icon

Nízkosacharidová diéta

siskaa86
13. okt 2020

uvažujem nad nou, mám alergie mlieko aj soja a lepok
cukor mi nerobí dobre
navyše po PPP mám porušené trávenie nafukovanie koliky ..

limetka69
13. okt 2020

@siskaa86 schudla som s tou dietou krasne. Vycistila sa mi plet. Ked som s tym sekla pribrala som asi 3 kg a twraz dookola tie 3 kg davam hore dole. Uvedomila som si, ze jedine kila ktore sa mi nevratili boli z nizkosacharidovejs travy. Pre mna je to najzdravsie stravovanie

siskaa86
autor
13. okt 2020

a čo si jedla limetuška

limetka69
13. okt 2020

@siskaa86 najdi si cez google paleo snadno a luciu grusovu, robi famozne recepty, jednoduche, su na fb skupiny, aj tu ju mame. Mozes sa inspirovat kdekolvek. Jedla som maso, vajcia, zeleninu, vacsinou. A nizkosacharidove ovocie, jahody, bobuloviny.... Mliecne nahradis bezlaktozovymi vecami, muky sa tiez pouzivaju ale orieskove, mandlova, kokosova....a da sa vycarovat hocico

siskaa86
autor
13. okt 2020

do kolko sach si bola denne

limetka69
13. okt 2020

@siskaa86 kedy ako, vacsinou do 50, ale nizkosacharidova je do 100 tusim. Ale tolko som ich nenabrala 🙂

siskaa86
autor
13. okt 2020

aj si mala ketozu

janetinka27
13. okt 2020

@siskaa86 treba dat pozor na jednostranne stravovanie, strava bohata na bielkoviny tiez nie je dobra

janinka007
13. okt 2020

@siskaa86 si naFB? je tam skupina Nizkosacharidové stravovanie pre zdravie/Low carbs, Keto/

siskaa86
autor
13. okt 2020

@janetinka27 a čo doporučaš?

limetka69
13. okt 2020

@siskaa86 urcite som mala ketozu, 🙂

trema
Autor odpoveď zmazal
janetinka27
13. okt 2020

@siskaa86 poradit neviem, lebo neviem viac o tvojom konkretnom probleme. ja som musela obmedzit prijem sacharidov zo zdravotnych dovodov, t.j. pocitanie sacharidovych jednotiek. snazim sa jest iba pomale sacharidy a rozkladat si ich na cely den. aj ovocie je problem, ale ked sa rozlozi na mensie davky, tak sa to da. ale sama vidim, ze je tazke vyvazit stravu. mam niekolko jedalnickov od dr, ale to sa mi vobec netriafa do oka a ani do chute :/

chutne_a_fit
12. dec 2020

@siskaa86 Ahoj 🙂 Určite do toho choď... Ja som s touto stravou schudla už skoro 30kg. Od mala som bola bacuľka a konečne sa mi to podarilo. Venujem sa zdravému štýlu a mám aj svoj blog s "lowcarb" receptami na instáči, kde som si vybudovala už peknú komunitu. 🙂 Akurát ma včera oslovila jedna maminka odtiaľto, že by bola rada keby som sa prihlásila, tu na modrý koník, a aby som pridávala receptíky aj sem... Takže som tu a ak by si chcela poradiť alebo sa inšpirovať, tak na mojom profile budú postupne pribúdať takéto nízkosacharidové receptíky. 🙂 Inak ako písala žienka podomnou, tak rovnako sa mi upravila pleť ako jej, akné žiadne, exzémy sú preč, vlasy sa mi polepšili, trávenie a v neposlednom rade aj menštruácia. Pre mňa samé benefity... 🙂 Ak by vás to zaujímalo, tak začala som v roku 2017 s váhou 85kg a dnes už mám 57kg. 🙂 Moju premenu si môžete pozrieť na nástenke. 🙂 Držím sa, nepriberám, presne viem čo mám robiť... Nikdy by som už nemenila, netrápim sa, nedietujem.. papaám aj sladké, ale len to čo si napečiem, za to som vďačná, inak by som bez cukru a celkovo sladkého skolabovala. :D