Od zajtra chudnem
Baby, idete niektorá od zajtra chudnúť ? Ja idem z 82 kg na pôvodných 58 kg. Chcela by som to dať za rok. Pridá sa niektorá? Môžme spraviť skupinu, motivovať sa 😂
@vahcaac myslím, že tým nechcela povedať, že nechcete schudnúť, ale to, že toto nie je najlepšia cesta. Ak chceš natrvalo schudnúť a nie chudnúť a priberať alebo sa stále trápiť dietami, treba radikálnu zmenu životného štýlu. je pravda, čo písali niektoré baby, že niektoré ani netušia, čo jesť a potom nemajú silu, energiu a rozhádžu si metabolizmus. A hlavne, čo platí na jedného, nemusí na druhého. Mne trvalo rok, dostať sa na zmenu, ktorú som podstúpila a idem ďalej. Netrápim sa dietami, jem čo mi chutí - aj sladké a nepriberám. Je toho viac, našla som si svoj systém,
@missviolet nechce tahat samej? Akože potrebujes byt v skupine na MK aby si robila progres a drzala sa a makala na sebe to čo je za volovina s prepacenim😀 a rada teda bzdem hejter čo Vás bude posuvat v pred lebo mi príde blbe keď je niekto závislý na ostatnych pri vlastnom progrese
a 22 kg je obdivuhodne len tak dalej 🙂)
@kvetinka75 tak tak suhlasim 🙂 ono je tazko to napisat tak aby ste sa baby neurazali ale to je len dokaz že to nemáte v sebe usporiadane inak by vás akékoľvek poznamky a komenty od nas neiritovali.
A ako vravis @kvetinka75 tiež si dam sladke 😀 aj sa sprasim pizzou a podobne 😃 lenže viem kedy môžem a kedy to telo zužitkuje tak ako ma
@biaa ja teraz letím na pizzi, neviem, nejako sa jej neviem dojesť posledné 2 týždne. a ani gram hore. Ako píšeš, treba vedieť kedy čo jesť. Tiež mám v tom ešte rezervy ale všetko sa dá naučiť sa.
@biaa ty si trénerka a výživová poradkyňa? Lebo zopár rád by som ešte prijala ohľadne stravy
@kvetinka75 kľudne nápis rada poradim čo budem vedieť🙂
nemám na to papier 😀 partner je tréner a vyžívak vrátane zahraničneho pôsobenia DE,už ma na coaching presviedčal ale to je ešte v nedohľadne 😀 ma prax cez 15 rokov takze vsetko konzultujem vždy s ním tiež sa po rokoch stále ucim.
Ja som byvala atlétka a Endurance jazdec na medzinárodnej úrovni (kone) momentálne len rekre a uvažujem do budúcna nejakú súťaž v bikiny koli zdraviu vsak asi ešte sezonu pockam 🙂) takze kľudne pis 🙂)
@kvetinka75 mnam u nás leti akurát v offseason kebab a indicka 🤣🤣🤣🤣 za tu vrazdim muhaha
Pridavam sa,dnes zacinam... 🤫
@biaa u mňa indická, a začala som študovať ajurvédu. Zatiaľ len tak laicky, takže robím také rôzne mixy. Napíšem ti správu, ďakujem
@kvetinka75 u mňa sa vylucuje 😏
@fadama nechapem. Co sa vylucuje. Ci narazas na sladke?
@kvetinka75 áno, na sladké 😁
@fadama jáj, tak to ja by som sa trápila a to mi za to nestojí 😀
pre mňa je dnes úspech už to že som sa nenapchala pečivom a sladkým tak som rada
Ja si iba potrebuejm udrzat vahu. Je to tiez narocne. Mozno by bolo ok dat este aspon 1-2kg dole ale to je uz iba detail.
Zacala som od novembra cvicit. Kusok mi to pokafrala korona ked som bola rada ze idem na wc nieto este cvicit.
Kazdopadne. Drzim palce kazdej ktora sa na to da. A este viac takej ktora to nevzda. A potom tie porovnacky pred/po su uplne mega.
