Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@elina313 Raňajky - dnes som mala žemľu so šunkou,uhorku( ale to nebudem mať desiatu),inokedy mám jogurt a na desiatu si dám ovocie,obed jem naozaj všetko včera som mala kneďla,kapusta a knedlík,no knedľa 2 ks a viac kapusty a masa,olovrant som mala melon,večera cottage syr celý kelimok ten 200g ci kolko to má,alebo jem aj častokrát parky alebo praženicu z 2 vajičok,ale jem proste fakt jem,nehladujem. A takto zvyknem ale obed jem naozaj všetko a doprajem si a poobede mám aj kávu mňam 😝
caute baby,dlho som tu nebola,tyzden sme boli u svokry to som bola uplne bez pc a teraz sme zase u nasich takze nic nestiham.dnes som sa po tyzdni vazila a ubytok na vahe je,super tesim sa a schudla som aj v pase a na bokoch,juchuu.vsimla som si ze do tabulky ste niektorezapisvali iba vahu,nemeriate sa?
@mama79 A koľko Ti islo dolu z váhy a cm?
schudla som kilo a 4 cm na pase aj na zadku,stehna zostali rovnake ale to pojde asi najtazsie,na nich som pribrala najviac pocas tehotenstva/vsetko islo do zadku a stehien/,ale tesim sa.chcelo by to asi dake cvicenie ale nejako popri dvoch detoch nestiham,snad ked uz mala zacne chodit tak bude lepsie..
@luciapejkova este som zabudla na to ze velmi vela pijem tak si myslim ze z toho to islo tak rychlo dole lebo predtym som vypila max. liter vody denne a teraz aj 3 litre
@luciapejkova poväčšinou potom nemam desiatu alebo len neake ovocie a potom obed.
Tak to budem musieť zkresať asi 😖
@mama79 Mne napriklad nejde z hora až tak dolu a to by som aj chcela myslim prsia každá chudneme inak,ja som tiež pribrala počas tehotenstva hlavne na zadku a stehnach to bola fakt hruza ale ja som vždy mala viac na bokoch a stehnach ako napr.na pase,no ale keď budeme chudnut tak ono to pojde zovsadial len z niektorých miest to ide pomalsie a z niektorých ide super. A aj z pasa ide asi najskor lebo aj zaludok sa troška stiahne tak asi preto to tam najviac ukáže,predsa len sa brucho spľasne. 😀
@luciapejkova ja som rada ze mi splaslobrucho,citim sa lepsie,aj rifle su volnejsie,zatial som spokojna
@luciapejkova krásny jedálniček Luci, úplne si ma potešila, lebo už som mala pocit, že sme v téme delená strava 😀 😀 😀
Ahojte babuľky!!! Tak úbytky na váhe i cm nič moc, ale veď nejdem zajtra na súťaž krásy, tak sa preto nevzrušujem!!! Dnes už konečne idem cvičiť, po dlhšej dobe a asi začnem aj doma a tými cvikmi od Réky, ako ste tu niektorá dávala ten link. ALe aj tak sa teším, konečne neprší, tak aspoň nejaké pozitívum!!! Idem čosi zmysluplné robiť, nech nečumím furt len do PC. Ahojteeeeeee
@elina313 tak čo moja, mrška dorazila??? 😵
@luciapejkova super Lucia,len tak dalej ja hodim vysledky zajtra dnes mi daju dolu dlahu 🙂
Tak som dala 15 min na stacionary 😀 spotena som, 80kcal som spalila 😀 😀 😀
idem umyť vlasy nech vyzeram jak človek. Deti som uložila spať tak idem aj ja niečo robiť 😉
Drahy moj ma vychvalil že sa snažim že mi kupi pohar(taky pre viťazov) 😅
@martinka1981 to ma teší že na tej vibre, čo nu ňu chodím spálim za 20 minút 840kcal. A BEZ NÁMAHY!!!! 😉
@zofrinka to fakt???? A ja že ako vela som spalila do pipiky 😀
čo to je za zazračny pristroj? Aj ja chcem 😉
Baby, najnovšia infoška, z update Košice na "FEJSY" (rozumej facebook) - vodový melón je U2!!!!!!!!!! Takže mám po večeriach, asi sa vrátim ku kyslým rybkám.... 😀 😀 😀 Inak ste toho hooooodne popísali, idem sa tým prehrabať..... 😉
@martinka1981 to je jakási revolučná novinka, chudnú tak celebrity........teda, nie že by som ja bola celebrita, ale že je to dostupné už aj pre "smrteľníkov". Volá sa to vibra-fit. na tom iba stojíš, celé to s tebou trasie, že ti idú zuby vypadnúť a chudneš!!! Čím väčšie Hz nastavíš, tým viac kcal spáliš. Zo začiatku som chodila na 10 min na 16,5 Hz, spálila som 360 kcal. Teraz už chodím na 20Hz a spálim tých 840kcal. Tak som vytešená. Škoda len, že to nefunguje v každom meste, ale u nás je na to riadna tlačenka!!!!! 😖 ťažko sa tam dostať, je stále obsadené!!!
