Oplatí sa cvičiť s Dominikou Cibuľkovou a jej aplikáciou?
Shape app od Dominiky Cibulkovej -
Cvičíte niekto s Dominikou? Je to dobré? Oplatí sa to?
ked uz, tak applikacia Žena ženám
necvicim to a ani som to nevidela, ale Dominika neschudla jej cvicenim... ona mala normalne trenera a cvici velmi vela... urcite aj brutalna uprava stravy, kedze ona je prirodzene o dost pevnejsia, napriek tomu ze robila vrcholovy sport....
@mirussskaaaa radsej si zaplat raz do tyzdna hodinu s trenerom vo fitku nech ta nauci ako spravne cvicit... To ti da omnoho viac ako predplatenie nejakej appky.
Ved ona schudla vdaka ozempicu 😃
Každý pohyb je dobry a hýbať sa treba. takže ak sa ti to paci, skús, budes mozno viac motivovana nez s niekým inym
Ona určite makala a maka viac. Ty tiez mozes pridať predsa ak to nebude stačiť
Ona mala svojich trenerov,vsak to davala na jej storky a co teraz cvici,tak len iba taky relax si myslim...u nech asi urobila vela strava...ona zrala strasne vela a Zuzka ,co jej robila stravu,tak to bol zaklad...a appka je len biznis si myslim..ale zase nevyskusas,nevies ...
Svhudnut len vdaka cviceniu velmi neide, dolezita je strava. Cvicenie je skor na spevnenie tela. Ja cvicim aktualne doma, najdem si videa na youtube podla nalady. Mna uz fitko nelaka, chodila som vela rokov, az sa mi zhnusilo.
@mirussskaaaa dominika mala stravu šitú na mieru a jej potreby plus cvičenie pod dohľadom
@mirussskaaaa veru veru ako tu píšu niektoré ženy. Dominika mala trénera a pripravenú stravu. Ja osobne tiež odporúčam osobného trénera. Dva mesiace 3x do týždňa tréner každý deň pol hodina akéhokoľvek pohybu v strave som sa obmedzovala minimálne za dva mesiace 8kg. Akýkoľvek dobrý tréner ťa vie nakopnúť a pomáha ti keď máš krízu ☺️
Začni zdravo jest a hýbať sa. Hádam nebudeš podporovať tento bullshit. Investuj na začiatok radšej do trénera co ta naučí ako cviky robiť.
Daj si vypracovať jedálniček na mieru, bez stravy to nejde a trénera, čo ťa naučí cviky, čo máš cvičiť a hlavne ako. A potom už len systematickosť a vytrvalosť.
@mirussskaaaa určite mala trénera a stravu si môže zaplatiť akúkoľvek, aby jej nosili rovno pod nos. Jej appka je čisto len využitie situácie na zarobenie ďalších prachov. Na čomkoľvek na chudnutie sa vždy dobre zarábalo, tak či to nevyužiť, nie? Ale ako tu píšu, lepšia investícia je asi do trénera a s ním pracovať.
Ja cvicim podla tejto apky od marca a za mna uplne top. Konecne som pri niecom vydrzala. Pre mna je to uz ranna rutina. Neviem si bez toho predstavit svoj zivot. Je to len 35 min, staci ti obyvacka. My sme si to so susedou spravili ako nas ritual. Cvicenie je 20% uspechu, strava je najdolezitejsia, ale vdaka cviceniu mam ovela pevnejsie telo, ovela lepsiu kondiniciu, nezadycham sa len tak na schodoch, milujem ten pocit po cviceni. Za mna je to uplne akurat. Idem od lrvej serie,teraz som uz na 4. Nevynechala som jedine cvicenie,je to moja zavislost. ❤️

podľa mna nie :D dominika isto neschudla jej cvičením