Neviem sa nakopnúť s chudnutím
To bude zien na kvanta, je to len v tvojich rukach, bud sa nenakopnes a kysnes dalej alebo zamakas, nic viac
@zuzkaa1991 koľko máš kg na pôvodnej váhe?
Mne sa takisto nechcelo, co si budeme nahovarat. Musis sa jednoducho len prinutit, inak to proste nejde. Robis to hlavne pre seba. Ked sa nedonutis sama, tak sa ti to nijak nepodari. Mne stacilo napriklad pozriet si jednu cast Extremnych premien, a to ma totalne namotivovalo :D
@zuzkaa1991 si drzala dietu ci cvicila?
@bambulka98765 zmena životného štýlu trosku zmenila stravu ziadna diéta plus cvičenie
Tak to asi nie je pre teba tak dolezite
@luccija 74 kg som mala teraz 51kg
Ahoj, veľmi rada Ti s tým pomôžem. Stačí, ak naozaj chceš zmenu, žiadna diéta nie je potrebná, lebo tam výsledky neudržíš. Zmeniť životný štýl a cesta k dlhodobým výsledkom je otvorená. Potrebujeme to ale prebrať podrobnejšie, kľudne mi napíš mail, alebo ma kontaktuj osobne...
Mne pomohol rozvod, mínus 10 kg. Super dieta, ale drasticka. 🤣Nakoplo ma to isto.
Chudnutie , schudnutie a udržanie si vahy znamená zmena životného štýlu až do konca života. Chcete žiť dlhšie, kvalitnejšie a šťastnejšie ako vaši rovesníci? Chcete sa dožiť vašich pravnúčat? Ak začnete a budete pokračovať, po pár mesiacoch vás už ani nenapadne prestať a to viem o com píšem.
@nominativ keby mám manžela tak skúsim

🤔