Optimálna váha pre ženu, ktorá meria 172 cm
Koľko by podľa vás mala vážiť žena ktorá meria 172cm, má okolo tridsiatky, už má dieťa a je takej "mohutnejšej" kostry a má väčší svalový základ kvôli športu. Koľko aby bola natom fajn, zdravá ? Alebo koľko aby bola považovaná za štíhlu ? A koľko naopak je už išla vás príliš veľa ? A koľko príliš málo ?
@anonym_autor nejde o vahu. Kasli na cislo. Ide o to, aby sa ta zena citila dobre vo svojom tele, mohla sportovat, lahko sa hybat, stastne zit.
To ti nezaruci ziadne cislo na vahe.
Inak normalne rozpatie je od cca 55 kil po 75, takze rozptyl je tam dost velky. Upinat sa na jedno cislo je teda blbost.
@anonym_autor mám 170, 55kg - vydretých vo fitku. Cítim sa štíhla a zdravá. Viac ako 60kg (svalov) by som ale nezvládla, už by to vyzeralo v mojich očiach na mne horšie. Samozrejme, veeeeeeľa záleží od proporcií tela. Niekto by mohol dobre vyzerať aj pri 65kg.
Okolo 60 kíl
Tak ja som bola 60-74..... No premňa je 64 ok, aby som nebola vychudnutá a ani tučná
Mám taku istu výšku, mám teraz 83kg a sice som niečo schudla necitim sa ešte dobre. Za mňa do tych 75 bolo ok, nosila som v pohode M a to je moj cieľ
Kamoška má 175 a 56 kg, vyzerá hrozne. Trčia jej kosti
Pri 170 cm om mala najmenej 50 kg. Telo super( mam stastie, ze mi ani pri tejto vahe viditelne netrcali kosti) ,no tvár stará, prepadnutá.
Teraz 56 a lepsie vyzeram.
Vlani po porode som mala.62.
@sisska96 a ty mas o 30kg viac ako kamoska a vyzeras super, vsak? Netrcia ti kosti?
@anonym_autor 100kg.
strasne hlupe otazky kladiete posledne mesiace...
niekto ma 100kg a vyzera na 80kg a niekto ma 80kg a vyzera horsie.
prosim Vas sa spamatajte uz ...
Do 58 kg.Kludne aj 60 kg ked su to svaly.Zalezi kolko svalov mas.
Ja mam 175 cm a 65 kg a žiadna sláva vyzlečená 😁ale pred porodom ked bolo 65 kg to bolo iné kafé 😅
@anonym_autor To je tak vysoko individuálne, že úplne zbytočné sa pýtať na váhu. Váha nie je smerodajná.
Záleží od stavby tela,svalov..Váha je ideálna vrtedy,keď sa cítiš dobre a si so sebou spokojná Ci máš 60/80 kg ty najlepšie vieš ako sa cítiš. Nik iný!
@anonym_autor To je tak vysoko individuálne, že úplne zbytočné sa pýtať na váhu. Váha nie je smerodajná.
Záleží od stavby tela,svalov..Váha je ideálna vrtedy,keď sa cítiš dobre a si so sebou spokojná Ci máš 60/80 kg ty najlepšie vieš ako sa cítiš. Nik iný!
@anonym_c68fdf presne tak
@anonym_autor Sama to zistíš ked schudneš tomu ver.A bude ti úplne jedno koľko bufe ukazovať váha. A tie pohľady, chvály okolia ťa zaručene presvedčia.
@sisska96 a ty mas o 30kg viac ako kamoska a vyzeras super, vsak? Netrcia ti kosti?
@anonym_4bd2cc 10 ale nechaj tak, asi ti nejde matika 😂
@anonym_autor Ja by som povedala, že 70kg je horná hranica
Do 65 kg podľa mňa
@sisska96 nezavid a zamakaj na sebe aj ty kľudne
@anonym_autor Je to velmi individualne. Ja mam 172cm a tiez mam taku mohutnejsiu kostru, siroke boky. Mala som uz aj 56kg, ale vtedy som skor pocuvala, ze som prilis chuda a nie raz sa mi stalo, ze si niekto myslel, ze mam poruchu prijmu potravy. Aktualne mam 64 a dostavam pozitivnejsie ohlasy, takze asi to ozaj nevyzeralo predtym idealne. S tou vahou 64 som aj ja spokojna. Mala som uz ale v historii aj dlhe obdobie, ked som sa pohybovala v rozmedzi 70-80kg. Pravdu povediac daleko najviac dobrych ohlasov som mala vtedy, aj od muzov len tak na ulici, aj vsade. Jedna vec je, ze bola som mladsia, nieco bolo asi aj tym, druha vec asi, ze som so svojou postavou bola v pohode, spokojna, ale ono fakt asi zle nevyzeralo na tej mojej kostre ani to. Bola som vzdy v podstate foremna, mala som videlny pas, nikde nic neprevisalo, proste taka vacsia zena.
