icon

Overené cvičenie na chudnutie

mima343
10. mar 2021

Hlavne na boky a brucho... Co vám pomohlo? Ďakujem 😊

queen_mary
10. mar 2021

Kuk na youtube videa od pamely reif.

mima343
autor
10. mar 2021

@queen_mary.. Pomohlo vám to? Ďakujem 😊pozriem

aniee_aniee
10. mar 2021

Na YouTube nájdeš mnoho videí ,, hlavne z tejto partie ako brucho ,, musíš stravu ,, musíš ísť do kalorického deficitu ,, a veľmi účinný je aj Vacuum ,, nalačno väčšinou ráno ,, ;)

mima343
autor
10. mar 2021

@aniee_aniee no už sa snažím aj zdravo stravovať, tak dúfam, že to nejako pôjde, áno je ich veľa tých cvičení, len som chcela vedieť ktoré sú účinné ak má niekto skúsenosť.. 😊

karo77
10. mar 2021

ja chodim behat aspon 4x do tyzdna po 5km, zacala som pred vianocami, mam pocit ze speky nad bedrami sa zmensili aj boky na stehnach, teraz som pridala aj nejake cviky(vypady, drepy a pod.) po behu. Ale ked sa vyvazene stravujes asi pomahaju vsetky cviky.

certi
10. mar 2021

@mima343 cokolvek budes cvicit, behat, alebo len rychlo chodit pomaha

mima343
autor
10. mar 2021

@karo77 ďakujem 😊no ja by som 5km nedala 🙈keď idem behať maximálne pol hodinu vydržím aj to s prestávkami

mima343
autor
10. mar 2021

@certi ďakujem 😊

bikarbona
10. mar 2021

@mima343 nemusíš na začiatku prebehnúť 5 km. To príde časom. Treba striedať s chôdzou. Mne beh pomohol, ale to som mala 24 rokov 😁 Teraz po pôrode skôr na zázrak čakám. 🤣

sense
10. mar 2021

@mima343 keď si na začiatku povieš ze 5 km nevydržis tak už si to vopred vzdala, ani ja som na začiatku ráno nezobudila, vybehla von a dala 5 km na ránu ešte aj s časom pod 30min... Ale postupne nevzdávanim sa sa k tým 5 km do pracuješ a je jedno za aký čas.... Žiadne cvičenie nie je účinné keď si na začiatku povieš to nedám alebo si das raz za týždeň polhodinku
Na chudnutie je 80perc strava a 20perc cvičenie... A každé cvičenie ma nejaký efekt ak je vykonávané správne a pravidelne... A aké je to správne pre teba na to musíš prísť sama.... Nakoľko jednému vyhovuje beh, 2. HIIT, ďalšiemu cyklistika. Ďalšiemu silový tréning atď...
Ú mňa má najlepšie efekt kombinácia beh a body workouts čiže cvičenie s vlastnou váhou, pripadne jednorucky a odporové gumy... Nepotrebujem ani fitko... A na YouTube máš milión Workout ov od milión ľudí treba sú nájsť len to kt ti vyhovujr
Ja som začínala behať s appkou štart running striedala chôdzu s behom, postupne sa intervaly behu predlžujú a intervaly chôdze skracujú ani nevieš ako a 5km máš za sebou...

bikarbona
10. mar 2021

Keď čítam, čo píše sense, pripomínami to moje časy, keď som sa zaťala a povedala si, že idem byť krásna. Nakoniec ma to aj bavilo. Keď si ešte nebehala, tak kilečká pôjdu rýchlejšie dole. A stačí pekne klusom, nehnať sa. Potom nejaký plank, výpady, kliky a vybavené. Bože, aj pekné ruky som mala 😁

certi
10. mar 2021

@bikarbona 😀

mima343
autor
10. mar 2021

@bikarbona no to aj ja, pribrala som 25kil pri malom a dakedy sa nedá ani cvičiť nakoľko ma 8mesiacov a idú mu zúbky a človek je nevyspatý, má niekedy dosť keď navarí, ale musím to nejako zvládnuť 😊a mam problém z krcovimy žilami tak niekedy aj keď idem len na prechádzku človek ledva chodí 🙈😁

queen_mary
10. mar 2021

@mima343 v tomto pripade ja to robim tak, ze hned ako maly zaspi, tak priorita odcvicit 10-20 minut. (Ta pamela ma 10 minutove videa). To ta nabije aj energiu aj nabudi, a potom aj navaris, dokonca s lepsim pocitom ze si cvicila😅

mima343
autor
10. mar 2021

@queen_mary no moje dieťa, dakedy spi 15 minút 🙈😁no dobre teda, zajtra vyskúšam

lindous
10. mar 2021

Jediný spôsob ako schudnúť je byť v kalorickom deficite, teda akýkoľvek pohyb, ktorý ťa bude baviť (to je podľa mňa najdôležitejšie pre to, aby to bolo udržateľné dlhodobo) je fajn a len z brucha/bokov sa vyslovene chudnúť nedá 😊
Každá partia sa dá však cielene spevňovať, na YT ako radili, tak Pamela Reif je šupa, ale mám pocit, že už to je také náročnejšie cvičenie, ktoré by začiatočníka mohlo odradiť lebo nebude vládať.. skús pozrieť Chloe Ting, ja som začínala voľakedy dávno s ňou 😊

queen_mary
10. mar 2021

@lindous tak to hej, niektore su brutal. Ja som zacinala u oamely s beginner videami. Alebo ked niektory cvik nedavam (je ich kopec), tak si do toho vkladam svoje 😅

karo77
10. mar 2021

@mima343 skus na zaciatok striedat beh s chodzou, ani mne to neslo len tak na prvu supu 🙂