Odporúčania pre jedálniček na chudnutie
Dobrý deň, viete mi poradiť, poprípade poslať, odporucit jedálniček na chudnutie??
Neexistuje jedalnicek vhodny pre kazdeho. Neexistuje dieta vhodna pre kazdeho. Kazdy sme iny, kazdemu robi dobre co zle nieco ine. Po com mozem chudnut ja, moze tebe pritazit
a hlavne nech už máš akýkoľvek jedálniček - prispôsob ho svojmu zdravotnému stavu!
ja som spokojna s knihami od Ivany Mahelovej, ma v nich super recepty a aj mesacny jedalnicek, tusim v knihe od zajtra chudnem je...jedla su chutne, do 30 minut hotove...ja uz si varim pre seba iba z jej knih, mam 3
Ja som mala zaplatené Schudni s DaVe , myslím ze sa da aj zadarmo par sni na skúšku dat najprv.. Maju aj cviky, ja skm necvicila, len skm dodrziavala jedalnicek a super 😊
ja som spokojna s knihami od Ivany Mahelovej, ma v nich super recepty a aj mesacny jedalnicek, tusim v knihe od zajtra chudnem je...jedla su chutne, do 30 minut hotove...ja uz si varim pre seba iba z jej knih, mam 3
Ja súhlasím s @poisonblu, od Ivky mam knihy aj jedálniček na mesiac som mala vypracovaný. Teraz začiatkom roka mala 30 dňový jedálniček, mal by byť stále dostupný. Bez cvičenia som dala dole 4 kg.

Skus chat gpt. Ten ti vypočíta BM, tdee a na základe toho ti urobí jedálniček