icon

Okolie má problém s mojou váhou

tanecnica82
30. jan 2017

Ahojte, dnes ma dostala situacia,ktora so mnou dost zamavala. Mam miernu nadvahu,ale zas podla mna nic tragicke. CHodim elegantne upravena, oblecena, proste moja praca si to vyzaduje. CHodim do fitka pravidelne, aby som mala ako tak spevnene telo. Nemam pocit zeby som bola obezna, ale nadvaha tam je. Problem je,ze ja som s mojou vahou ok,len okolie nie. Dnes som pocula nezavisle blbe otazky na moju postavu. " Si neprehliadnutelna, Rada jes? Proste ma to dorazilo, preco ma s tym okolie problem? Neviem ako reagovat, snazila som sa tie otazky prepocut no nie vzdy sa to da. Ako by ste reagovali v podobnej situacii?

Strana
z2
janinah
30. jan 2017

Aj tvoj takt a inteligencia sú neprehliadnuteľné....čo riešiš? ....nemôžem za to,že tvoja žena nevie variť ....a ty vyzeráš,že ti doma nedajú najesť.....aká otázka,taká odpoveď.....

korylan
30. jan 2017

Odpoved: ,,Som rada neprehliadnutelna. Zarucuje mi to uspech." A siroky usmev. 🙂

pribinak
30. jan 2017

Keby mi niekto povedal, ze som neprehliadnuteľná tak mu poviem, ze dakujem za kompliment a náhodou Usmev c. 7
A nech ich od závisti aj potrha

tanecnica82
autor
30. jan 2017

Paradne dievcence...Mna to nejako dnes zmohlo a dostali ma tam kam chceli. Nechapem vaha mne nevadi nejako extra somzmierena no nechapem co moja vaha vadi inym

nenne27
30. jan 2017

@tanecnica82 toto ti musel povedat niekto co ti strasne ale strasne nieco zavidi😉kasli na to ked cvicis a staras sa o seba urcite strcis do vrecka nejaku vychrtlinu😉

sissy27
30. jan 2017

@tanecnica82 raz mi kolega tak šplechol, že preboha koľko som pribrala, aká som veľká (pribrala som zo 40kg na 50kg...) tak som mu odpovedala, že jemu to môže byť jedno, lebo s ním nespávam 😝
No a ty nabudúce povedz, že pfff to už je dobré, ale keby si ma videla pred mesiacom to bolo hrozné, vyzerala som úplne ako ty!! 😉

obsadenemeno
30. jan 2017

@tanecnica82 ludia vzdy radsej riesia inych, ako seba..... tak to je. aj ja som mala v zivote obdobie, ked som bola trosku vacsia a raz som stretla kamosku, co je posadnuta vahou a nevideli sme sa asi 2-3 roky....a jej prva reakcia bola:"No ale si pribrala odkedy sme sa nevideli...." a ja som jej odpovedala, ze srdce a dusu mam stale rovnaku........ 😉

eeffka
30. jan 2017

@tanecnica82 nuz popravde ja by som sa nad sebou zamyslela, lebo si naozaj nemyslim ze ludia komentuju "miernu nadvahu". To vacsina ludi ignoruje, teraz sa bavim o ludoch niekde 35-40r.
taketo poznamky skor clovek zacuje ked je druha strana sokovana. ci uz napr chuducka zena priberie pocas tehu +25kg taky cas naozaj cloveku ujde ale ak je niekto dlhodobo standardne istej velkosti ludia necitia potrebu to riesit. teda ak ma na sebe oblecenie vhodnej velkosti a tvaru

stella333
30. jan 2017

@eeffka Neviem preco ludia vobec citia potrebu riesit niekoho vahu, alebo celkovo niekoho pre nieco riesit. To mame zit zivot podla toho aby sme plnili predstavy druhych a dokonca cudzich ludi, hlavne aby boli spokojni a nemuseli nic riesit? Ked je so svojou vahou spokojna, preco by ju malo trapit, ze niekto rype alebo najskor zavidi.

