Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Ako sa to tu rozbehlo kočeny ;) len tak ďalej 😵 😵
ahojte kočky,
ak máte záujem, skúste sa pozrieť na www.trenermajster.sk Ja som sa tam zaregistrovala, dostala som už
niekoľko mailov a sú celkom zaujímavé. Tak polopate vysvetlené veci okolo chudnutia, stravovania, cvičenia...tabuľky - príjem - výdaj kalórií.NIE DIETA !!! Každý deň dostanem jeden mail. Mne sa to zdá rozumné aj ohlasy sú na to pozhitívne. Celkom sa mi dnes darí, vrátila som sa z dlhej prechádzky, ale som stále hladná!!! 😀
@idris hej pochopila si to dobre - 220 - 28/moj vek/ x 0.7 - vysledok co ti vyjde, je tepova frekvencia, pri ktorej zacinas spalovat tuky - nefunis nadarmo 🙂 mne vyslo 134,4 co je celkom fajn, lebo ja mam bezne tep okolo 90 😀
@zofrinka hovoris ze muz ma ani nespozna za mesiac, co? 😀 no prave sa vo stvrtok chystam ku kadernicke, pohravam sa s myslienkou kratkych vlasov, ale nie som si ista, uz som mala davnejsie, ale to som mala prave o tych 15-17 kg menej, takze aj tie rysy tvare boli ostrejsie, tak neviem - uz ma nudi stale to nosit v gumicke ☹
@jenny567 nejde mi ta stranka otvorit, stale mi to hadze chybu 😒
@gebeente77 klikni na tej stránke, kde Ti to hádže chybu na ten link znovu a mne sa to potom otvorilo 😎
Inak toto som aj ja vymýšlala, že strih... ale pekne krásne som ráno vždy hľadala gumičku alebo sponu a koľko kíl laku som potrebovala, aby mi to pri malej potom neliezlo do očí ... na nervy som bola, odvtedy viem, že krásna viem byť aj s gumičkou 😀 😀 😀 😀 a hlavne praktická 😅
odolala som karamelovej milke -mám pásik nachystaný na ráno, mala by som ísť asi čím skôr spať 😀
@gebeente77 Skús aj s koncovkou .com
Ahojte aj ja som zacala s tym zdravym zivotnym stylom a zda sa mi celkom fajn dnes je tomu 5. den tak dufam ,ze mi to vydrzi 😎 😎 Mozte napisat co jedavate na vecer? Vecer to je najhorsie 😔 😔
Ahojte, ja si davam melon aj vecer a nemam vycitky, lebo si dam trochu a lesie ak okeby som spraskala kolac... Inak, ja pijem teraz hlavne zihlavovy caj - do politroveho hrnceka si zalejem 2 vrecka. Necham chvilu vyluhovat a prelejem do 1,5 litrovej flase. Dolejem cistou vodou a popijam.... Nepridavam ziadne cukry ani nic podobne 🤐 Super to precistuje organizmus
@henika12345 dnes som mala zeleninu a mozarelu. mám v pláne jedávať pangasiusa so zeleninou, párky so zeleninou, alebo si naložím kuracie prsia na rezančeky do nejakého pácu a každý deň si trošku osmahnem-na toto sa teším najviac 😀 praženička...
to je dobre ,ze sa smie cerveny melon..mnam 🙂 🙂 🙂 🙂
Tak ja mám v tom guľaš ci mozem ten melon ci nie,na večeru som mala šalat z uhoriek a dva druhy syra,tvrdy a plesnivy som si tam trocha pridala dufam,ze som mohla takto ci nie? 😉
@marecka ja som mala jarnu omeletu na veceru - klasika omeleta, len do nej nasekate napr. jarnu cibulku, paradajky, papriku, redkovky 😉 mnamka
pekný večer,
tak dnešný den uspešne za mnou 🙂 , dnes som mala doobeda dva jogurty, za hrsť čerešní, vajíčkovu polievku s cesnakovými krutonmi, jedno jablko, potom poobede malu uhorku a na skoršiu a aj neskoršiu večeru mäsko so zeleninokou urobené v mojom novom parnom hrnci, ktorý mal dnes premieru. A bolo to výborné 😵
ja som si dala na večeru plesnivý syr, ak budem ešte hladná zjem rajčinu alebo uhorku
@palvinka krásne, ale zdá sa mi to kaloricky veľmi málo skús si len tak nahodiť koľko je v tvojom prípade denný kalorický príjem pri chudnutí - zadáš svoju výšku, váhu, vek a pás a vypíše ti koľko je optimum na schudnutie, koľko máš jesť normálne na udržanie váhy a koľko pri chudnutí
http://www.chudnutie-ako.sk/bmi/index.php
a potom dnešné menu - koľko si mala
http://www.chudnutie-ako.sk/potraviny/energetic...
ide o to, že ak máš málo, telo ukladá a nespaľuje, takže pozor, nesmieš mať príliš málo, lebo to sa vypomstí 😕
Je to veda - toto chudnutie že ? 🙂
Aké ľahké je 1 kg pribrať a aké ťažké ho dať dolu 🙄 prečo ja som sa nespamätala skôr 😠
@gebeente77 pozri práve som našla toto - takže si na správnej ceste 😎
Vydržte s tým, aj keby ste trocha začali priberať. To sa môže stať, ak máte z predošlých diét spomalený metabolizmus. Množstvo energie na deň pri chudnutí a jej zloženie sa bude meniť, keď budete chudnúť.

No inak dnes na ranajky - jeden reznik /zmurkal tam na mna od vcera/ taky mini s polkou chlebika tmaveho + caro kava s mliekom - desiata celozrnne mozzarelove panini /mnam/ - obed som prvy nemala - druhy som az po 15-tej takze som si z masovej polievky dala len vyvar s karfiolom a mrkvou 🙂 a rozmyslam co si dam na olovrant cca o hodku a co na veceru 🙂