Odporučte účinnú predtréningovku dostupnú v Európe
Ahojte baby. Chcela by som sa poradiť s niekým kto cvičí dlhšiu dobu. Doteraz som používala priateľovu predtreningovku ( nejaká americká ) no chcela by som zohnať niečo viac dostupnejšie z Európy. Vedeli by ste mi odporučiť nejakú kde je dobrý focus a ozaj ma nabudí na cvičenie? Ďakujem ( s priateľom to riešiť nebudem, on stále točí že americké sú najlepšie )
@tina1549 zabudla som dodať, z oboch e-shopov som už testovala, no je to dosť slabé. Toto je tá čo používa on
môžem sa len opýtať, si si istá, že to ozaj tak nevyhnutne potrebuješ?
@yalla966 ano🙂 bez toho tréning neodídem na 110%, uz som to skúšala a stalo to za nič
Mne byvalo z tychto predtreningoviek zle, tazke na zaludok mi prisli. Takze tiez ocenim nejake skusenosti 😀 Mala som Gymbeam. Ale neviem ci su aj nejake original ze pre zeny.
@kotricka ja nehľadám ani že pre ženy, ale so zložením kde nieje pridaných xy ďalších blbostí a budú fungovať ako majú
@yalla966 vďaka za radu, no na prírodnej báze nehľadám a tie recenzie tiež nevyzerajú moc ok
skús pozrieť bodybulldozer- orgazmus
@mondolina mrknem na to ďakujem
Pozor na to niekedy vie predtreningovka narobiť viac škody ako osohu, ja som ju vyradila 2 roky dozadu a cvicim úplne bez, telo si zvykne. Keď už nevieš odcvicit tréning bez predtreningovky tak vtedy je zle
@spanielka44 Naco jej toto radia vidis ze si ide svoje, chce najhorsie z najhorsich? Nech si to pije kolko do nej vojde

pozri si gymbeam alebo my protein - skús porovnať zloženie s partnerovou