Oplatí sa 14 dňový plán pre krajšie a zdravšie telo?
Vdaka za referencie 🙂
http://zonakrasy.sk/produkt/14-dnovy-plan-pre-k...
@sissy27 no neviem, mozno su aj taki zazracni jedinci 🙂 ja som zatial iba matka na materskej, ktorej isiel zdravy zivotny styl trochu dolu vodou a vaha trochu hore pri specialnych potrebach maleho dietata a ktora sa snazi dostat naspat do povodneho stavu 😉 ale dik za referencie 🙂
Ak za tych 14 bude so mna MISS UNIVERSE WORLD tak preco nie😀
@henuska7, http://www.martinus.sk/?uItem=80799
http://www.martinus.sk/?uItem=42725
http://www.martinus.sk/?uItem=160426
z tej poslednej som si robila tu tyzdnovu detox. kuru. Ale mam vsetky titeto 3 knihy, su super.
Ahoj, ja som to sledovala na FB keď tento plán sama autorka absolvovala. Písala, že každý deň napíše čo robila a ako sa stravovala a že potom porovná výsledky.... Dva týždne prešli ako voda, každý deň len odfotila citát z knihy a svoj "duckface" a veľmi stručne napísla že či to zvládla alebo či mala alebo nemala čas... To bolo všetko. Úprimne, bola som z toho dosť sklamaná. Potom zrazu prišla akcia na túto konkrétnu knihu - akcia bola limitovaná. Lenže to ešte neboli zverejnené žiadne jej výsledky... Až do posledného dňa tejto akcie sa nikde neobjavil článok ako teda táto dievčina dopadla.... Nakoniec, po vyzývajúcich komentároch tam nejaký článok zverejnila. Všetci sme samozrejme čakali fotky pred a po. Tie, v článku na štvrť stránky samozrejme neboli. Lne napísala že schudla a že sa cíti úžasne.... V tých dňoch som aj reálne uvažovala že si kúpim e.knihu... Ale úprimne, myslím že je to proste blbosť. Jeden veľký výmysel! Nechápem prečo nezverejnila fotky a ani ne tie komentáre neodpovedala... Čítala som aj recenzie zo stránky, ale príde mi to celé ako vymyslený jej marketingový ťah na to, aby na tom ona sama zarobila. To je všetko....
PS: ak by aj náhodou niekto schudol nejaké to deko, tak aj tak sa to vráti naspäť v podobe jojo efektu... Ona tam robí aj detox v štýle - celý deň pijem len vodu aby som sa vyčistila a to samozrejme nie je možné robiť každý týždeň. Teda myslím že je to absolutná blbosť sa nejako takto a hlavne náhle vyhladovať.... Asi toľko 😊
@niki_9212 Ahoj Niki, teší ma, som Daniela Kmeťová - autorka knihy 14 dňový plán pre krajšie a zdravšie telo 🙂 Môžem ti povedať iba dve veci:
1. Áno, tých 14 dní, o ktorých som každý deň písala článok, bol marketing - aby si žienky vedeli predstaviť ako plán funguje! Keďže som knihu napísala, tak sa podľa princípov stravovania riadim už nejaký ten čas, tak u mňa nebola zmena veľmi badateľná...Ja som so svojou postavou spokojná už dlhšie 🙂
2. Žienky, ktoré svoj 14 dňový plán už majú, sa nesťažujú, práve naopak 🙂 Sú veľmi spokojné. Takže ak budeš nabudúce robiť takúto rozsiahlu "recenziu", tak si to najprv vyskúšaj na vlastnej koži 🙂
@danielakmetova helou, tak myslím že prejav slobofného slova tu funguje a toto bol a aj je môj názor. Sledovala som to veľmi podstivo na to aby som si nemohla dovoliť toto napísať. Podľa iných komentárov to vyzerá že nie som jediná, ktorá si myslí že to nie je tak úplne ok... Ber to športovo a buď k sebe prosím úprimná. V tých článkoch nebolo nič podstatné. Názov udalosti znel krajšie telo pre všetky zadarmo alebo také niečo a nakoniec sme sa z toho nedozvedeli ani jeden tip, len sme čítali tvoj vlastný názor na tvoju vlastnú knihu, čo nie je veľmi objektívne. Preto tá kritika. Myslím že nie som jediná ktorá od toho čakala viac ako bolo uvedené v názve spomínanej udalosti, mimochodom len ďalší marketingový ťah z tvojej strany. Si odborníčka na stravu? Považuješ sa za profi poradkyňu? Ja som videla nejaké tvoje stránky a videla som len že sa venuješ kíčeniu. Ja poznám ľudí na profi úrovni a viem ako také stravovacie plány vyzerajú a nanešťastie sú dosť vzdialené od toho tvojho. Tak prepáč ak sa ťa to dotklo ale tak to proste vidím bodka 😉