zlotazla
30. jan 2017

@eeffka poznamky okolo vahy su vzdy netaktne,ci ma niekto malo alebo vela kil.sama autorka pise ze je so sebou vysporiadana,preco by sa mala nad sebou zamyslat?lebo niekto ma problem sam so sebou a riesi aj to co by nemal? 🙄

zuzitko74
30. jan 2017

@eeffka Tak sa zamysli, nikto ti nebráni. Autorka už jasne povedala, že ona je so svojou váhou stotožnená.
@tanecnica82 Musíš len pochopiť, že manipulátori sú jednoducho takí. Chcú mať všetko podľa svojich predstáv.

kuceravasue12
30. jan 2017

Hah mňa minula zastavila známa na ulici a pýtala sa ma ako som pribrala a vraj "taká tučná si ešte nebola" pribrala som z 48 na 53 .....no čo na to povedať? Vraj nemám zadok a žiadne prsia kto by chcel takú čo ju niet ani za čo chytiť? Tí čo ma chceli boli asi slepí .... "Taká chudá ty ani dieťa nevynosiš!" A vynosila som. Keď som brigádovala ohovárali ma,že by ma mali vyhodiť lebo vraj nie je možné aby taká mrtvola vládala robiť...a nakoniec som bola majstrov obľúbenec lebo som pomáhala slabším. Som ešte k tomu taká bledá,že sa ma neustále pýtajú či mi je zle,či idem zvracať,že prečo nič nejem....a ja v noci doslova vyžieram chladničku (aj teraz) Jedným uchom dnu druhým von ;)

dominika_klara
30. jan 2017

@eeffka uhoľ pohľadu..Veď aj na každej planéte, či vo vesmíre ma váha iné číslo 🙂Čo i len na Marse je váha človeka polovičná http://www.exploratorium.edu/ronh/weight/index.... ...Tam by som pre Marťanov trpela anorexiou...Tak je to aj u nás...Nie každý chce byť ako rachitický,anorekticko hŕkajúci človek...

dominika_klara
31. jan 2017

@tanecnica82 Okolie ma vždy problém s niečím, čo človeku závidia. Možno je pre nich neprípustné, že sa skvelé obliekaš, vieš byť vždy elegantne upravená,a neznesú všetky kladné prednosti, ktoré nesie so sebou tvoje povolanie...Tak hladajú niečo(čo vôbec nemusí byť pravda), do čoho by človeka "položili", urazili, vyprovokovali, zhodili....To, že Ne/máš pár kíl navyše , nie je tragédia, nie je nevyliečiteľné, na pár kíl navyše zatiaľ nik neskapal( To by asi 99% sveta vymrelo...)...( Pokiaľ, tých "pár kíl" nevnímame zle. Takých 50kg navyše a viac je už obezita, z ktorej potom hrozia iné zdravotné problémy , ktoré nemusím vypisovať).Ale to tvoje údajné okolie trpí poruchou osobnosti, netaktného správania, nevychovania, tuposti a iných diagnóz, ktoré človek ťažko " vylieči"... Fandi si.

petulda333
31. jan 2017

No neviem,kebyze si so svojim telom spokojna tak ta tie reci nevyvedu z miery! Zrejme to az tak nie je ked sama pises ze tam nadvaha je a chodis cvicit,ja mam v okoli fakt ze obeznych ludi a ti nic neriesia,reci okolia ich nezaujimaju. Mne je jedno kto kolko vazi,kazdy ma pravo byt taky aky chce. Jedine co ma zaraza je ked vidim obezne deti,ktore len vzdychaju a ledva chodia

persica
Odpoveď bola odstránená
marcelatje
31. jan 2017

@tanecnica82 a nebol to nejaky nemotorny napadnik ktoreho si ocarila = si neprehliadnutelna a chcel ta dost nesikonvne pozvat na veceru = rada jes?

