Oplatí sa kúpiť domáci kavitačný prístroj?
12. máj 2014
Ahojte. Oplatí sa ho kúpiť? Máte nejaké skúsenosti? Poprípade odpručiť nejaký konkrétny (kľudne IP)? Schudla som nejakých 13kg, v podstate som spokojná, len mám ešte stále väčšie bruško. Problém je, že z pŕs začínam mať blatko, keďže som padla z F na D a možno aj menej. Práve preto by som už nechcela chudnúť, ale skúsiť niečo spraviť s bruchom. Cvičím intenzívne viac ako rok, snažím sa správne stravovať, brucho mám dosť tvrdé, aj pokožku, len proste stále vykúka 😀
caute baby prosim dajte tu na link som zvedava co to je tiez by mi bolo treba dat par cm dole dakujem

Ahoj tak ja som si pred rokom a pol kupila ultrazvukový prístroj slimming a som spokojná.Stál nejakých okolo 100e ale je tu potreba pravidelnosť a hlavne vypiť 3l vody denne musíš veľa piť aby to telo dostalo vonku uvoľnený tuk mne sa zmenšil obvod noh aj brucha ale trva to dlhšie nejde to hned .Jasné že učinky su neni ako niekde v salone ale dá sa to aj tak pomalinky a nemusíš nikam chodiť.Návod je v balení vždy priložený .Ak budeš mať nejaku otázku napíš. 🙂