@anonym_autor ja som tak isto pri 172 vážila 56 kíl a všetci mi vraveli aká som pochudnuta a zostarnuta bolo to koli obrovskému stresu ze som bola na takej váhe a teraz keď mám 67 cítim sa dobre aj okolie aj známi ma pochválili ako mi to teraz pristane a vypadam dokonca mladšie a zdravo 🙂
Nikto nemá mohutnú kostru, jedine môžeš mať typ postavy kde sa tuk ukladá na viditelnejších miestach. Číslo na váhe môže u každého inak vyzerať.
neda sa na to odpovedat. poznam dve osoby s vyskou 173 cm, jedna ma 58 kg, male prsia, ploche brucho, uzke boky, stihla baba, taky modelkovsky typ. druha cca 70 kg, prsia B, ploche brucho, velky zadok a stehna (chlapi su z nej nadseni🙂). obe vyzeraju dobre, kazda uplne inym sposobom. ty budes podla vlastneho opisu skor ako ten druhy typ, takze kludne mozes mat aj 70 kg, ale je dolezite, ci ich mas na bruchu alebo na zadku, uplne inak to vyzera, ak si postava jablko s brusnym tukom, alebo ak si v pase stihla a mas vacsi zadok/stehna.
neda sa na to odpovedat. poznam dve osoby s vyskou 173 cm, jedna ma 58 kg, male prsia, ploche brucho, uzke boky, stihla baba, taky modelkovsky typ. druha cca 70 kg, prsia B, ploche brucho, velky zadok a stehna (chlapi su z nej nadseni🙂). obe vyzeraju dobre, kazda uplne inym sposobom. ty budes podla vlastneho opisu skor ako ten druhy typ, takze kludne mozes mat aj 70 kg, ale je dolezite, ci ich mas na bruchu alebo na zadku, uplne inak to vyzera, ak si postava jablko s brusnym tukom, alebo ak si v pase stihla a mas vacsi zadok/stehna.
@deedol presne tak. Záleží od typu postavy. Ja som napríklad typ pravítko, takže vypadam lepšie, keď vážim menej a ani vtedy nemám výrazný pás. Inak mi ide všetko do brucha. Kto má rici cici môže si dovoliť vyššiu váhu. Aj keď mne osobne sa to napríklad nepáči, ale mnohým, hlavne chlapom, áno.
Ako pisu dievcata vyššie, závisí od typu postavy. Ja mám relatívne vyhodu, že mám ploche brucho, mensi zadok a dlhsie nohy, čiže aj keď mám do 65 kil nie som velka. Mne teda vaha skace hore dole, keď sa zatnem a schudnem a potom začnem jest hocico zas priberiem, ale nebyva to taká katastrofa. Mám kamaratku, ktorá je vyššia, všetko sa jej ukladá do bokov a aj keď ma chudé nohy, minule o nej kolega povedal, že je velka a vyzerá hrozne, pritom podľa mna to take zle nie je. Takze je to o rozložení tuku a ako sa oblecies (ja nosim napasovane trička, ktorá zvýraznia chudší pas a tak nevyzeram obrovska). Ja sa najlepšie citim, keď mám takých 58 kil
Keď som mala 62kg trčali mi kosti, veľké boli len prsia, najlepšie som sa cítila medzi 67-70kg. Nejde ani tak o číslo ako rozloženie a o vnútornom pocite
@anonym_autor Pre mňa je ideál pri tejto výške 67-70 kg. Viac ani menej nie.
@anonym_autor Pre mňa je ideál pri tejto výške 67-70 kg. Viac ani menej nie.
@anonym_95b704 fuha, 70kg pri tejto výške je riadna nadváha

max 60 kg