icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

penn
29. jan 2016

Ahojte , my vcera 4 den. 50.6.
Dnes zacinam piaty den. Este som sa nevazila. Zacala som aj caj na precistenie..ale este som.nebola na wecku. Ja mam niekedy pocit, ze nemusim jest aj mesiac. A inokedy mi skvrka v bruchu. Este mi pomohlo ked som zacala pit ten bylinkovy caj teply. Preto si sem tam dam neeru napoj aj do teplej vody. A urobim si mozno nejaky ovocny caj.

penn
29. jan 2016

Ahojte , my vcera 4 den. 50.6.
Dnes zacinam piaty den. Este som sa nevazila. Zacala som aj caj na precistenie..ale este som.nebola na wecku. Ja mam niekedy pocit, ze nemusim jest aj mesiac. A inokedy mi skvrka v bruchu. Este mi pomohlo ked som zacala pit ten bylinkovy caj teply. Preto si sem tam dam neeru napoj aj do teplej vody. A urobim si mozno nejaky ovocny caj.

penn
30. jan 2016

Ahojte, baby, tak ja som snad este aj pribrala..cize 4 den 50.6 a 6 den 51. : ))

Neviem ci to fakt nie je aj psychika. Lebo ma prepadli myslienky, ze co je to za detox nalievat sa cukrom..akurat tak na poriadnu kandidu..ale kedze jedlo mi nechyba, tak dokoncim.

Je to len 5 dni. Horsie je, ze mozem byt jak pavuk ale slanina na bruchu sa drzi. Tak uvidim co budem hladat dalej.

simonko2015
30. jan 2016

@cessy ahoj chcem sa spytat kolko si zhodila s tej kury?dakuejm

cessy
30. jan 2016

@simonko2015 jaaaj ja si to uz neako moc nepamatam pri tych mojich dietach,ale zda sa mi ze ale 4-5kg,ktote som samozrejme po nastupeni na beznu stravu nabrala naspat

cessy
30. jan 2016

@simonko2015 urcite by som to nebrala ako dietu, super na tom bol ten detox efekt. koli schudnutiu by som neeru urcite uz nepila

simonko2015
30. jan 2016

@cessy ahoj no ja som to chcela na chudnutie...ja som to uz raz drzala ale vydrzala som to,tak preto som sa pytatla ci si nieco zhodila..

cessy
30. jan 2016

@simonko2015 samozrejme som zhodila, ale neskor aj nabrala nazad 🙂

princeznatn
31. jan 2016

Tak ja dnes 10 deň 🙂 cítim sa super, ale večer ma vždy popadne hlad s ktorým úspešne bojujem. Možno keby mám viac pohybu, alebo cvičenia, tak viac zhodím. No od zajtra začínam cvičiť, aby sa mi kg nevrátili + obmedzenie múky a cukru. Momentálne postava úplne super, som spokojná, len to udržať. Pre mňa detox neera je štartom pre zdravé stravovanie a chudnutie. Ešte dnes posledný deň, ale už som hrdá na seba, že som to prvý krát zvládla vydržať 🙂))))) 😎

martulka1990
31. jan 2016

@princeznatn beriem si priklad!!! kolko si dala dolu,ak smiem vediet??

princeznatn
31. jan 2016

@martulka1990 zatiaľ za 9 dní 4,1 kg, ale vôbec som necvičila, možno by to pomohlo aj viac dať dole kg. Možno to číslo 4, 1 kg nie je až tak wow, ale nohavice či šaty, ktoré teraz oblečiem mi dávajú úplnú spokojnosť 🙂 Držím palce

penn
31. jan 2016

@princeznatn takisto princezna z kolkatky chudnes, 57?, ked ma niekto 67 moze aj viac schudnut.

penn
31. jan 2016

Suhlasim s princeznou je to dobry start ak sa potom clovek udrzi..a nezacne vsetko chalovat. Pri takomto vycisteni zaludka, teraz ani nemam chut na sladkosti a vselico. Ale na jedlo zas ano. Od vymyslu sveta. Zas mozno nemam chut na sladke, ked pijem sirup a prijimam len sacharidy.

No ale mam velke plany, obmedzit sladkosti, a davat si raz za tyzden postny den.

Dnes mam 7 den.

