icon

O koľkej si dávate posledné jedlo?

carolinaherr
30. jan 2025

O koľkej väčšinou máte posledne jedlo? A čo obsahuje? Aká by mala byt podľa vás večera a o koľkej? Dakujem za rady

Strana
z2
maryetta
31. jan 2025

Len vynimocne jem po siedmej vecer.

natalka13
31. jan 2025

@carolinaherr nase telo travi jedlo neustale ked ho ma k dispozicii aj ranajky kedy po nich nedriememe ale sme v praci.

nelka93
31. jan 2025

@carolinaherr ja jem posledné jedno o cca 19. Keby som jedla o 22.tak mi je zle, keďže okolo 22.chodim spávať. A na večeru jem väčšinou niečo co obsahuje vlákninu a bielkoviny, pripadne polievky huste

april171
31. jan 2025

@carolinaherr zena.pluska je pre teba relevantný zdroj informácií? Odkiaľ to majú? Je tam uvedený zdroj? Netreba veriť všetkému, čo sa píše v novinách, obzvlášť takých, ktoré slúžia na pobavenie.

smejkuskaa
31. jan 2025

@carolinaherr je jedno v akom čase ješ, ak chceš schudnúť musíš mat dostatočný decifit . To je cele tajomstvo 😊

tyrkysovy_joekey
31. jan 2025

O 16:00 posledne jedlo? To este len obedujem 😂 Viem ze to nieje ideal, ale obcas to tak naozaj vyjde. Ja mam pravidlo posledne jedlo 2 hodiny pred spanim - vacsinou idem do postele o jednej cize 23:00 posledne maskrtenie.

Ale nie kvoli chudnutiu - pri tom je jedno kedy pocas dna, zalezi len na celkovom mnozstve za den. Ani kvoli mrtvici, tam sa skor netreba stresovat (napriklad tym ze z jedla pred spanim na 0.00035% dostanes mrtvicu 🙉 ), ale kvoli tomu aby sa mi lepsie zaspavalo.

lujza123
31. jan 2025

Medzi 8-9 a večera už len ľahšia, v zime dosť polievky, alebo väčšinou listovy šalát s vajíčkom, mäsom, rybou, syrom alebo cisto vege napríklad pecenym cicerom a opecenymi semiackami. Pripadne niečo zeleninové typu grilovaná zelenina, na woku opečená, pečený kel, brokolica, batáty atd tiez s niecim bielkovinovym…
Ked mám nejaký náročný deň, myslím tím fyzicky a som hladná, alebo mám iba light obed tak veceriam niečo väčšie - obedové, teda jedlo aj s prílohou ako ryža, chlieb, zemiaky

Spat chodím okolo 23-24

Ináč ja mám v jedle celkom presný režim, raňajky o 12 mala miska kaše, obed poriadny o 2 a večera o 8, takto mi to maximálne vyhovuje

Ze sa nemá večerať po 17-18 som už počula, ale na mňa to nefunguje, proste som taká ze ráno mi nechuti a večer mávam hlad. Tak isto ak idem cvičiť alebo behať tak na toto mám čas jedine večer, keby sa o 5 najem šport s plným žalúdkom nehrozí a po výkone sa zas treba najest. V lete bicykel, turistika o 5 som ešte dakde v horách nie na večeri
Je pravda ze s plným žalúdkom sa ťažko spí , ale napríklad tím ze ja mám medzi obedom a večerou 6 hodín tak jem naozaj na prázdny žalúdok a večera je strávená rýchlo

Jedz tak ako to tebe vyhovuje, každý sme iny, mame iny biorytmus, iný životný štýl, odsleduj si na sebe co ti najviac sedí a podľa toho jedz

yelena159
31. jan 2025

No mňa tu asi ukameňujete, ale ja si kľudne dám hemendex medzi dvoma (niekedy aj štyroma) krajcami chleba aj o polnoci, ak idem spať neskoro v noci. Proste keď som hladná dám si jesť. Je mi jedno kedy a čo. Stále vážim max. 55 kíl.

margotka17
31. jan 2025

@carolinaherr 😏môj muž je, kedy na neho príde, večer často kúsok chleba so slaninkou a horčicou. No, keď tak okolo mňa pojednáva, často si dám 2 kustiky chleba so slaninkou aj ja. Viac nie, mám obavy, že mi bude zle od žalúdka. Často aj o 21.00 zjem mandarínky, banán, jabĺčko. Neriešim žiadne kalorické tabuľky. Nemám nadváhu, aj keď boli časy, keď mi váha vybehla nad 62 kg pri výške 165 kg.

jenny224
31. jan 2025

Posledné jedlo 2-3 hod pred spaním, to je všetko (samozrejme, aby sa nepribralo, brať do úvahy pomer príjem - výdaj). Ostatné sú mýty, ktorým niektorí stále veria. Ale ak im to pomáha...určite sa ale neriad ničím v štýle - posledné jedlo o 16:00, ak spať ideš o 23. Pokiaľ to teda nie sú kalórie vystacujuce na 2 dni vopred 😃😃

ema234
1. feb 2025

@carolinaherr ja v noci stavam kvoli jedlu, ze som hladna a az ked sa najem zaspim

ema234
1. feb 2025

@yelena159 tak to ma byt 😁👍👍👍 taka ista som

sulavikova
1. feb 2025

@carolinaherr mám 46 rokov, váha 58/163cm 1 dieťa. Jem kedy chcem, čo chcem…

andymady
2. feb 2025

@carolinaherr jasné, že ok. Hoci je to dosť neskoro. Dôležité je, koľko kalórií príjmeš počas celého dňa a aj napríklad, kedy končí tvoj pracovný deň.

Strana
z2