icon

Osobný tréner a chudnutie v prvom trimestri

ladynaamah
20. júl 2015

Som dosť obézna a dohodli sme sa aj s manželom, že pôjdeme za osobným trénerom nech nás dá dokopy. Ide o to, že sa snažíme o dieťatko a neviem či môžem dať telu takú záťaž pár dní po oplodnení. Poprípade intenzívne cvičiť v prvom trimestri. Mám obavy, pretože som v apríly potratila a zas viem, že tuk môjmu telu nepridá a navyše je to dosť peňazí.

breznica
20. júl 2015

najprv schudni,potom rob bábo

katkavan
20. júl 2015

Intenzivne cvicit v prvom trimestri je zly napad.Skus prve 3-6 mesiacov schudnt a potom babo

sophie32
20. júl 2015

@ladynaamah Skus sa zamerat najskor na schudnutie. Potom bude mozno aj lahsie mat babo aj ho donosit. Uz tehotna by som uz nesla do takej zataze....

lorela
20. júl 2015

Presne tak, najprv sa teda pustite do chudnutia, a až potom snaha o bábätko.

ladynaamah
autor
20. júl 2015

takže sa ide k trénerovi, a ak sa nám nezadarilo tak aspoň nebudem strácať čas a stále cvičenie odkladať kvôli bábu.

sophie32
20. júl 2015

@ladynaamah Len nezabudaj, ze min 80% uspechu je strava.... 😉 Drzim palce, nech sa dari!

ladynaamah
autor
20. júl 2015

@sophie32 mám už aj jedálniček, ktorý mi nie je veľmi pochuti,a le snáď niečo s trénerom vymyslíme

sophie32
20. júl 2015

@ladynaamah Ono vzdy sa da nieco vymysliet....ja som teraz drzala detox podla Macingovej, ale kedze tie jedla uz nemozem ani vidiet, tak musim najst nejake dobre alternativy. No a zacnem cvicit Jillian Michaels.

koskaaa
20. júl 2015

Najprv sa pusti do toho cvicenia, urcite ti to prospeje aj po psychickej stranke. A predsa ked bude telo zvyknute na zataz, mozes cvicit aj pocas tehotenstva a ked budes mat osobného trénera, povie ti, co mas aj ked budes tehotna cvicit. Ja som cvicila do 26 tt a niektore zeny cvicia pocas celého tehotenstva (samozrejme s mierou). Takze ti prajem vela sil a pociatocnej energie. Nech ti cvicenie robi radost :D

ervenka
20. júl 2015

@sophie32 ked vidim jablko+mrkva+ hrozienka+skorica a idem vrazdiiiiiit. 😀 😀

ladynaamah
autor
20. júl 2015

Akoze nie som z tych co tragicky prezivaju vahu a pacim sa sama sebe len sa bojim ze pocas tehu prideriem dalsich 20 kil a to by moje klby dorazilo. Cvicenie nebolo tak narocne ako som ocakavala je zjavne ze v cviceni bez trenera mi chybala koordinacia. Uz vidim tu svalovku zajtra.

bandura
21. júl 2015

@ladynaamah ak sa môžem spýtať koľko vážis ?

ladynaamah
autor
21. júl 2015

@bandura nooo, v včera sme začali trénovať a aj dnes sme sa potili. Vážim 98 kíl a meriam 167 cm.