@biaa nepotrebujem externu motivaciu, ale mozno sa inspirujem - mozno jedlom, novym druhom cvicenia, preco nie? som dost v rutine, takze to uz pre mna zacina byt kus aj nuda a hladam stale nove sposoby, ako si tu stravu vylepsit. Vidiet, ako sa zariadia ine zeny, moze byt zaujimave. A bola som aj na merani telesnej kompozicie na zaciatku chudnutia a teraz tiez po roku 🙂 aby som prave videla, ci to dokazem aj bez platenych programov. Povedala som si, ze si dam rok a ak to nedam, tak proste do toho vrazim vsetky penaize. No ale nemusim, ide mi to aj samej :D merali ma v nutriadapt...
podarilo sa mi udrzat svalovu hmotu aj napriek velkemu vahoveho ubytku (svalovej hmoty som ale mala nadpriemer aj na zaciatku, priznam sa, toto mi robi najvacsi problem - zabezpecit dostatok proteinu v strave, su to na mna vysoke makra, co sa vyzaduje - ale zas funguje to, to vidim aj citim), percenta tuku sli pekne dole a medziorganovy tuk mi na stupnici 1-10 klesol o 3 body. neboj sa, nie sme vsetci na hlavu padnuti, vieme si aj nastudovat...
takisto obvodna mi prave v decembri znova urobila testy - cukor, cholesterol, cely krvny obraz. Vsetko lepsie vyslo, a to vyrazne. Ja to beriem ako znamenie a dokaz, ze to zvladam sama. Ak vo finise svojej cesty budem potrebovat dopomoct, nemam problem sa obratit na profesionalov. Zatial setrim prostredky a aspon poplatim vsetky tie zdroje proteinu, co do seba musim obracat :D
v kazdom pripade, mozno to nemyslis zle, ale sposob, akym prezentujes fakty je vazne demotivujuci, akurat znechucujes baby. ano, asi kazdy vieme statistiky, niekomu sa podari, niekomu nie, ale toto nepomoze nikomu. Ja som si to zrovnala v hlave az vtedy, ked som kazdeho mudrlanta odignorovala, doslova, obehla si lekara, dala si spravit obraz, meranie a pustila sa do toho sama a kaslala na okolie a dobre mienene rady. no a budis, zariadila som si to tak, ze odrazu to ide, hoci nikdy predtym to neslo . lebo som pocuvala jedneho z jednej strany, druheho z druhej strany... nebolo to site pre mna na mieru. Treba, aby si kazda zena premyslela, ako vie zlepsit svoj zivot, aka strava je realisticka, ake cvicenie je realisticke... a podla toho si nastavit denny rezim a celkovo navyky. Tak, aby to bolo udrzatelne navzdy a nenastal jojo efekt.
@missviolet Ano tak to beriem v tomto prípade 🙂) tak by to mal každý kto sa odhodlá robit. Minimálne konzultácie s lekármi merania a podobne. Vo sa týka bielkovín má veľa žien problem to ujest hlavne ako pisem ide to do penazi ja mávam na svoju vahu 58-59kg denne 135-150g bielkovin a to mám teda čo robit😂 každopádne napísala si to super treba byt realista každý má iný ciel beriem že pre niekoho je ciel splnený už pri tom že sa odhodlá naozaj hybat 2-3 x do týždňa 🙂 a so stravou rovnako zo začiatku vravím stačí obmedziť pár veci a začiatočníkom to ide pekne dole veru :DD nemusia sa ani toľko trapit. Keď to takto niekto rozpise a vyjadrí sa komplexne beriem má to hlavu a patu ale vytláčajú má príspevky do februára 10 kil dole, od zajtra chudnem abo až od pondelka amen 😂 a podobne to mi nedá veru😀
Aj ja prosim pridat. Chcela by som dat dolu 5 kg

@vahcaac ja budem len rada keď Vám to pôjde a rada budem keď sa podelíte o vysledky 🙂) ja zo nemyslim zle len proste keď to niekto mysli vazne tak mu nieje luto za to dat prachy a zainvestuje do odborníka lebo prepacte ale z “laika” sa nestane odborník na vlastne telo z videí a na základe doplnkov.
To že je niekto obézny a schudne ako pisu vyssie 22 kg jasne že to ide keď niekto kto pije sladke je omáčky so smotanou a je kopu nezdravých veci zrazu nahradí napr sladke nápoje vodou tak to ide pekne dole aj bez odborníka 😀 ale len na nejaký čas a zväčša sa telo zbaví len toho sajrajtu čo za cely zivot pohltilo ;) takze keď budete mat dokument s telesnými proporciami napr z in body s rozložením svalovej hmoty od odborníka foto štatistiky s posunom vicelar. Tuku podkozaku a vody v tele počas toho vášho chudnutia tak sa môžeme bavit ako ste veľa schudli tých 22 kg 😀 pretože nieje vaha ako vaha