Nová súkromná skupina pre začiatočníčky s Jillian Michaels
ahojte... viem, ze takychto tem je tu mozno viac, ale ja som vcera zacala cvicit s Jill, a rada by som sa spojila s vami, co ste tiez len zacali, alebo chcete zacat... je tu skupina, ale baby su tam uz vacsinou pokrocile, chcem zalozit sukromnu skupinku s babami, ktore tam budeme od sameho zaciatku a uvidime, ako sa nam zadari a ako budeme uspievat...pridavat motivacne foto a podobne... chcel by sa niekto pridat?
@krtecek39 sa im krochka a smeje.. ked nic ine cez den nerobia.. keby mal niekto stihnut to co niektore mamy tak by krv potili a nie sa smiali.
ahojte tak aj ja sa pridam ak smiem ..... tiez som sem tam aj napisala do tej prvej skupiny ale je to tam chaoticke a vela velaaaa zien tam uz 🙂 takze sa nevyznam ... ja som s jillian cvicila dva dni potom som prestala pre chorobu ale od dneska zacinam zas... no ale len vecer mozem, lebo cez den som v praci ... a upravujete aj stravu? lebo strava je 80% a s cvicenim sa to len doplna ...ak ano ako? date aj fotke pred a po? a s akymi cinkami cvicite? myslim vahu
@simca06022011 neviem, na koho si mala namierene svojimi poznamkami, len dufam, ze nie na clenov skupiny, kde si bola aj ty a dobrovolne si sa vzdala clenstva koli neplneniu podmienok... to ze nemame niektore deti, neznamena, ze nic doma nerobime... ja napriklad chodim s prace aj o 18:00, musim varit muzovi, zehlit prat, upratovat a vsetky podobne veci, ktore robia normalne gazdinky... a pol hodku na cvicenie si najdem... vyhovorky typu ,,nemam cas,, som pouzivala aj ja... ale pol hodku si najde naozaj kazdy...
ja zacinam s cvicenim dneska ale ak to nebude vadit foto dam az zajtra lebo manzel si nosi notebook do prace takze nemam cez co dat fotky, teraz som na nete na mobile .... ale rano tam bude foto slubujem 🙂
@j_ank_a nauc sa citat, nebyt vztahovacna na vsetko a uvidis... odpovedala som jej na to co pisala o ludoch co sa posmievaju, ze ideme cvicit (DOMA... odpovedala na moju reakciu o tom ako je to u nas) aporovnavaju to z xy inymi, nenapisala som tam na teba ani na nikoho kto ide cvicit v skupine ani jedno krive slovo... to ze som odisla zo skupiny, lebo podmienku fotenia a merania som si vopred ani nevsimla a teda nemam na to momentalne cas kedze je tam datumovy limit,a nam sa vyskytli ine problemy pocas minuleho tyzdna s tym, ze ked tak sa pridam neskor... je nieco uplne ine, takze nechapem co to sem miesas.
@simca06022011 nevsimla som si, tak par don..
som tu nová,rada by som sa pridala do vašej skupiny,už dlho sa odhodlavám sa medzi vás pripojit,ale odvaha vždy zlyhala,odcvičila som 1,2 30days shred
ahoooojte tak ja som s jillien začala v nedelu a táááá svalovka čo nastúpila neskutočne ...obdivujem všetkých čo to dali touto cestou ...budem sa aj ja snažiť .pokiaľ nedám prvý level na 100% tak sa do druhého ani nepustím 😀 😀 😀 😀 😀 no mne to potrvá nie 10 dní ale 30 dní ,no nevadí ...hlavne že sa hýbem 😀 😀 😀
SUKROMNA SKUPINA JE OD 20.2. 2014 UZATVORENA.. 😉 novych clenov uz neprijimame... 😉
Aj ja by som sa pridala
@j_ank_a Da sa este pridat? 🙂 Mam zasebou prvy tyzdne s Jillian a dufam, ze vydrzim a ze mi to zdravotny stav dovoli, pretoze je to teda dost zaberak na moje kolena 😒
Ahoj prosím vás, neviete mi poradiť ako idú tie cviky za sebou??neviem sa z toho vysomáriť, na YouTube to ide po poradiť či je lepšie si stiahnuť
To jeden level sa cvici 10 dni???
@brokolicka ano.každý level sa cvičí 10dni 😉
Ďakujem pekne audiova, aspoň niekto....a inak k tej vašej skupine, je to trošku trápne a primitívne že vyradíte niekoho len preto že nemá čas sa pofotiť 😀 ....alebo je mu to neprijemne, však o to nejde ide o to aby jedna druhu podržali a pripadne poradili, a nie že niekto začne neskor a už sa nedá pridať do skupiny to čo je za hovadina...ja nepotrebujem na to skupinu aby som mohla cvičiť, ved azda cvičí každá sama nie?, tak podla mna na tých bludoch čo tu vyžadujete vôbec nezalezi
Ahoj. Chcela by som sa pridat ak sa este da.
ahoj! da sa este pridat do skupiny? ja mam odcvicene zatial prve dva levely, zo zaciatku som cvicila kazdy den do 14. dna, potom prisli nejake povinnosti a vikend, tak cvicim len v tyzdni a vikend mam "volny" - dlhsie prechadzky, vylety a podobne radovanky s detmi. rada by som sa pridala koli motivacii, lebo sama to akosi nezvladam, dakujem
Ahoj aj ja by som poprosila priadať do súkromky, cičím Jill len pár dní, ale ako ako tu kočky spomínali okrem posmechu doma žiadna podpora 😝 .Ale tento krát som nažhavená nedať sa odradiť a dotiahnuť to do konca.Pomohla by však podpora, takže prosím o priradenie . 🙂 😉

@j_ank_a oki ďakujem 🙂