icon

Odporučte účinnú predtréningovku dostupnú v Európe

27. jan 2025

Ahojte baby. Chcela by som sa poradiť s niekým kto cvičí dlhšiu dobu. Doteraz som používala priateľovu predtreningovku ( nejaká americká ) no chcela by som zohnať niečo viac dostupnejšie z Európy. Vedeli by ste mi odporučiť nejakú kde je dobrý focus a ozaj ma nabudí na cvičenie? Ďakujem ( s priateľom to riešiť nebudem, on stále točí že americké sú najlepšie )

tina1549
27. jan 2025

pozri si gymbeam alebo my protein - skús porovnať zloženie s partnerovou

autor
27. jan 2025

@tina1549 zabudla som dodať, z oboch e-shopov som už testovala, no je to dosť slabé. Toto je tá čo používa on

yalla966
27. jan 2025

môžem sa len opýtať, si si istá, že to ozaj tak nevyhnutne potrebuješ?

autor
27. jan 2025

@yalla966 ano🙂 bez toho tréning neodídem na 110%, uz som to skúšala a stalo to za nič

kotricka
27. jan 2025

Mne byvalo z tychto predtreningoviek zle, tazke na zaludok mi prisli. Takze tiez ocenim nejake skusenosti 😀 Mala som Gymbeam. Ale neviem ci su aj nejake original ze pre zeny.

autor
27. jan 2025

@kotricka ja nehľadám ani že pre ženy, ale so zložením kde nieje pridaných xy ďalších blbostí a budú fungovať ako majú

yalla966
Autor odpoveď zmazal
autor
27. jan 2025

@yalla966 vďaka za radu, no na prírodnej báze nehľadám a tie recenzie tiež nevyzerajú moc ok

mondolina
27. jan 2025

skús pozrieť bodybulldozer- orgazmus

autor
27. jan 2025

@mondolina mrknem na to ďakujem

spanielka44
27. jan 2025

Pozor na to niekedy vie predtreningovka narobiť viac škody ako osohu, ja som ju vyradila 2 roky dozadu a cvicim úplne bez, telo si zvykne. Keď už nevieš odcvicit tréning bez predtreningovky tak vtedy je zle

taktotedanie
28. jan 2025

@spanielka44 Naco jej toto radia vidis ze si ide svoje, chce najhorsie z najhorsich? Nech si to pije kolko do nej vojde