icon

Neviem schudnúť

laurinka2023
23. feb 2023

Ahojte baby neviem ani prečo to tu píšem možno som fakt trápna, ale neviem schudnúť rozum vždy šepká uz nejec sladké hýb sa viacej dodržuj jedálniček viacej ovocia zeleniny.. Ľudia 3dni to napr. Do držím ale potom zase musim siahnuť po sladkom už neviem fakt čo s tým ? Stále si vravím, že už budem cvičiť obmedzim sladkosti ale neviem to proste vydržať cítim sa fakt zle ide jar leto a ja s mojou výškou 161cm a 65kg😭😭😭 viem, že leto je zle vždy sa chcem obliecť ináč ale moje brucho ma nepusti.. 😪

Strana
z2
zuzuzv
23. feb 2023

A nekupuj sladkosti ani dcére, nepotrebuje ich 😊

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
angelous1991
23. feb 2023

@zuzana9415 áno ja suhlasim aj s tvojim názorom, ale urobiť pre seba niečo aby bolo telo zdravé a môcť si kúpiť pekne veci a byt spokojný trebárs v plavkách na dovolenke je tiež dôležité , je to samozrejme o nastavení v hlave a neverím tomu že žena čo ma kilá navyše a chcela by si kúpiť rifle a príde do obchodu a trebars skúsi nejaké čo cez ten zadok nenapcha tak žiadna nepovie joooj nevadí dám si dlhšie tričko lebo však čo nemôžeme byt všetci stihli a pôjdem si kúpiť xxl a dám si radšej ten burger lebo mi chuti .
Ja som takýmto niečím prešla . Dlhé roky som si hovorila že mať nadváhu nevadí že muz mi nič nepovedal že sa mu pacim taká aká som .., a potom som schudla 25 kil a čuduj sa svete nakoniec mi povedal že aký je rad že som sa na to dala že vyzerám skvele … a môžem si kúpiť čo sa mi páči nie len to vo j mi dobre .. a robím to pre seba , konečne sa nepotim pri obyčajnej chôdzi . Mám kondičku vládzem ., a to je tá najväčšia odmena .. nie pre iných . Ale mňa to robi šťastnou .

monillia
23. feb 2023

@zuzuzv prerušovsny pôst nie je cesta pre kazdého aj tam platí stále ta istá rovnica menší príjem ako výdaj

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka2021
23. feb 2023

@elizabet173 Dnes uz nie je problem si kupit aj extra velke veci - about you, zalando lounge... milion pat moznosti.

Pre mna osobne je najlepsou motivaciou aktivny zivot, turistika, sporty, a hlavne ZDRAVIE.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka2021
23. feb 2023

@elizabet173
To suhlasim. Proste do urcitej miery vies krasne zakryt nadvahu, ale ak si obezna, tak proste ani neviem ake saty to nezakryju.

angelous1991
23. feb 2023

@zuzana9415 nepochopila si ma . Našiel si ma štíhlu . Pribrala som po tehu a pre lajdactvo. .lebo som si hovorila to čo hovoríš ty .. a pritom manžel bol koniec koncov rad že som schudla že mu konečne stíham či už pri ture alebo bežnom živote .. a hovorila som si že nemôžeme byt všetci stihli atd dám si čo mi chuti .. ale postupne som prestala byt spokojná sama so sebou .. ja netvrdím že by mali byt len stihli ľudia medzi nami . Ale máme sa o svoje telo starať aby sme boli spokojni sami so sebou a jednoducho neverím tomu že sú tučnejší ľudia spokojni . Proste si to tak nastavia v hlave lebo sa im nechce vystúpiť zo svojej komfortnej zóny … a vyhovuje im to tak lebo je to pohodlnejšie … to je cele .

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
stanislavicenka
23. feb 2023

@zuzana9415 genetika moze za 5% obeznyvh ludi. A v provom rade ide o nespravne stravovacie navyky. Obezita nie je pekna, a nie je zdrava. Zatazujes svoje telo, a mas vacsiu pravdepodobnosti ziskat nezelane civilizacne ochorenia. A nasledne zatazujes zdravotny system. Je fajn citit sa dobre, a byt so sebou spokojny, ale nie je v poriadku citit sa dobre, ked si obezny, nie je to len otazka krasy, ale zdravia

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
lasona
23. feb 2023

@zuzana9415 ja mam 170 a 60 kg, a chudnem..mne ta váha príde moc na jej vysku

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka2021
23. feb 2023

@lasona Nie je u teba skor problem, ze nemas vobec vypracovane telo?
Lebo 170 cm vysoka baba vaziaca 60 kg, ktora aktivne aj cvici silove cviky, musi vyzerat genialne.

Je rozdiel baba, ktora ma krasne telo, lebo cvici a baba co necvici. Mozu mat tu istu vahu, ale ta necviciaca je proste mlandrava a "pri sebe".

stanislavicenka
23. feb 2023

@zuzana9415 to je co za skatulkovanie? 🤦

macekovam
23. feb 2023

@laurinka2023 daj si kalorické tabuľky a maskť koľko dovolia.... A bez výčitiek.

lasona
24. feb 2023

@zmrzlinka2021 nie, ja proste milujem pocit byť chudá. Predtým som mávala 56 kg, a som momentálne po pôrode a ešte musím dať dole 4 kg a budem spokojná. A hlavne chcem zapnúť moje staré nohavice.

lasona
24. feb 2023

@zuzana9415 nemám žiadnu anorexiu. Ale po pôrode mi ešte ostalo pár kíl a pracujem na ich odstráneni. Aby som mala váhu ako predtým.

evita11223
24. feb 2023

nekupuj take veci domov a mas vyriesene z casti, je ovela narocnejsie sa udrzat od sladkeho, ked vies, ze to doma mas a ked chces nieco, tak radsej upec nieco zdravsie alebo si daj ovocie alebo nieco, hlavne je nemas zasoby sladkosti doma, ja si tiez dam, ked mam chut, kupim si napriklad horalku ale dam si ju na polovicu, ze ju nezjem naraz, nemam potom vycitky, lebo viem, ze keby som si ju nedala, tak by som bola nervna :D

laurinka2023
autor
24. feb 2023

@lasona 😭😭😭

lasona
25. feb 2023
jajanka31
27. feb 2023

@laurinka2023 mne raz davno pomohlo nejesť to ze som mala výzvu každý deň odbehnúť co najviac km až po 10 km denne a keď som jedla také veci nevládala som behať tak som nejedla..a teraz som si dala predsavzatie ze budem mat 40 dní post v zmysle nie ze maso ale sladké...do bielej soboty to je 40 dní a od veľkonočného utorka do.31.5. Ďalších 40, ak to vydržíš 2x tak v júni si ľahšia určite. Ja sa o to idem pokúsiť.

jostiak
28. feb 2023

@laurinka2023 je to o tom, či to naozaj chceš. Ak sa nastavis, že naozaj chces zmenu, dokážeš to...
Podľa toho, čo píšeš, máš podľa mňa veľmi nutričné nevyvážený jedálniček...malo bielkovín, neodolateľná chuť na sladké signalizuje plesne v črevách. Veľmi dobre to poznám...zjedla som aj celú čokoládu naraz, teraz si dám maximálne horkú...aj to 1 - 2 štvorčeky...
Ja som si našla štýl, kde ani kalorické tabuľky nepoužívam, to ma ničilo a toto mi funguje. Cítim sa fantasticky, plná energie 💪

kuzmatko
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2