icon

Oplatí sa 14 dňový plán pre krajšie a zdravšie telo?

miluska254
10. okt 2016

Dlho som vahala,ci si knihu kupit....nakoniec som si kupila..VÝÝÝBORNA KUPA AJ KNIHA...Je tam presne napisane co jest,cvicit..urcite si kupim aj Čas na detox...🔝🔝🔝

danielakmetova
10. okt 2016

@miluska254 Jeeej to som veľmi rada! Už si prešla celým plánom, či si na začiatku? 🙂

miluska254
10. okt 2016

@danielakmetova dnes soom zacala.mala by som otazocku...pri tom detoxe na ranajky mam tiez polievku alebo nieco ine?

danielakmetova
11. okt 2016

@miluska254 môžeš si urobiť polievku a ak si hladná daj si ju na raňajky. Ale je to detox, takže najlepšie vydržať čo najdlhšie na čistej vode (aspoň doobeda) 🙂

zdraviekrasapreven
Odpoveď bola odstránená
miluska254
1. nov 2016

@danielakmetova tak idem sa pochvalit a zhodnotit knihu 14-dnovy plan...postaci asi tento obrazok...musim sa priznat,ze som to nedodrziavala poctivo.sem-tam som si dala aj z jedla co som pre rodinu varila,niektore jedla som si upravila napr.14.den na veceru som si dala celozrnny toustovy chlieb namiesto bagety a este som si na to orestovala cibulku.na 6.den na veceru som mala zel.salat+juracie prsia so sezamom a chia,10.den je detox,ale zvysil sa mi kolac z vecere tak som ho mala aj na ranajky....
Za mna urcite 🔝🔝🔝🔝🔝.Uz sa na nu chysta aj sestra len musi porodit...Na zaciatok super inspiracia.Som velmi spokojna

danielakmetova
2. nov 2016

@miluska254 waaaau super super!!!!! 🙂 Veľmi sa teším 🙂

natalym
2. nov 2016

@miluska254 To si ako schudla 2 kg za 14 dní?

miluska254
2. nov 2016

@natalym ano

natalym
3. nov 2016

@miluska254 No ja na to nemusím držať žiadnu diétu. Stačí keď dávam pozor čo jem . Veď to nie je podľa mňa žiadne wau.

danielakmetova
3. nov 2016

@natalym všetko postupne 🙂 14 dňový plán je len začiatok... Ukazuje cestu zdravého životného štýlu a princípy zdravého stravovania. 2 kg dole sú super, hlavne keď sa pani cíti dobre. A z pásu dala dole 5 cm, čo je úžasné! Myslím, že je namotivovaná pokračovať v zdravom životnom štýle. A v prípade, že chce zhodiť viac, tak je na najlepšej ceste.

miluska254
3. nov 2016

@natalym asi si v stravovani 🔝,ale mala by si vediet ako sa to vsade pise,ze dolezite su cm a nie kg.ked sa mylim oprav ma.....po dalsie nepotrebujem za mesiac dat dole 10kg vyzerat super pretoze budem len na tekutinach...a ked sa zacnem normalne stravovat kg a cm su opat naspat.myslim si,ze za dva tyzdne je to za mna super...

natalym
3. nov 2016

Nuž mne to príde normálne. 2 týždne je nič. Ale dodržať to už stále to je problém.......
Na toto si nemusím kupovať ani čítať........ Na to stačí nežrať.

miluska254
3. nov 2016

@natalym myslim,ze kazda jedna ked sa na to dala tak si musela vela veci nastudovat ako,co,kedy na zaciatok...verim tomu,ze aj ty si mala take zaciatky alebo si sa v jedno krasne rano zobudila a vsetky informacie si uz vedela?Kazda jedna z nas co sa dala na chudnutie,zdrave stravovanie tak si tym urcite presla a stale sa je v com zdokonalovat..mas dobre motto:nezrat a schudnes!Ja si skor myslim,ze aj ked chudnes treba jest

natalym
3. nov 2016

@miluska254
Písala som nežrať a nie nejesť.

petulki1
4. nov 2016

@evitka83 závisí, od toho, čo od toho očakávaš, ja som chcela schudnúť 3kg, ktoré už nešli dole aj napriek pravidelnému športu a to sa mi aj podarilo s knižkou, žiadny jojo efekt sa nedostavil, sú to už 3 mesiace, navyše s knižkou schudol aj môj manžel a ďalšie dve kamošky...kniha je super pre toho, kto má reálne očakávania a nevie ako a čo zmeniť a s čím začať

danielakmetova
5. nov 2016

@petulki1 Jeej, ďalšia krásna odozva. Veľmi sa teším! Nech sa darí 🙂

alex71
22. nov 2016

Zdravím. Som žena v najlepších rokoch. Pred dvoma rokmi som zmenila svoj postoj k sebe samej. Pochopila som, že v prvom rade som ja a potom všetko ostatné. Schudla som 20 kíl, začala som sa o seba starať a je mi dobre. O knihe 14-dňový plán pre krajšie a zdravšie telo som sa dozvedela na FB a idem si ju kúpiť. Teším sa aj preto, že nikto netvrdí, že za dva týždne budem hviezda. Chcem len nájsť návod na ešte lepší prístup. Príklad? Dodnes som nepochopila čo jesť pred a po cvičení a v akom časovom intervale. Na internete som si čítala rozdielne názory, kedy bielkoviny a kedy cukry. Preto sa radšej riadiť podľa istého vzorca niekoho, kto si to vyskúšal sám na sebe a ešte mal chuť sa podeliť o svoju skúsenosť. Zajtra by mala kniha prísť do obchodu. Tak potom napíšem.

lealikk
22. nov 2016

Ja sa snazim aj teraz napriek tomu ze som tehotna trosku sa o seba starat, ved je vela zien ktore cvicia aj ked cakaju babatko, samozrejme len obmedzene ale uz sa tesim ked bude babatko na svete ze znovu zacnem trosku viacej na sebe pracovat, sport je to co ma naplna 🙂

tamichloe
23. nov 2016

@fiii ahoj,si spokojna s knihou?nelutujes kupu?

leon20
Odpoveď bola odstránená
tamichloe
26. dec 2016

@alex71 kupila si knihu?čo hovoris na nu?

82mimi
19. jan 2017

Ahojte moj manzel mi tuto knihu kupil k narodeninam ❤ vie ze sa venujem zdravej vyzive sice ako zaciatocnik ale preferujem ze zdravie cloveka zacina z vnutra.... stravou a cvicenim 😊

zuzulkka
8. mar 2017

Nechápem tie, čo to tu negujú... keď ste neskúsili nenegujte. Keď sa vám to nepáči, vaša vec. ,,Nežerte,, zháňajte si recepty na googli.... vaša vec... sú ženy, ktorým to pomohlo a potrebujú nakopnúť... poďla mňa super kniha. Nikto vás predsa nenúti si ju kúpiť 🙂

82mimi
8. mar 2017

@zuzulkka dávam 👍

domci1
9. mar 2017

Neposuva ju niekto? Mala by som záujem.

mariannagabca
10. mar 2017

@katka1981 Môžem poprosiť názov knihy. Dik😊

katka1981
10. mar 2017

@mariannagabca, akej? ohladom detoxu? Nepamatam si celu diskusiu

katka1981
10. mar 2017

@mariannagabca, tato http://www.martinus.sk/?uItem=80799. Ale neviem kolko som schudla, nerobila som to kvoli postave vtedy. Hladna som nebola a boli vyborne tie stavy

mariannagabca
11. mar 2017

@katka1981 Ďakujem