Od 25.1. 2015 začínam s 13 dňovou diétou. Kto sa pridá?
Začiatok 64kg. Cieľ 59kg.
Ja by som sa pridala ale neviem co je to za dietu. Mam 68 kg ciel 62kg.
Čafte baby, ja dnes začínam po nevydarenom včerajšku druhýkrát. 😉 Potrebujem podporu. 🙂 Už tu táto téma síce je viackrát, ale tam na mňa nikto nereagoval.
ja som zacala ale nie s 13 dnovou ale s dvojtyzdnovou 🙂 odskusana 🙂
1.deň
7:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
10:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
13:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
16:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
19:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
2.deň
7:00h termix príp. smotanový jogurt
10:00h 15dkg tvarohu (môžeme nahradiť aj bielym jogurtom)
13:00h 15dkg bieleho masa (napr. uvarené kuracie prsia)
16:00h 15 dkg ľubovolnej zeleniny (čerstvej)
19:00h 2 uvarené vajcia
3.deň
7:00h 10 dkg ovocia (nie kompót)
10:00h 10 dkg čerstvej zeleniny
13:00h 10 dkg diétnej salámy alebo kuracej šunky
16:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
19:00h 15 dkg vareného hovädzieho mäsa
4.deň
7:00h termix príp. smotanový jogurt
10:00h 1/4 l mlieka alebo nízkotučného jogurtu
13:00h 10 dkg zeleniny
16:00h 10 dkg ovocia
19:00h 10 dkg diétnej salámy alebo šunky
5.deň
7:00h 2 varene vajcia + 10 dkg zeleniny
10:00h 10 dkg ovocia
13:00h 15 dkg tvarohu
16:00h 10 dkg ovocia
19:00h 10 dkg zeleniny + 1/4 l mlieka
6.den
7:00h 10 dkg kuracej šunky
13:00h 10 dkg tvarohu
16:00h 10 dkg chudého vareného mäsa
7.deň
7:00h 2 varene vajcia
13:00h 15 dkg tvarohu
16:00h 10 dkg chudého vareného mäsa
8.deň
7:00h 20 dkg ovocia
10:00h 20 dkg zeleniny
13:00h 20 dkg ovocia
16:00h 20 dkg zeleniny
19:00h 20 dkg ovocia
Po ukončení 8.dňa sa pokračuje zase od prvého dňa. Táto diéta trvá 13 dní, úbytok na hmotnosti by mal byť minimálne 8 kg. (samozrejme, podľa rezerv) Na 14.deň sa vraj môže jesť všetko. (Čo by som radšej neskúšala vracať sa k nesprávnym stravovacím návykom, pretože rovnako rýchlo sa môžu vrátiť kilá naspäť)
ZÁSADA: jesť pravidelne, čas si možete posunúť podľa seba, no treba dodržať 3 hodinový odstup medzi 2 jedlami, dávky sa nesmú zvyšovať alebo nahrádzať niečím iným
Denne vypite aspoň 2 litre vody (čistej vody, minerálky alebo bylinkového čaju)
ok od 25 idem na to 🙂 potrebujem síce schudnúť len tri kilá ale som zvedavá. Páči sa mi ten jedálny lístok.
@mamjka Áno presne. Ja som začínala na 74kg 3 mesiace po pôrode. Vtedy som ju držala naozaj poctivo, až na pitie kávy s mliekom 😝 a schudla som na 69kg. Odvtedy som nedržala žiadne diéty, samo mi to išlo dole na 64kg. Ale tam to zastalo a nie a nie dole. Tak im musím trošku pomôcť.. hehe... len v sobotu mám oslavu, tak môžem začať až v nedeľu, nakoľko obed sa nedá odmietnuť atd.. som zvedavá, koľko pôjde dole..
@stefka33 Baby ak môžem poradiť, mne dosť pomáhalo ešte pitie vody s citrónom na lačno a večer pitie žihlavového čaju, takisto zeleného, ked som bola veľmi hladná a mala som krízu... vypila som pol litra a hlad ako tak zažehnaný.. a okrem hovädzieho mäso som jedla rybu, kura... hovädzie samé o sebe moc nemusím...
