Od 25.1. 2015 začínam s 13 dňovou diétou. Kto sa pridá?
Začiatok 64kg. Cieľ 59kg.
Zienky ja som dala1.5 dole ;) prvý deň bol zabijak pre mňa a to doslova...klesol mi cukor brutálne na 2.6 a odpadla som ...manžel má zjazdil poriadne a dnes už sledoval že či jem 🙂 zatiaľ ok ;)
Cawte baby..pridavam sa aj ja k vam..zacinam zajtra..Mam 57,ciel 50..
@mamjka Keď ti klesá cukor, tak je dobré rozmixovať si do mliečka trochu banánu, teda ak pokračuješ v diéte. Nebudeš odpadávať. Inak aj mne sa to raz stalo, ale cítila som že to na mňa ide, tak som si stihla ľahnúť. Tmelo sa mi pred očami a taká slabosť na mňa išla. Tiež ma mm zachraňoval (doniesol mi sladkú vodu) a tiež ma zdrbal, aj po riti som dostala. 😀
Baby drzim palec🙂🙂🙂ja by som zacala asi v pondelok.mame chatu cez vikend.nouvidim ci sa na to dam
Aj ja si ho od zajtra chcem vyskusat. 🙂 Mam 74kg a tych - 8 kil by bolo velmi dobre. Len dajak to mlieko nemam v laske. 😒 🙂 no co uz kto neskusi ten nevyhra. Drzte palce.
a o ďalších 13 dní cieľ 69 :P zdravé a efektívne, bez jojo je schudnúť 1 kg za mesiac. nie 5 kg za dva týždne. nezvyknem sa vyjadrovať mimo témy, ale nedalo mi
dievčence dnes začína držte palce, dnešná váha ráno 60,1 🙂
Čafte všetky kočky, čo to tu sledujete 🙂
Rekapitulácia deň tretí:
Začiatočná váha 80,6
Po 1.dni 79,3
Po 2. dni 78,6 😎
Porušila som aj 1. aj 2. deň. Vlastne sa dosť čudujem, tomu úbytku 😕
No dnes som to zacala. Teraz som po 4- tom pohary mlieko. Zatial som v pohode ale vecer si asi predsa dam jogurt. Troska som hladna ale da sa to vydrzat.
Ahojte..tak dnes som zacala aj ja,a v pohode..nie som vobec hladna..uvidime zajtra 🙂 okrem vody som pila kafe,a caje na chudnutie..teraz idem trosku na steper..
Panecko, neuveritelne rano som mala 72.5 kg. Po vcerajsom mlieku som celu noc len cikala 🙂 😀 . To som mala v sebe tolko vody naviac???? Ja zasnem.

@djeva Ale o 2 týždne v piatok.. ja viac ako 5kíl za 2 týždne neschudnem určite...