icon

Plávanie počas chudnutia

mia885
27. apr 2016

Ahojte maminy. Mam taku otazku. Chcem schudnut a teda upravim si stravu,, zacnem pravidelne azdravo jest. A teraz , co hovorite na plavanie ako sport popri snahe schudnut? Myslim plavanie 3 krat do tyzdna vzdy po 1 hodine. A plavanie aktivne cely cas v bazene hore dole. Myslite ze je ti s tym plavanim dobry napad? Pomoze to v chudnuti? Ono fitko ma nebavi..este bycikel hej ale najviac mam rafa plavanie. Malo by to nejaky vyznam? Boli by po nejakom case vidiet vysledky,? Dakujem za vsetky rady 🙂

mia885
autor
27. apr 2016

Asi je uz neskoro v noci, tak snad cez den sa dockam dakej odpovede 🙂

julma
27. apr 2016

Ja som tu, a myslim si, ze plavanie bude dobra volba, ale ja skusenost nemam, zato mam nadvahu 🙂 takze uz mlciiim

lorela
27. apr 2016

@mia885 Nepochybne je plavanie jeden z najvhodnejsich druhov pohybu pri chudnuti 😉.
A ako pises, pravidelne, dlhodobo a s upravou stravy hlavne.

misel0806
28. apr 2016

Plavanie je najlepsie na chudnutie pracuje nim cele telo... A ked stravu upravis myslim ze vysledky na seba nenechaju dlho cakat,,a hlavne pitny rezim treba dodrziavat

lubi40
28. apr 2016

Ak sa plavanim chudne, tak co potom robia veleryby zle 🙂 Ale teraz vazne...
Plavanie je najlepsi sport, nezatazuje klby a pracuje cele telo.

vierocka888
28. apr 2016

@misel0806 ....sa napije v bazene 😂
Myslim si,ze plavanie je super,krasne ti vytvaruje telo a spevni ho.

kakaovyrez
28. apr 2016

Plavanie je urcite super na spalovanie, ale na tvarovanie by bolo k tomu lepsie pridat aspon nejaku kalanetiku alebo body working, to mozes robit aj doma pri telke...

emocka
28. apr 2016

No my s dcérou chudneme dva mesiace, teda cielen úpravou stravy a plávaním. Plávame len 1x v týždni, je to super. Ja mám bielkovinovú diétu, dolu mám už 7 kg. Dcéra počíta kalórie, aj ona má niečo málo dole. To plávanie tomu veľmi napomáha. Motivácii, plávame hodinu. Najprv toho moc nebolo, kondička sa zlepšuje. Je to paráda. Nech sa darí. /tá moja diéta je dosť prísna, 1x v týždni sa pije iba mlieko a práve vtedy to ide dolu a už sa to nevráti/.

admin_vierka
Odpoveď bola odstránená
yanni
28. apr 2016

Nooooo ale to musis plavat riadne (nauc sa najskor spravnu techniku, ak nevies), rychlo, nie hodinu, sice hore-dole ale pomaly. To ti vravim ako aktivny triatlet.

liz_lemon
28. apr 2016

@emocka no, aby si nebola neprijemne prekvapena, ked skoncis s dietou, ze vsetko naberies naspat
pre trvale schudnutie je dobre jest 5x denne, a nie, ze jeden den si len na mlieku...akurat si poskodis metabolizmus

lorela
28. apr 2016

@emocka Tak tak, drastické diéty,k čiže rýchle chudnutie sú ideálne akurát tak pre jo-jo efekt. Pozor si dávaj, a hlavne u dcéry, aby si nechudla viac ako 4 kg týždenne, v opačnom prípade chudnete na veľmi nízkom kalorickom príjme (jo-jo efekt) a zbavujete sa aj vody a svalstva, nie poctivo tuku 😉 (pretože je fyziologicky nemožné schudnúť viac ako cca 4 kg čistého telesného tuku za mesiac).

sardinka335
28. apr 2016

@mia885 kazdy pohyb ma snad zmysel nie? Cele mi to pride take ,,hura,, chcem schudnut! Tak pre to niečo rob a uvidiš vysledky. Zase netreba byt z toho v krči, rob taky pohyb čo ta bavi.
@emocka 1 den pit iba mlieko? ble...to nie, nič pre mna....ale inak držím palce.

magduslinca
28. apr 2016

@mia885 nemáš sa čoho báť a kludne aj 3krát za týždeň chodievaj plávať. Nie je nič lepšie ako robiť šport ktorý ťa baví a plávaním sa dá veľmi pekne schudnúť a to najlepšie je že plávanie je super aj na chrbticu 🙂

mia885
autor
28. apr 2016

Zenusky dakujem vam 🙂 tak teda cez vikend si pojdem kupit plavky cele , a od pondelka chcem zacat . Pon streda a piatok budu moje dni. Dakujem vam krasne za povzbudenie 😘