@stefka33 Waw, 8 kilo za 13 dní ? To je nejako moc.. ale to treba aj dennodenne cvicit aby neovisla koža -)
@silvia1101 Poznám chlapíka čo s tým schudol 12kíl, ale pravda je že bol riadny kusisko chlapa. Ja som túto diétu držala pred dvoma rokmi a schudla som asi 5 kíl.
Ako t čítam tak čím viac mamvl tym viac schudnem? To mam skvelé vyhliadky ;)
No ten jedalny listok neviem prvy den len mlieko🙂 vsak to budem odpadat od hladu? Ci ? No budem musiet ale to skusit. Tak idem hadam do toho s vami .
@solmula. Ahoj, ano schudla som 4.5kila ale len za tie prve dva tyzdne.. ma sa dieta drzat 2tyzdne tak tyzden jest normalne {neprejedat sa} a potom zas na dva tyzdne dieta ale ja som sa k tym druhym dvom tyzdnom nevratila... ak k tomu pridas cvicenie vysledok moze byt este lepsi, a ak to dodrzis tak ako je pisane mozes dat dole asi aj tych 8kg ako dieta slubuje... no ja som jedavala medzi jedlami aj ovocie a pila kavu s mliekom a cukrom 🙂 ak sa niekto prida mozeme si vytvorit skupinku a podporovat sa 🙂
@ ja tiež idem do overeného 🙂 každý máme svoje diéty :D ... ak si dáš do kamoša googla zaujímavá dvojtýždňová diéta tak ti ju hneď vyhodí v podstate si to opísala dobre. ale ja som si medzi jedlami dávala aj ovocie aj som pila kávu s cukrom a aj tak to šlo dole a hlad nehrozil 🙂
@samuelcok. to vyssie je odpoved pre Teba :D
páči sa mi to 🙂
Idem na to s vami
Baby ako ste na tom? 🙂 Ja mám prvý deň za sebou a 1,3 kg je dole. (Drobné porušenia boli - kafčo s mliekom, lúskala som tekvicové jadierka, večer som ochutnala 1 maličký vyprážaný karfiol) Označila som vás všetky nech sa priznáte ktorá diétuje a ktorá nie 😉 Na tejto diéte mám najradšej to, že každý deň máte váhový úbytok, žiadne že výsledky sa dostavia o mesiac, ale hneď to lezie dole ( na digi váhe je to dobre vidno ) Ak si dobre pamätám tak pred dvoma rokmi som chudla rýchlosťou asi 300-400g denne, okrem prvého dňa samozrejme. Váhu som si potom udržala 2 roky, teraz som nabrala po pár mesiacoch vypekania koláčov. 😉 Tak snáď sa mi bude dariť.
@mamjka
@petka1983
@solmula
@miushka13
@luka2510
@silvia1101
@djeva
@lubka170
@stefka33 Ahoj 🙂 Tuho Ti držím palčeky aby si oddolala pokušeniam, ale priznám sa, že ja na to zbieram odvahu...premýšľam, že od pondelka by som skúsila a začala. Môj problém je, že nemám problém aj dennodenne cvičiť či behať, ale pokiaľ ide o papanie, dávam pozor tak 50:50 😀 A obávam sa jojo efektu. Určite ma informuj, ako pokračuješ... a ja sa budem "rozhodovať" 🙂
Ja som este nezacala .Az od toho 25.1 sa chcem pustit. Nakolko teraz 3 dni idem do prace od 10 do 21:30 a to by som isto nezvladla ani stat na nohach. Takze drzim palceky nech sa ti dari stefka33.
@petka1983 Pravda, to by si nevydržala keď fyzicky pracuješ. Hlavne ten mliečny deň. Nechaj si to na dni keď to budeš mať voľnejšie. Aj keď mám kamošku, čo to držala počas práce - chcela dať dole 5kíl - to dala za 1 týždeň. Potom skončila, lebo by už bola moc chudá. Fyzická aktivita diétu urýchľuje, ale hrozí kolaps. 😒
dobre kočky tak sa prídávam aj ja zo 60 kg. chcem ísť na 55 odhodlávam sa na to už rok a pol zaťial to kleslo len na 57 a potom zas šup hore, tak dúfam že teraz to výjde. Tak kedy začíname? toho 25. 01?
dobre tak to som tiež zvedavá či aspon 4 kilá za týžden dám dole 🙂

HMyslíš 13 dňovú mliečnu? Ja som začala dnes....mam 89 kg chcem 75kg cvičím aj zumbu ;)