@pondelnicka ale v knihe je predsa U1. Aj tak si ho dám na večeru, ved jeto len trocha prírodného cukru a zbytok voda - to vycikáme!!! 😀 😀 😀
idem cvičiť, ahojte!!!
@martinka1981 Ty mas doma stac.bicykel? Ak ani kup si dake cd so spiningom a budes spalovat jedna radost.Ten spining je užasny-ja si ho už davam sama ,ale zial len vo fitku-doma bicyk nemam-keby som mala......Strasne ma to bavi.Vždy idem 40 minut-aj po stojačky,rychle,pomaly atd a potom 20 min brusaky, ruky a hrudnik-posilnujem.Ked je dobre počko tak sa ide na korčule-to tiež milujem.Kedysi som chodila na stepper-tam som za 20 min spalila 400kcal,ale prestalo ma to bavit,bicyk je lepsi-aspon pre mna-viac ma to bavi. 🙂 Kondicka ide super hore a posilnujes aj srdiecko.
@kaja73 no veru mam ho v obyvačke a akurat len prach na neho sadal a moj drahy 😀
No ja a cvičenie nič moc. Už teraz sa prekonavam že tam sadnem,ale som tak motivovana že idem a dokonca chcem! Musim začať pomaly nech nechytim svalovku a postupne zvyšovať 😉
Minule som dala 10 brušakov na lavičke tak že dvihaš nohy a ešte teraz mam slabu svalovku 😀
No my mame doma komplet vybavu,aj stroj na cvičenie 😝
zofrinka má pravdu... 😵 😵 😵 , na chudnutie treba spáliť min. 350 kcal, a nehovoriac o tom, že chudnúť sa začína po 30 minutách záťaže.... 😉 😉 😉 , ked som profesionálne športovala, žiadny problém nebol, teraz po dvoch deťoch nič moc teda......ale schudneme všetky...určite !!!!!!!
@zumba1 ja sa k tym 30 min dopracujem nebojte sa 😀 pomaly ale isto.
Mne sa dnes nechce nič robiť.Ani nevarim,mame o včera. drahy šiel preč a nam s Miškou to stači. To je tym počasim,hruza. Zas tu v BA prši do kelu 🙄
@luciapejkova nevieš, či je to dobré??? No fantastické, ticho ti v dobrom závidím. Držíš sa presne podľa plánu alebo aj zhrešíš? A cvičíš? Ideš mi od dnes za vzor. 😉
@luciapejkova už som prečítala, na čo som sa pýtala.
@lubinka26 no ako si napísala v predošlom príspevku (s 75 😉 ) tak každý organizmus je iný, takže jedna pri kojení chudne, druhá nie, tretia priberá...takže to môže byť príčinou nechudnutia, ako taj nemusí 😉 . No od Veselého sa dá veľa naučiť, myslím si, že nové zatriedenie potravín v novej knihe ma až tak neprekvapí 😉
@zofrinka ja viem, však sme sa tu o tom bavili, že je to jednotka, ale hold, časy sa menia.... 😒 Asi bude fakt lepšie kúpiť na jeseň novú knižku, nech máme 100%-né informácie...
Práve tlačím norbi palacinky, sú perfektné. Potrebovala som minúť tvaroh (zabudla som na neho a je deň po záruke) 😖 tak som si vymyslela sladký obed. No a keďže som nejak rozožratá, dala som si k tomu aj norbi lekvár. Baby, ten je božský.... 😵 Fakt odporúčam, je čučoriedkový a hlavne bez konzervantov a U1. 🙂

@elina313 Aj takýto je život! Ale vždy je začo ďakovať,a radšej mať doma zdravé šidla ako chodiť po dr.s chorúčkymi deťmi,pozerať ako sa trápia alebo nebodaj nemôcť mať deti! 😒