Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
@02955 1,5dl neera, 1,5 citronovej stavy, kajenske korenie (zalezi kolko znesies ,aku stipku)a 1,7l vody zarobit davka je na jeden den. Popritom vypit 2 l vody ja som pila bylinkovy caj ,nemala by sa pit ani kava,lebo je to detox. Ja som niekedy si kavu bez mlieka rano dala. Niekde odporucaju aj pit caj s laxativnym ucinkom, ale moja osobna skusenost bola taka , ze netreba ,mna od 2 dna prehanalo,sla som na toaletu aj 5-6x za den ,to uz sla zo mna len voda.
Ahojte,
Je tu niekto kto práve drží alebo sa chystá držať očistu neem sirup? Ja dnes začínam kto sa pridá?
@romi22 ahoj, ja plánujem od štvrtku
Ahojte, ja som akurat dnes zacala s neerou 🙂
Dievčata, kto dnes začal?
Ahojte, tak ja dnes začínam 😅 je to ešte niekto, kto začína, alebo drží?
Princezntn_ ako - vydržala si 10 dní?
princeznatn Ako - vydržala si 10 dní?
@princeznatn Nejak mi to blbo... Ako sa Ti darilo?
No písala som to 1.11., takže aj keby, tak je to len 4 dni 🙂 ale držím to 2 dni momentálne, začala som včera.
@princeznatn som si neuvedomila dátumy 😉 Ja sa pridám k Tebe v pondelok 🙂
tak super teším sa @domorodkyna ja dnes začínam 4tý deň.
@princeznatn a ako to zvladas?
A ako to pósobi na vas da sa chodiť v tedy do prace vladzete staci drzať 4 dni lebo nemam žlcnik aby som si nenarobila viac probkemov dakujem za kazdu radu
raz som to držala.. cieľ bol 10 dní, ale dala som 7 dní lebo už ma z toho napínalo.. dúšok som musela zapíjať veľkým množstvom vody.. a posledné dni mi strašne začalo vrčať v bruchu ako keby po mojom boku boli dva nazúrené psi 😀
aspoň som vyskúšala, trocha sa vyčistila a za tie dni dala dole 6kg.. samozrejme boli nazad ako som prešla postupne na tuhú stravu... zaujímavé je, že väčšina ľudí, keď sa takto čistí tak buď ich riadne popreháňa alebo potrápi bolesť hlavy.. no mňa nič z toho, tak neviem či to malo správny účinok na mňa 🙂
dá sa v pohode fungovať počas toho detoxu akurát časom človeku začne chýbať "žuvanie", tak si môže kľudne pomôcť aspoň žuvačkami ...
moje zhodnotenie - prvý a posledný krát 🙂 maximálne raz do mesiaca počas splnu, keď sa odporúča mať vodový deň...
Kupim Neeru,,,,mate miekto na predaj,,,,?

@02955 neviem ci zvladnes 10 dni,ak mas narocnu pracu, prve dni su naoizaj tazke , mna bolela prve 2 dni sialene hlava, ale ustala som to ,zacala som v piatok , mala som zabity vikend , lebo som bola nervozna z tej hlavy a snazila som sa co najviac spat ,ale potom to preslo a bola som rada ,ze som to dala