Otázka pre bacuľky, resp. ženy s nadváhou
Zienky, tie, co mate viac kil a uklada sa vam to hlavne na stehnach, ako to riesite v lete? Co pouzivate proti treniu stehien? Nepotite sa extra v slabinach? Ak hej, pouzivate intim deodorant?
Ja sa potim ako kon, je to dost neprijemne, stehna sa mi tru do krvi...
sexy cipkovane podvazky 😉
Existujú na to také silonkove kraťasy, skús pogoogliť, aj v Lidli majú
@akiana skusam,ale ide to pomaly..po porode mam 70kg,vysku 171cm...
@zuzinjan a su dobre? Nevyhrnuju sa pri chodeni,?🙂
Nie, na konci sú také gumičky ako aj na páse
@zuzinjan super,vygooglim 🙂
Zas to nie je tak moc, to by si nemala mat taketo problemy…ja som cakala ze mas dakych 150 kg alebo co, tak s tym potenim by som skor riesila odbornika, lebo nadvahou to nebude, tu skoro ani nemas
@akiana u lekara som bola, myslela som ci to nemoze byt stitna zlaza, vsetko ok po hormonalnej stranke,tsk ja uz nevien...
Jezkovi voci, ja mam 152 cm a 65kg, to je nadvaha, nie co mas ty 🙈. A su take typy noh, ze sa stale dotykaju, nech vazis kolkokolvek. Ci ked si bola chudsia, to nebolo? U mna hej, aj ked som mala 45 kil. A nadmerne sa potim cely zivot, takze to velmi dobre poznam...
prosim ta nerob si z nás prdel, že obezna a maš 70kg??? J mám pri 173cm tiež 70kg a som vyšportovana štihla, nosim konfekcnu velkost 36-38
To nie je vec nadváhy. Jasné, že vychudnutá žena tento problém mať nebude, ale žena s normálnou postavou pokojne môže, ak má takú stavbu tela.
skusala si stehna natriet tuhym antiperspirantom?ja pouzivam dove a stehna nemam vysuchane...
Tuhy antiperspirant je top. V lete v kabelke musí byť 🙂
@nevenka no,ja tiez patrim do klubu poticov 🙂 je jedno kolko kg mam,ale cim viac,tym je to horsie.
ja nosim normalne kratke leginy pod saty aj sukne uz roky. bavlnene. tie sa nevyhrnaju. su aj specialne tensie, aj napr. s cipkou na konci. silonove, umele veci neznasam. je to neprijemne na telo, nesaje to pot, clovek sa pod tym este viac poti a vacsina z nich sa vyhrna. alebo sa predavaju samostatne len take pasy proti treniu stehien. a stehna sa suchaju aj zenam s nohami do X, nielen tym so silnejsimi stehnami
@bmolko ja som nenapisala nikde,ze som obezna..ale to,ze mam nadvahu je holy fakt 🙂 nemam chut vtipkovat, ja vysoortovana nie som. Inak vyzeraju svaly na 70kg cloveku a inak tuk predsa. Ja nosim tricka 38, ale nohavice 40/42
bandaletky su presne na to
@jarmila2010 fii,to mi nenapadlo,vdaka,🙂
@adriana1980 vyskusam🙂)
@lyci mas nejaku znacku,ktoru odporucas?🙂
@missviolet vygooglim🙂
@missviolet fakt som netusila,ze cosi take existuje :D
Obyčajne pančuchy, čo im ušlo očko na prstoch, postačia. Odstrihnúť pod kolenom, prípadne po vyskúšani upraviť, .
recyklujes a máš zadarmo. Ani sukňa sa nelepí na kožu , ani stehná sa neodieraju
No moja mama si zvykne odstrihnut silonky ..
Vyskusaj toto
https://www.lindex.com/sk/p/6991420-6793-bezova...
neverila som (bola som skepticka), ale co mne naozaj zabralo bolo toto - bez srandy 😁 ani tuhy deodorant neurobil taku sluzbu ako toto, resp. urobil, ale trvacnost mizerna… isla som do toho na odporucenie z jednej bezeckej skupiny, nakolko moj problem bol - a kde mi to naozaj najviac vadilo - pri behu, ked sa mi treli stehna (nie som sice momentalne nejaka modelka, som vo faze chudnutia, ale aj s daleko nizsou vahou sa mi stehna treli a tru, su take typy postavy, obezita s tym nema absolutne nic spolocne, mozno tak mnozstvo tuku, to ale z tychto partii ide sakra tazko dole)
Alebo teda potom “fyzicka” bariera v podobe dalsej vrstvy oblecenia, tensej ci hrubsej 🤷🏻♀️
Mám také návleky super držia na stehnách tak sa mi nesuchaju napríklad ich majú aj u nás v obchode CBA značka Belinda ale dajú sa aj iné objednať na nete ...

Ked ti nadvaha sposobuje az taketo problemy, preco miesto kremov proti treniu stehien neskusis napriklad schudnut? Budes sa potom aj menej potit…