icon

Parťačka na chudnutie

kvietok05
Dnes o 18:04

Ahojte. Hľadam niekoho s kým by som sa motivovala a podporovala k chudnutiu.

anonym_6f44e7
Dnes o 18:21

Ja som zacala pre 10 dnami. Za 7 dni mi klesla vaha o 2 kg. Ani som tolko necakala. Ale, tento tyzden to tolko nebude, to bol asi len taky rychly start.. Sama som prekvapena, ako to ide. Troska som pozistovala, co sa odporuca jest a v akych davkach k mojej vahe, vyske, veku, nieco ako kaloricke tabulky a napodiv to funguje. Hladna nie som, brucho uz splaslo a veru citim sa lepsie, uz len preto, ze to ide dolu. Este 5 kg mi chyba dat dolu. Do polovice augusta to snad dam.

anonym_5fd6e1
Dnes o 18:28
@anonym_6f44e7

Ja som zacala pre 10 dnami. Za 7 dni mi klesla vaha o 2 kg. Ani som tolko necakala. Ale, tento tyzden to tolko nebude, to bol asi len taky rychly start.. Sama som prekvapena, ako to ide. Troska som pozistovala, co sa odporuca jest a v akych davkach k mojej vahe, vyske, veku, nieco ako kaloricke tabulky a napodiv to funguje. Hladna nie som, brucho uz splaslo a veru citim sa lepsie, uz len preto, ze to ide dolu. Este 5 kg mi chyba dat dolu. Do polovice augusta to snad dam.

@anonym_6f44e7 z akej váhy a akú máš výšku?

mirka7315
Dnes o 19:15

@kvietok05 ahoj, rada by som s tebou Chucka. Ja chudnem už vyše roka- dala som dolu 40 kg. Msm to hodné naštudované a hlavne vyskúšané. Potrebujem ešte zhodiť a tiež hľadám niekoho s kým by sme si vymieňali napríklad sj recepty ale i postrehy. Ja ovládam i rôzne štatistiky a fantastické recepty. Môžme písať i cez sms alebo whats up alebo tadiaľto. Teším sa

kvietok05
autor
Dnes o 19:30

@kvietok05 ja chcem zhodiť 5-8kg. Teoreticke veci mám tiež celkom načítané aj viem cca ako na to, akurát dodržať je to náročné. Zvlášť pre mňa kvoli tomu, že som doma s malými detmi a často večer sa opustím v jedle z toho celého dňa. Tak skúšam takto...keď budem vedieť, že niekto drži tiež možno to pôjde ľahšie.