icon

Niečo diétne ale fajne

ssandyy
26. aug 2021

Ahojte dnes mám gaucing s mužom a s dcerou asi po roku. Fakt neklamem. Civicim schudla som. Aj chudnem ďalej. Ale ide mi o to. Keďze sa dnes leží, oddychuje. Tak viete idú na mňa rôzne chute. Neviete mi niečo poradiť čo by som si mohla ísť kúpiť? A proste jesť? Bez výčitiek?
Mám na mysli skôr niečo sladké. Nejaký teply protineovy puding alebo čokoládu poradte 😀

vamajka
26. aug 2021

@ssandyy melon? Cokoladu radsej nie

nistika
26. aug 2021

ja mam jeden recept na fantastiky zdravy bezmucny bezlepkovy cokoladovy kolac!! ale ten je ze top robi sa z fazule ale chuti jak normalna zacherka! myslim ze je aj na fit receptoch aj na vareche.sk. https://varecha.pravda.sk/recepty/fazulova-fit-...
uz som ho robila zj z ciceru, fazulu mozes pouzit akukolvek vzdy je perfektny! ja davam pomedzi bud marhulovy lekvar ako sacher alebo jahody s horkou cokoladou aj na vrch. u nas to mame velmi casto, kedze je to sposob ako nenasilne dostat fazulu aj do deti! skus

diusqa761
26. aug 2021

Odporúčam 👌

vamajka
26. aug 2021

@diusqa761 Chutne,. no to asi len tak bezne v obchode nekupi.

klip0
26. aug 2021

Proteinelu nejakú zvyknú mávať aj v potravinách. Ale nie na kilá samozrejme ale to určite vieš.

nafka0483
26. aug 2021

@ssandyy Ja nie som velmi za take tie proteinove, speci bezkaloricke, bezcukrove super extra akoze zdrave nahrady.

Siahla by som po uplne obycajnych a jednoduchych moznostiach:
- mix ovocia a do toho kusky kvalitnej horkej cokolady a orieskov
- lievance napr. bananove - rozpucis banan, pridas vajicko, mozes trochu ovsenych vlociek (bud celych alebo rozomletych), vanilku, skoricu podla chuti a pecies na troske masla/oleja/kosoveho oleja male lievanceky, banan to urobi dost sladke
- ak zjes s mierou tak podla mna aj klasicke palacinky, mozes si nahradit muku napr. spaldovou, cukor dat trstinovy, alebo pouzit len med
- vymiesat si tvaroh s kakaom a zas troskou cukru alebo medu
- biely jogurt s medom - do toho ovocie, oriesky
- domaca musli tycinka - recepty najdes na googli plno, aj mega zdrave, aj take menej
- pecene jablko plnene orechmi (to sice skor na dlhe zimne vecery, ale moze byt aj teraz :P)
- mliecny kokteil - mlieko, kakao, biely jogurt, alebo namiesto kakaa ovocie - jahody, maliny, ine lesne plody

simca06022011
26. aug 2021

no kedze je ten gaucing raz za uhorsky rok, ja by som si dala kludne aj nutelu :D ako to vyskacem, budem rozmyslat zajtra... :D z toho sa fakt svet nezruti :D Alebo urob normalny puding doma a nemusis spekulovat nad proteinovymi umelymi blbostami a bude to dokonca chutne 🙂 Alebo si spravte ovocne fondue...

paskolinka
26. aug 2021

@nistika ten recept vyzera fajn, len teda ze dietne to rozhodne nie je 😉

diusqa761
26. aug 2021

@vamajka hej to je asi pravda ja vždy z Gymbeam objednávam. Ale ak objedná môže na budúci týždeň na cheatday použiť 🤗

dundulica
26. aug 2021

@paskolinka tiež som ho rozklikla a pri 200 g hnedého cukru aj zatvorila

danieli
26. aug 2021

Pecene jablka so skoricou, nic viac nic menej

vamajka
26. aug 2021

@danieli mnam

brita7777
26. aug 2021

Slnecnicove, tekvicove semiacka napriklad s hrozienkami, grahamove tycinky

ssandyy
autor
26. aug 2021

@ssandyy tak dievčatá ďakujem za nápady ... určite ich použijem nabudúce ak taký deň na lenosenie budeme mať. Dopadlo to tak že chlap dostal chuť na kakaovnik tak sme si všetci dali... 🤷‍♀️

puplatko
26. aug 2021

U mňa melón žltý, červený, mrkvu na hranolky, nech chrumkám, to ma zabaví a zaženiem chuť.

lindusss2016
27. aug 2021

@ssandyy ja si ako sladkosti kupujem cerstve datle alebo susene figy, samozrejme ich nemozes jest na kila, je to plne sacharidou, ale aspon zdrave