Nerada sa hýbem
Ahojte,mam doma aj stroj na cvicenie aj korčule, s priatelom chodime možno raz za rok na korčule ak on navhrne,jemu skôr imponuju dievčata čo sa hybu,žiju aktivne. Ja by som veľmi sa chcela prinutiť k pohybu,schudnuť ale vobec skoro nechcem.Máte to niekto podobne že ste leniví proste v tomto ? Ako to vníma váš partner ak je aktivnejši ? On ma miluje,neponižuje ma ani nič len citím niekedy z neho žeby sa mu páčilo keby som cvičila,chcela by som aj kvoli sebe ale stale mi to vydrži len 2 dni. Problem je aj to že priatel pracuje v zahraniči takže keď je prec kupujem si aj sladkosti aj mcdonald zjem ale keď je doma tak nemám problem sa s nim zdravo stravovať
Ja sa hybem a nielen preto, leby by mi vadilo byt tucna alebo nezdrava
Proste sa zober a zacni. Kludne zo zaciatku aj obycajne prechadzky.
Aspon cez vikendy formou vyletov (hociakych, vsade vacsinou treba vela chodit/hybat sa, ci do prirody, plavat, do zaujimavych miest, poznavacky...) by to pre teba nebolo lahsie? Teda ak mas tu moznost.
Možno by si mala najst pohyb, ktory ti vyhovuje. Je vela možností, vyskusala si už všetko? Fitko, zumba, jumping, plavánie, cyklistika, rychlá chodza...
Pohyb je velmi dolezity, nie len z estetického, ale hlavne zo zdravotneho hladiska. A prival endorfinov je zaručený, budeš sa cítit výborne.
Osobné verím že vzťah k cvičeniu strave a doslova akejkoľvek činnosti sa dá zmeniť podľa toho ako to potrebujeme . Nie je to hneď ale dá sa to .
Ja vidim, ze je to casto uz od detstva? Vstepovali ti rodicia lasku k pohybu? My sme od malicka chodievali na bajky, tury, tenis, volejbal s rodicmi, ostalo mi to doteraz. Najdi nieco, co ta chyti za srdce, pripadne to spoj s niecim, co je ti prijemne. Ja mam rada napriklad kolektivne sporty, pretoze mam rada ludi a spolocnost
Aspoň chodievaj pešo, rezká chôdza je ten najprirodzenejší pohyb.
Zalezi na tom ako sa citis. Ak si so sebou spokojna, tak ok. Ale pohyb nie je len o chudnuti, je to o zdravi. Aj chuda postava vyzera inak ak sa clovek venuje sportu. Mozes byt chuda, ale budes mladrava a v lete, hlavne v plavkach to jednoducho bude vidiet. Najdi si sport co ta bude bavit. Moze to byt bicykel, plavanie, teraz turistika.
keď nie šport, čo taký tanec? zapni si hudbu ktorú máš rada a tancuj. ak nevieš tancovať, len podskakuj do rytmu. proste neseď a hýb sa, zopár pesničiek.. ak to budeš robiť na pravidelnej báze, povedame denne 30 minút, získaš kondičku a možno aj na ten šport sa dáš…
Zapni si na telke obľúbený seriál, film a na mobile/tablete/notebooku nejaké videá s cvičením pre začiatočníkov, ten čas ti zbehne ani nevieš ako a aj sa hýbeš, aj sa bavíš.
Alebo aj Pamela Reif má celkom zábavné tanečné workouty na YouTube, mňa to veľmi bavilo.
no ja mam tiez velmi aktivneho priatela, a jemu tiez imponuju zeby, ktore maju rady sport.. a ja nedzi ne rozhodne nepatrim, napriek tomu som chuda a mam sportovy typ postavy.. takze o tom to nie je.. skor v com vidim ja benefit je vplyvna hlavu a zdravotne hladisko.. snazim sa rozybat, ale ta lenivost je silnejsia ako ja 😀.. ale inak som aktivna viac ako on co sa tyka dennych cinnosti.. len tato jedna vec ma tak strasne nebavi, chvalabohu na mna on netlaci.. ale keby som bola tucna.. asi by so mnou nebol

a potrebuješ schudnúť? máš nadváhu?