Skúsenosti s osobnou trénerkou cez telefón pri chudnutí

fialocka84
1. máj 2014

Ahojte chcela by som sa spytat ci néma dakto skusenosti s osobnou trenerkou cez telefon prichudnuti. Neviem sa rozhodnut ci namost do toho alebo nie.

janabanana
1. máj 2014

to mi príde o ničom @fialocka84 ja teraz chodim cvičiť s os. trenerkou.... cviky mi upravuje podla toho ako ma vidí.... záťaž a tak a hlavne stojí pri mne a dbá na to že cvik robim správne. narovná chrbát pripomenie brucho a tak ak nerobíš správne je cvičenie k ničomu....

fialocka84
autor
1. máj 2014

Tu neide o cviky ale o stravu.ona povedala ze mi upravi stravu a budeme v kontakte stale. Neviem. Vélni rozmyslam

adrika762
1. máj 2014

Ahoj ja som pred tehu tiež chodila do fitka ale tak som mala aj osobnú trénerku, tak ako píše janabanana, ona nato dohliada aby si správne cvičila inak je to k ničomu a možeš si aj ublížiť, jedna známa chodila sama do fitka nevedela správne cvičiť len tak hore dole a nakoniec mala problémy s kolenom tak pol roka behala po lekároch a to presne z toho nesprávneho cvičenia, ak možem poradiť tak na začiatok s trénerkou aby si si oťukala cviky a tak už budeš aj sama. A stravu tak neviem ako ja som mala pocit keď som tam chodila že oni to tiež len z internetu niekde sťahujú a troška to pozmenia. Tak ty držím palec aj ja sa nato cvičenie chystám po porode.

mamavera
1. máj 2014

@fialocka84 a budeš jej niečo cvakať....mrkni na stránku www.chudnutie-ako.sk alebo podobné a stravu si upravíš aj sama. Nesľubujú tam schudnúť 30kg ta dva mesiace, ale podľa rád a návodov to zvládneš aj sama.

anjarondo
1. máj 2014

Pozri sa na stránku www.foodlogic.eu. Ide o personalizované plánovanie stravy na základe Tvojich osobných cieľov (chudnutie, budovanie svalov...). Odporúčam - je to absolútne top u nás!

drumie
15. máj 2014

@anjorondo pomohol ti ten jedálniček z foodlogic nejako? neni som si tým istá aj keď by mi to zrejme pomohlo čo to zhodiť ;)

anjarondo
30. jún 2014

@drumie prepáč, že reagujem oneskorene, nezaregistrovala som upozornenie na Tvoju otázku.

Foodlogic je zaujímavý tým, že si zapisuješ stravu a následne dostávaš odporúčania (čo je potrebné doplniť, resp. vynechať). Pozitívom je nasmerovanie na zdravšiu stravu (ide o nízko sacharidové stravovanie), preferujú sa zdravé tuky.
Chudnem pomaly, cca 1 až 3 kg mesačne, na druhej strane, nemám ochabnutú pokožku....