
@daniela1803 a @luciakucekova ahojte, aj ja rozmýšľam nad 11.1. 🙂
@princeznatn tak super aspoň sa môžme trošku podporovať
@princeznatn už si to niekedy robila?Ja ešte nie obávam sa tej chutí 🙂
@adkamia Ahoj pri ktorom dni ti už prišlo zle?
@luciakucekova No bolo by to super tiež ešte zvažujem iný termín 🙂
Ahojte ja tiež planujem len neviem ešte termin 🙂
@daniela1803 hneď prvý deň navecer
@luciakucekova áno, už som to držala - 5 dní, mne to celkom chutilo, ale nerobila som si to tak silné... no momentálne už uvažujem, že začnem zajtra, keď budem doma a nie v robote.
ja mám dnes 5 den a odvážila som sa a mám 3,70 dole...ale 5 dní nič v ústach okrem nápoja, vody a čaju. Keď som to držala pred troma mesiacmi mala som dole za 5 dní 4,80. A za tri mesiace sa mi váha skoro vrátila.
ja som davala 10 dnovku ked sa mi uz zastavila vaha pri chudnuti a pomohlo.
Ako chuťovo to bolo celkom dobré, ale nabuduce si musím spraviť slabší, keď mi z tohto bolo tak zle. Ale za 1 deň som schudla 2 kg, keďže všetko čo som vypila som aj vy vrátila.

@speddy mňa bolela hlava hneď prvý deň...a potom bolo v pohode, ale myslím, že bolesť hlavy asi patrí k tomu detoxu, čítala som na fórach k neere-detox, že ľudí bolela hlava...