martulka1990
31. jan 2016

@penn ahoj, prosim ta, teraz budes ten sirup pit aj nadalej ako namiesto napoja?? alebo skoncil detox tak ho vynechas? a prosim ta este denne sa moze max2litre? alebo viac? a ten caj kupim v lekarni? DAKUJEM

princeznatn
1. feb 2016

FINAL a pritom len začiatok 🙂 Napíšem Vám zhrnutie: naozaj dôležité je piť okrem neera aj vodu (ja som pila vodu + citrón), hlavne prvé dni, nebude Vás tak bolieť hlava. Už na začiatku si stanovte niečo, čo Vás podporí počas krízy. Ta kríza príde, ale treba odolať. Ja som vôbec necvičila a nemala žiaden pohyb, lebo som nemala čas. Poviem Vám na rovinu je to ťažké a náročné tento detox, ale neľutujem a som šťastná, že som to dokázala a teraz sa to všetko začne cvičenie a zdravá strava 🙂
Začínam: 57,6kg
1. deň: 56,6 kg
2. deň: 55,5 kg
3. deň: 54,9 kg
4. deň: 54,7 kg
5. deň: 54, 3 kg
6. deň: 54, 1 kg
7. deň: 53,8 kg
8. deň: 53, 6 kg
9. deň: 53,5 kg
10. deň: 53,3 kg Prajem Vám všetkým veľa šťastia, nech sa Vám to tento rok už podarí a ste spokojné 🙂

penn
1. feb 2016

@martulka1990 kupuje sa asi cez internet alebo v bioparku. Je k tomu aj taky letacik, tam ti vsetko napisu. Alebo najdes na nete. Pisu, ze ak je clovek hladny moze si dat este trochu napoja. Predsa len kazdy ma iny kaloricky vydaj. A teda aj prijem. Nemoze moj muz si vystacit s tolko napojom kolko ja.

Nebudem ho dalej pit. Ked uz budem aj jest. Nakolko sa jedna o samy cukor. To je skutocne na to, aby clovek vydrzal prijimat iba tekutu potravu v case postu. A neprijimal tuhu stravu.

Pomyslam pokracovat, s tou kajneskou paprikou kazdy den, do jedla abo paradajkovej stavy. Ale musim este pohladat nejaky system jednodnovych ocistnycb postov. Hoc to je asi tazke...kedze nejahorsie su prve dni. A jednodnovy post je vzdy taky...z naplneneho zaludka na prazdny.

jazminn
2. feb 2016

@princeznatn no ale musíš, dalej zdravo sa stravovať, lebo do mesiaca všetko naspäť...

salomes
21. feb 2016

Obéznejší ľudia dokážu zhodiť v tejto kúre viac ako štíhli... Začali sme s manželom rovnako a on zatiaľ za 6 dní zhodil 5kg a ja len 4kg. Ďalšie dni to už tiež nebude také rapídne. 50kg ženy nemôžu očakávať až taký veľký úbytok.... No sľúbili sme si vydržať.... 🙂)))

salomes
21. feb 2016

@penn Jednodňový pôst sa najlepšie drží ak doobeda sa ešte naješ a potom cca od 12.h do ďalšieho dňa do 12.h neješ iba piješ. Vyskúšané, pomáha.

lucinka10011
21. feb 2016

ahojte kde sa to da kupit a aka je cena ????

penn
22. feb 2016

@salomes dobry postup.

A ked to robis pijes nejaky vylinkovyncaj, abo take nieco?

Pomyslam takto, dlhodobo. Cez vikend si dam normalne, aj ranajky. S rodinou.
Napr. v utorok si dam den podla macingovej...taka zelenina..., v stredu paradajkova stava...a stvrtok post...a piatok prechod naspat na vikend s rodinou. : )

veronikamc
2. mar 2016

Ak by mal niekto záujem tak ponúkam na predaj Neera detox 2x 500 ml, ja som to nevydržala,bolo mi z toho zle.

zajkka
2. mar 2016

@veronikamc cena?

veronikamc
3. mar 2016

Prepáčte ale už to nie je v ponuke, dnes som to vrátila späť.

matej_cpt
6. mar 2016

Baby....a preco vobec riesite ten detox, ked evidentne sa Vam na tom nieco nepozdava? A musite to "vydrzat"? Preco si neopravit metabolizmus...jest skutocnu stravu, pochopit ako hormony vo vlastnom tele pracuju a pouzit kazde jedno jedlo na to, aby ste spalovali tuk a detoxovali sa? Naozaj Vas to bavi takto riesit? Veri vobec niekto tomu, ze mozem byt clovek paliaci tuk? :D Sak aj som :D A vobec nehovorim ze kazdy musi byt v ketoze - mozeme si o tom pokecat a ist do hlbky, ale trik je niekde inde!

tanicka28
20. mar 2016

Nema niekto na predaj Neera sirup., ak kupil a nechuti, alebo ostalo a nepotrebujete uz...ak preda lacnejsie, kupim.

jazminn
20. mar 2016

@veronikamc treba viac citronovej šťavy a vtedy je to veľmi chutné...

bibinka087
21. mar 2016

Baby ja som to dnes otvorila ale proste chut toho sirupu mi strasne prekaza citim tam sojovu omacku ktoru z duse nenavidim spravila som si napoj na jeden den takze 1.5 deci tam chyba ak by niekto chel kupit zvysok co ma na 2 dni a skusit to kludne mu to za symbolicku cenu predam 🙂 🙂 🙂

bibinka087
21. mar 2016

@tanicka28 ak by si chela to ochutnat predam ti za 6e ostatok co mi ostal 🙂

silvinkabb
21. mar 2016

@bibinka087 aku militraz si mala prosim?