Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
@gabriela1987 No ved to je normalne, ze ked sa po kure vratis k svojim stravovacim navykom ( tym zlym ) tak priberies naspat, kazda dieta tak funguje, ale toto nieje dieta, je to detox s ktorym si precistis telo a to ze schudnes je len plus 🙂 ale tak kto by neschudol keby pil len vodu a stavy 😀 aj keby pijes mlieko cely den 10 dni tak schudnes....mne ide hlavne o tu ocistu a plus nejake 2-3kg keby schudnem tak budem rada 🙂
Ahojte,ak by ste mali zaujem mam na predaj neera detox 1L balenie,je otvoreny,pouzila som ho len jeden den,takze 1dc chyba,viacej som nevydrzala,bolo mi dost zle a tocila sa mi hrozne hlava.Cena s postovnym 15eur.
@matta308 ahoj, dnes som cely den luskala stranku http://themastercleanse.org/ original tato dieta a kludne staci javorovy sirup minimalne v kvalite B, lepsi je C...madal bal je podla mna uz len o peniazoch, pridali tam trochu niecoho a pytaju 3 krat taku cenu....inak v DMku maju kvalitu A a kvalitu C, ja som mala obidva a mne chutia skoro rovnako 🙂
@linda1984 ahoj...no,ja som dnes bola v DM..a ten C som si kupila..🙂 od pondelka zacinam...tak som straaaasne zvedava,ake to bude...a inak,kupovala si si aj ten caj s laxativnymi ucinkami?? ja si ho planujem radsej kupit preventivne keby nahdodou,...len neviem aky..ale v lekarni by snad mali nieco take mat,nie? 🙂
caute baby,az dnes som natrafila na toto forum,ja som tu kuru tiez robila,zvladla som v pohode 10 dni schudla som 4 kila,2 sa mi vratili naspet,kamoska isla zvecsej vahy a schudla 9 kil.Ja som mala aj tu himalaya sol co som rano vypila v litri vlaznej vody a to bolo na tej kure najhnusnejsie(ma z toho napinalo)
Da sa to zvladnut,ale treba byt pevne rozhodnuti inak sa to neda
@grimaska4 tak u mna ten senny caj zafungoval....v noci o jednej som bola 2x 😀 a take krce som mala 😒 no a dnes je moj stvrty den, tak som sa vazila rano a mala som -4,7 kg 😉 viem ze to neni tuk, ale tesim sa ze ma precistilo po tej dovolenke kde som pribrala tri kila za tyzden 😲
Baby dnes mam piaty den, necitim sa nejak super, jedine co ma neboli hlava konecne, ale som hladna ☹ vikend je premna tazsi ako tyzden v praci...tam to islo lepsie, doma je to len o jedle a cely den nanho myslim 😒 uz nech mam potom, lebo vazne mam nanic naladu a nic sa mi nechce, ani len na vikend som sa netesila....
Tak mam za sebou 7 dnovu kuru a dnes som zacala pomarancovou stavou, spravila som si este grepovu a to budem mat tak do obeda a potom by som si dala broskyne a banan 😝 dufam ze to nepokazim tym, ale nemam dost stavy na cely den. Dnes si uvarim zeleninovu polievku a tu budem mat na dalsie dva dni. Inak schudla som 6,5 kg 🙂 a som zvedava kolko sa mi vrati, dufam ze max dve 😉 tak uz mam potom a som stastna lebo na psychiku to bolo hrozne 😖 Tak prajem vela uspechov tym co sa chystaju 😉
caute aj ja drzim, dnes 2 den. uz som mala 3 dnovu na skusku, po ktorej som schudla asi tak kilo.teraz po mesiaci a pol som sa dala na 10 dnovku.tak vam napisem ako dopadnem....
tak ja som dnes skoncila po 5 dňoch.kludne by som drzala dalej, ale caka ma navsteva, a je mi blbe sa tam vyhovarat a nic si nedat, tak mam taku ospravedlnenku pre seba ze musim skoncit 😅 pri 3 dňovej predtym som schudla z 58 na 57kg a teraz po 5 dňovke mam 55kg.Takze za 5 dni iba 2 kila, ale nevadi.55 som mala naposledy na ZŠ.pre mna bol najhorsi 2 den, vecer som mala velky hlad, a cez den ma aj hlava bolela.inak uplne v pohode, pokial je clovek niecim zamestnany.teraz by som chcela pokracovat raz v tyzdni, asi pondelky budem drzat...drzim palce!
@dominika147 ja som mala problem stym ze mi napoj uz nechutil ku koncu, takze to bolo pre mna vacsie trapenie...pritom javorovy sirup milujem, davam si ho do ovsenej kase alebo bieleho jogurtu 🙂 uvidim casom mozno sa odhodlam este raz, ale asi len tak na tri dni odlahcenie 😎
Ahojte, Dnes som zacala, prida sa niekto?
@katarina246 Drzim palce 😉
@linda1984 dakujem, dufam ze to zvladnem... aspon 3 dni
@katarina246 tri dni sa daju v pohode podla mna 🙂 mne vysiel sirup na 4 dni a ked som uz vydrzala 4 tak som si povedala ze dam aspon tyzden 😉
@linda1984 ved prave, kym neodpadnem, a nepremoze ma chut alebo hlad, tak sa chystam na 10 dni, ale budem rada aj za 3 dni... 🙂
@cessy tak,lacny nie je ani ten podla mna..:D vydrzala som to asi tak hodinu...:D lebo mal vtedy drahy dovolenku a stale na mna naliehal,ze ked je doma,nech normalne papam...tak som si povedala ze aspon namiesto vecere si to budem davat(aj o takom sposobe je pisane na stranke)..to som vydrzala asi tyzden,potom som niekam isla,zabudla na to a hotovo...:D ale uz ma nejako to chudnutie preslo, radsej zacnem behat,cvicit,hocico..:D sirup teraz davam do kolacikov,takze ani nie som nijako oskodovana..:D
Mam za sebou treti den, niekto pisal, ze nemal vobec hlad, mne stale skrka v zaludku... Napriek tomu, rano len o 0,9kg menej. Budem asi patrit do tej skupiny, ktora schudla malo. Ale tak hlavne, ze sa telo vycisti. Myslite na mna, nech to zvladnem, a drzim vsetkym palce. papa

Baby tak mam za sebou 2 den a zacinam treti 🙂 sirup mi vydrzi este na zajtra tak uvidim ci si dokupim dalsi alebo skoncim....zajtra sa rozhodnem. Neviem cim to je, ale za tie dva dni som nebola vobec na velkej 😒 den predtym som dostala menstruaciu a dost ma prehanalo, tak mozno uz ani nemam co 😎