@niki_9212 chápem tvoj názor. Jediní naši nespokojní "zákazníci" sú tí, ktorí si ešte nekúpili naše produkty 😊 Niesom odborníčka na výživu, preto som plán zostavovala v spolupráci s odborníkmi 😊 Plánu veríme, inak by sme nedávali 14 dňovú garanciu vrátenia peňazí 😊 Prajem veľa šťastia Niki
@petrustek, ahoj, ja som len raz drzala detox aby som otehotnela a bola to tyzdnova kura z tejto knihy http://www.martinus.sk/?uItem=160426. Ale hore som pisala spolu 3 knihy a su vyborne vsetky mam doma
Ahojte mna kniha zaujala a vcera mi prisla. Poviem vam ze vyzera super a nie je to otom ze schudnes 20 kil za 14 dni ale naucis sa navykom vdaka ktorym to dokazes. 🙂 uz sa tesim na mojich 14 dni.😉 😀
@fiii to ma velmi tesi! Drzim palce 😊
@katka1981
Na ulozto som videla tu tretiu Liecenie prirodnyni stavami
Cez mob mi nekce skopirivat odkaz
www.ulozto.sk
Ahojte , teraz začala masívna reklama na túto knihu na FB , tak samozrejme ako žena čo sa nechá zlákať na všetko som si ju kúpila a dnes držím prvý deň . Som fitness trenerka a športu a strave sa venujem už dlho - nie som nejaký maniak ale nomalna baba , takže 170cm a 50kg u mňa nečakajte. Kniha nikde nesľubuje žeschudnete 15kg a nie je to že po 14dňoch sa máte vrátiť do pôvodného stravovania , je to taký malý návod a ukážka toho ako by to asi malo na našom tanieri vypadať a aj s trochou pohybu . Keď si knihu prečítate aj s "omáčkami" od začiatku tak všetko tam je pekne vysvetlené , ste hladné medzi jedlami - sú tam odporúčané potraviny ktoré sa medzi jedlami môžu , ... keď som pozerala recepty , tak je to všetko fajn . Preto som sa rozhodla že to vyskúšam , podľa mňa na tom nie je nič zlé. Pre baby alebo ženy čo si niečo aj naštudujú a prečítajú knihu , nie len názov a pustia sa do toho tak držím palce 🙂
@vejkahodinky ale na to nemusia vyhadzovať peniaze za knihu . na to stačí aj google - zadarmo ...
@janette321 to je pravda, všetko sa dá , najst recepty , zapisovat si vsetko a tak 🙂 ja som z tých čo ma 10 ci 15€ nezabije , a radsej zaplatim ako si kazdy den hladat stravu a sama si zostavovat jedalnicek 🙂 su tam aj super motivacne motta , a aj take stranky kde sa píse miera váha a tak ... samozrejme je to na každom či kúpi alebo nie . Ja som len reagovala že mi to až taka blbosť neprišla 🙂
@vejkahodinky to poradí každý tréner na svojej FB stránke alebo aj na blogoch - diskusiách ľudia ako autorka knihy . aj jedálničky sú ( zostavia vám ) zadarmo na niektorých stránkach . ale však áno aj normálne kuchárske knihy sa ešte predávajú . nie každý si recept otvorí na googli ale radšej číta z knihy . kto chce nech kupuje a kto nie tak otvorí net ...
@vejkahodinky veľmi sa teším, že ste spokojná 🙂 a ďakujem za príjemnú spätnú väzbu 🙂
Ahojky
dnes mám za sebou 12-ty deň A som nadmieru spokojná.
Kniha je skvelá, recepty tak isto. Ten kto si myslí, že je to blud a vyhodené peniaze je obmedzený, pretože toto je návod ako zmeniť V hlave pohľad na svoje telo.
Mam dole vyše 3kg, cítim sa skvele.
Vrelé odorucam a odkažijem všetkým že nestačí zdravo jesť, treba sa hýbať A to je v hlave.
Pozdravujem☺
@anie55 ďakujem za super recenziu! Som rada, že kniha plní svoj účel a že ste spokojná 😊 PS: Krása nie je dar, ale drina 💛

ďalšia reklama na somariny ....