Osobné skúsenosti s chudnutím a koučingom od Petra Dubeca
Ahojte. Máte niekto prosím osobnú skúsenosť s chudnutím/dietov/koučingom od Petr Dubec? Nenašla som nikde recenzie iba tie čo má na stránke.
PS - Nepotrebujem tu čítať ako zvládnem sama schudnúť, nezvládnem mám to už x-krát vyskúšané sama.. Potrebujem nad sebou pevnú ruku. Do fitka chodím, lenže strava je základ a bez toho to nejde. Teóriu mám naštudovanú.
Ďakujem.
@anonym028 pokiaľ to sama nezvládneš tak do ničoho takého nechod. Koučing skončí a ty sa vrátiš spat tam kde si bola. Treba si upratať hlavu, možno aj návšteva psychológa pomôže, začať vnímať jedlo ako palivo a nie alo nepriatela
@anonym028 Ja osobne mám s ním veľmi zlú skúsenosť. prišiel mi síce jedálniček, ale ani jeden krát sa o mňa za mesiac koučingu sám nezaujímal, nemala som info o zrušení platby a tak mi odišla automatická platba aj za ďalší mesiac. po naliehaní a týždennom vypisovaní navrhol čiastočné vrátenie peňazí (61eur), odišlo mi 2x 83eur, avšak okrem jedálničku nijak službu nenaplnil, žiaden koučing, kontroly, sám od seba mi ani raz nenapísal. určite neodporúčam

Je super, má zdravý pohľad na váhu aj na ženské telo - to ako funguje, takže ide na to s rozumom a rozvahou. Za mňa jedno veľké odporúčanie.