icon

Niečo dobré na chudnutie

vizvaryova1
18. apr 2022
sissy27
18. apr 2022

@vizvaryova1 kalorický výdaj musí byť vyšší ako príjem. Nemáš za čo.

kittykat22
18. apr 2022

musis sa o seba starat konzistentne. Lepsie jest, cvicit a ked pride nieco co ta zabrzdi, tak si zase pripomenut, ze chudnes a pokracovat dalej. Chudnutie nie je nic ine ako vytrvalo ist za svojim cielom. Vela sa ludom nedari lebo sice super zacnu, ale rychlo prestanu a zabudnu sa vratit.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nelca84
19. apr 2022

@vizvaryova1 tu plati stare zname "cica nezer" 😉

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
tosomja
19. apr 2022

Tu sa pridám. Ja neviem, čím to je. Pribrala som v priebehu 2 mesiacov 10 kíl a neviem sa ich zbaviť. Cvičiť necvicim, nechcem sa vyhovárať, ale pri 11m dcére a 2r synovi není kedy, ale chodíme vonku aj na 4 hodín denne, stále chodím.
Nikdy som nejedla veľa, raňajky káva, obed buď polievka, alebo druhé jedlo, večer zelenina, medzitým veľa vody.
Už dlhé roky sa takto stravujem.
Pred 6timi rokmi som schudla 14 kíl a až doteraz som si váhu držala. Nič iné nerobím, som rok po pôrode.
Popôrodné kilá som nemala.
Štítna žľaza ok, hormonalny profil ok.
Takže pri mne "cica nežer" nepomôže, lebo to už budem žiť zo vzduchu.
Potrebujem aj energiu, úplne som bez života odkedy som pribrala.

nelca84
19. apr 2022

@elizabet173 som si ista, ze ti je jasne, ze to bolo myslene obrazne
naozaj si myslis, ze niekto, kto je zvyknuty nadmerne papkat, by zrazu nejedol?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
natassha1
19. apr 2022

co je to nieco dobre na chudnutie co si predstavujes? nejaky jedalnicek? nezmyselny spalovac, alebo tipy na cviky?

viestta
Odpoveď bola odstránená
tosomja
19. apr 2022

@viestta ale prečo po 6tich rokoch a za krátky čas, veď to za 2mesiace 10 kíl, to išlo hore každým dňom, či som jedla viac, či menej. 😒

viestta
Odpoveď bola odstránená
tosomja
19. apr 2022

@viestta skúsim doplniť bielkoviny, ďakujem.

filory
19. apr 2022

Strážiť si príjem a je to ok. Pokiaľ neprevýši výdaj budeš chudnúť 🙂 Žiadna veda v tom nie je 🙂

domiklik
19. apr 2022

@vizvaryova1 stravovanie, pitný režim, vláknina, dostatočný spánok, pohyb na čerstvom vzduchu, ziadny alkohol a cigarety. Ci mala si namysli nejakú zázračnú kávu na chudnutie??? 😀