sticker
minnie55
31. jan 2017

@tanecnica82 uplne ta chapem. Dnesny svet je uplne cely na hlavu. Ak mas par kil naviac, vsetci to riesia. Zo vsetkych casopisov a web stranok vytrcaju hole anorekticky a kopec debilnych diet. Toto mozes jedt...toto nie.....katastrofa. Zazila som si to v predchadzajucej praci. Mala som mozno 5 kil nadvahu a moja sefka si o mna stale otierals hubu: mala by si schudnut......tu bundu aj zapnes ?....a podobne. Mala som z toho neskutocne nervy a doteraz nechapem, ako si ludia vobec dovolia posudzovat a komentovat vyzor druhych ludi. Kazdy by sa mal starat o seba. Pokial niekto potrebuje komentovat vyzor druhych, je podla mna obycajny nespokojny idiot. Ja by som si nikdy nedovolila mat taketo trapne poznamky a vobec neriesim, ako kto vyzera. Nezalezi mi na tom. Pre mna jd u ludi dolezite nieco uplne ine.

persica
Odpoveď bola odstránená
marcelatje
31. jan 2017

@persica 😂😂😂 som si predstavila pohorsenu stepfordsku panicku 😂😂😂

persica
Odpoveď bola odstránená
petulda333
31. jan 2017

@persica tak teda ja si nemyslim ze je to len zalezitost slovenska

persica
Odpoveď bola odstránená
marcelatje
31. jan 2017

@persica aj ty mna, normalne som videla ako si si pred svokrou odplula za to.ze to dopustila 😂 u nas to tak tiez bolo, kazdy kazdeho poznal, sucast nasho.folkloru asi. Inak aj taka super, duper, speci, fasa naucna rozpravka minuleho storocia akou bola Bambulka to tiez deti ucila tak 😅

petulda333
31. jan 2017

@persica ja som sa bohuzial stretla,ved ono blbci su vsade

persica
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
31. jan 2017

@persica prosím ťa, čo tam po staršej pani, ale keď mne prídu zákazníci že "teta" tak ma vystiera

sardinka336
31. jan 2017

no ja neviem...tučná žena so sebou nikdy nemoze byt spokojna lebo neverím, ze sa s nadvahou resp. obezna zdravotne citi dobre ...len klame samu seba lebo je lenivá niečo so sebou robit, vzdat sa prejedania...lebo zvyčajne z toho je tučná a nie zo štítnej zlazy na ktoru to zeny radi zvaluju. Obezita nie je (len) vecou krásy...aspon pre mna, ale vecou zdravia. Ak mam prižratých 20 kil navyše tak sa naozaj nemozem citit dobre zdravotne, moje telo musi pracovat ovela tvrdšie aby ,,to,, utiahlo. Nehovoriac o tom, ze kupit si niečo pekne na seba je naozaj umenie.
Neverím velmi tomu, ze niekto rieši jej miernu nadvahu. Bezný človek toto naozaj nerieši...Nepiše kolko meria ani kolko vazi.
Ved moze ludi odpinkávat rečami o tom ako ,,velká riť vie očariť,, ale to je asi tak cele...mozno sa treba zamysliet nad sebou kedy zabudla na seba, na svoje potreby, na tu krasnu ženu, ktorá je v nej...ze vysledkom bolo ,,prižratie,, tipujem 15 kil navyše kedze hovori o nadvahe.

marcelatje
31. jan 2017

@persica nedotkla neboj len ma pobavilo tvoje zdesenie 😅

pielka
31. jan 2017

@sardinka336 súhlasím s tebou, akože ja neodsudzujem ani nič, len mne sa tiež nezdá, že taká žena môže byť so sebou vysporiadaná a môže sa cítiť dobre, ja priberiem fakt pár kíl a som na nervy, čo už mám pocit, že sa mi ťažko chodí. A teraz v tehu ani nehovorím, cítim sa niekedy fakt na nič, mám pocit, že tie kilá ma obmedzujú. Ale tak to človek sa musí sám nad sebou zamyslieť ako chce žiť 😉

Strana
z2