icon

Po akom čase sa vám podarilo schudnúť bez extra obmedzenia v jedle pri HIIT?

kuko55
5. júl 2021

Ahojte, začala som s týmto bombovým športom, okrem toho kroky plus práca okolo domu a dieťaťa.
V jedle sa však neobmedzujem v zmysle žiadne KT a rátanie, prosto jem primerane, 5denne, večer nejem, žiadne čipsy a cola....skor podobne ako jedli naše maminy, sem tam aj keksík, rezeň.... ďakujem za skúsenosti.

s_a
5. júl 2021

Ja len že už keď admin opravuje zbytočne názov diskusie, aspoň by tam nemusel robiť chyby a zo spravneho HIIT opravil na HIT

syslik81
5. júl 2021

hiit ale coho? ak mas sice pravidelnu stravu ale mastnu nezdravu tak necakaj zazraky ... zalezi aky je tvoj prijem a aky vydaj energie ... darmo budes 20 minut behat ked potom 30 minut ladujes mastne rezne

tayla
Odpoveď bola odstránená
kuko55
autor
5. júl 2021

@s_a a mala som hiit, ešte mi tu hanbu urobia 🙄

kuko55
autor
5. júl 2021

Baby PROSÍM inak naformulujem pri normálnom zdravom jedle, ale nie dieta, KT a podobne, jem čo varím rodine

tayla
Odpoveď bola odstránená
syslik81
5. júl 2021

@kuko55 jedlo je zaklad zdravia a aj chidnutia ... bezneslovenske jedlo co sa vari v rodine je tazke a nezdrave ..samy olej smotana ecka , bojuny a podobne ... ak by som si mala pri chudnuti vybrat hiit akykolvek alebo zdrave jedlo -beriem to jedlo - to je zaklad ... ked sa nechces uplne obmedzovat skus aspon uplne na zaciatok vynechat cukry sladke ovocie a biele pecivo etc.. aj na kvalite masa zalezi ...

savanna
5. júl 2021

Nikdy v zivote som neschudla bez obmedzenia jedla. Aj ked som chodila cvicit intenzivne niekolkokrat do tyzdna, bez zmeny v strave to s vahou neurobi nic. A to mam dost rychly metabolizmus. Jednym keksikom, aj ked sa to nezda, si dokazes doplnit vsetky kalorie, ktore si spalila cvicenim. Skus si niekedy cez appku vypocitat, kolko si cca spalila cvicenim a potom si cez google vyhladat, ake jedlo sa rovna napr. 300-400 kaloriam. Mozno budes prekvapena, kolko malo staci zjest (napr. maly kusok kolaca), aby si jednym tahom doplnila vsetky spalene kalorie.

mondolina
5. júl 2021

len cvičením neschudneš, to určite nie...