Nemám pevnú vôľu

veronkaska
25. jan 2024

Dobrý deň. Mám 37 rokov a 1,5 ročného syna. Problém je v tom,že som nikdy nebola chudá,ale po pôrode mám navyše ešte 7kg a moja súčasná váha je 77kg. Nie som so sebou vôbec spokojná,zle to vyzerá,ešte som aj nízka. Skúšala som už viackrát chudnúť, ono aj som vydržala nejaký ten mesiac,dva,ale potom stačil jeden nejaký menší prehrešok a už to išlo. Jednoducho nemám pevnú vôľu zotrvať. Či sa zveriť do rúk odborníkov? Lenže to je drahé a bohužiaľ na to momentálne nemám, platiť trénerov. Ja som len na rodičaku, priateľ pracuje, platíme aj hypotéku. Prosím,čo by ste mi poradili?

majlo1234
25. jan 2024

Iba nezrat a trekovst si prijem v kalorickych tabulkach. Jenti zadarmo a jedine efektivne riesenie chudnutia je nizsi prijem ako vydaj.
Ja som na tom podobne ako ty, mala vola, ale po porode sa na to prisambohu dam, pretoze sa citim strasne neschopna, vsetko ma boli, nevldzem behat so synom kolko chce, a ja nechcem byt leniva matka neschopna plnohodnotneho zivota s dietatom. Chcem s nim dezat krok az do dospelosti a chcem byt zdrava aj pre seba

rurutiax
26. jan 2024

@veronkaska
Ako keby si písala o mne. 😀 Ja som sa pred nedávnom zapojila do jednej výzvy, platím si členstvo 10€ na mesiac, mám jedálniček na mieru a trénujem s Marošom Molnárom. Už chudnem skoro 3 týždne a podarilo sa mi už zhodiť takmer 3 kg a centimetre už idú krásne dole. 🙂 Nebudem robiť reklamu, ale na googli si vieš vyhľadať.

veronkaska
autor
26. jan 2024

@majlo1234 nikdy som to nerobila a ten kaloricky výdaj je napísaný na každom továre,či? A keď nemám k dispozícii ten obal,ako zistím kalórie?Ale neviem ani aký príjem by som mala mať na deň.

veronkaska
autor
26. jan 2024

@rurutiax píšem Ti radšej súkromnú správu

majlo1234
26. jan 2024

@veronkaska v tej appke kaloricke tabulky mas nahodeni vacsinu beznych potravin, ty si to potrebujes odvazit a ono ti to samo nahodi kalorie. Ja nie som moc expert na to, ale su tu urcite temy, kde sa to rozobera podrobnejsie