icon

Otázka pre bacuľky, resp. ženy s nadváhou

24. apr 2023

Zienky, tie, co mate viac kil a uklada sa vam to hlavne na stehnach, ako to riesite v lete? Co pouzivate proti treniu stehien? Nepotite sa extra v slabinach? Ak hej, pouzivate intim deodorant?
Ja sa potim ako kon, je to dost neprijemne, stehna sa mi tru do krvi...

Strana
z2
ada510
24. apr 2023

@kacusik69 Ježiš toto som dala bratovi na Vianoce pozeral na mňa ako na blázna no tak si to asi požičiam 🤣🤣🤣

kacusik69
24. apr 2023

@ada510 no moj priatel tiez pozeral co som to objednala a este ked zistil ze pre mna 😁 ale naozaj este nic ucinnejsie (okrem teda kuskov oblecenia na to urcenych) som nemala - a este to aj celkom prijemne vonia 😅

janetinka27
25. apr 2023

@akiana mozno by stacilo, keby si do cloveka hned neskocila len preto ze si si domyslela hlupost. Mne sa stehna suchali odjakziva, uz na zakladke.mam taky tvar stehien.
Autorka, mne pomahaju vzdy len nejake kratasy, napr. stahovacky

simsalabim
25. apr 2023

@akiana moja mama bola vacsinu zivota tenka ako prutik a stehna sa jej suchali tak, ze vedela za par dni predrat pancuchy.... to je proste typ postavy, tak ako ma niekto nohy do O. Mne sa suchaju tiez, aj sestre, asi genetika. je pravda, ze ja by som par kg schudnut mohla, ale suchali sa mi uz pred tym.

Autorka - pouziva deodorant na stehna.

@kacusik69 toto vyzera zaujimavo - kde si to kupila?

elenajezova
25. apr 2023

To zas nie je taká strašná nadváha. Ja mám 168 cm a najviac som mala 72 kilov. A teda takýto problém som nikdy nemala. Teraz som sa zaťala a minulý rok som išla na 56 kilov. A držím ich doteraz....

kacusik69
25. apr 2023

@simsalabim angrybeards.sk 🙂

majusikk
25. apr 2023

To poznám tiež mi po pôrode skáče váha nie je to veľa ale na trenie stehien stačiť

buberova
25. apr 2023

Tiež mám ten problém a nemám extra obezitu len proste tie nohy sa šúchajú. Keď trebalo mať sukňu, dala som si silonky, nie je to až taká tragédia. Alebo také elastické kraťasy, podobne ako nosia cyklisti ale kratšie. Teraz som si kúpila sťahujúce prádlo, ktoré ide spod pŕs až do polovice stehien. A toto podľa mňa bude super.

matabb73
25. apr 2023

To nie je nadváhou, ale tvarom stehien. Dcéra má okolo 50 kg a tiež má tento problém. Ja tiež už od mladosti. Ja nosím pod šaty tenučké šortky, dcéra tiež. Už to mávajú obchody so spodným prádlom. Keď je veľmi teplo, tak som bez nich a stehná si natriem pred odchodom z domu telovým mliekom, aby sa neošúchali. Na dlhšie chodenie to nie je, ale na cestu do práce stačí.

hederamonstera
25. apr 2023

Tie silonky a pasy na stehna a pod veci mne nepomahali, po chvile sa to vzdy vyhrnalo a rolovalo…strasna otrava…
Pomaha deodorant ;)

cacianka
25. apr 2023

@hederamonstera silonky odstrihnúť pod kolená, príliš krátke sa naozaj rolujú na stehnách, dlhšie sa pekne posunú a sadnú akurát

ana82
25. apr 2023

@kacusik69 fíha no ďakujem za tip, vyskúšam 🙂
tiež používam iba dezodorant, tie odstrihnuté silonky, no tiež dobrý nápad, len keď je vonku 30 mať silonky alebo nebodaj ešte nejaké "kraťasy" pod sukňou, no neviem, videla som ešte aj akési pásiky, ale to nemám vyskúšané

autor
25. apr 2023

@kacusik69 to su teda riadne vychytavky :D

panda21
25. apr 2023

Tiež odporucam tú srandu na gule 😁 a keď budete objednávať, vezmite svojim polovickam sprchac a šampón jack saloon 😊

maryetta
25. apr 2023

@panonia aj ja. Odstrihnem silonky. Roky to takto robim.

autor
25. apr 2023

@maryetta ja som to tiez tak robila ale vzdy sa mi vyhrnuli a potom mi oskreli stehna:/

svetlonos
25. apr 2023

Autorka,
prekristapana, ved ty nie si baculka! Ja som po porode mala pri 175 cm 75kg a keby mi ktosi povedal baculka, hlavu mu trham!
Ideal pre mna je teda 69-65 ale ty si v pohode! To len na okraj, aby si sa ozaj necitila ze by si bola tu na 🤩
Ja som si uaplatila jednu hodinu u trenerky, nech mi cviky ukaze. Cvicila som doma. A skus KT a poradit sa ozaj s nejakou trenerkou, drzim palce. V tvojej otazke ti zial neviem pomôcť, no dufam, ze najdes optimalne riesenie.

zuzuliennka1
25. apr 2023

@kacusik69 toto som minule vianoce kupila manzelovi a je z toho nadseny 😁😁 a ze mne to nenapadlo v lete si pozicat🤣 toto leto budem vediet

kacusik69
25. apr 2023

Je to aj celkom velke balenie, dlho vydrzi 😊

martizv
25. apr 2023

@mamuch321 pripájam sa. Tie podvazky sú fajn.

simsalabim
25. apr 2023

@kacusik69 urcite si to na leto objednam, vyskusam. Dik za tip 👍

sense
25. apr 2023

Tuhý antiperspirant

pikachu999
26. apr 2023

Bohužiaľ toto sa netýka len pribratých žien ale závisí aj od stavby a zakrivenia nôh..ja si dávam kraťasy pod šaty

cacianka
26. apr 2023

Odstrihni menej,

autor
26. apr 2023

@kacusik69 super :Dd vdaka za tip,rozhodne vyskusan

juliet86
26. apr 2023

mne sa stehna treki aj ked som mala.fajn vahu a velkost S/M ja mam z jednej silonkovej spodnicky usite spodnickove kratasy (su volne nie obtiahnute) a tie nosim pod sukne. prijemne luftuju. ake nosis nohavicky? radila.by som bavlna elastan ciste. casto menit. pripadne antiperspirant a puder. pripadne vyskusaj volne lanove/bavlnene nohavice. vela stastia

Strana
z2