Podpora chudnutia: Aké prípravky naozaj fungujú?
Strava upravená
1800kcal ( z toho 1600BM)
Pijem dostatok tekutín
Mam hodne pohybu ( denne keď je pekne prejdem do školy zo skoly po deti 6km + cvičenie par krat do týždna, no váha ide dole veľmi pomaly
Ako podporiť chudnutie?
1. Glp-1 (nemyslím tie injekcie)
2. Berberin
3. Mio-inositol
4. Glukomanan
5.L carnitin
6. Cambogia
Čo vám reálne pomohlo ?
Pozerala som aj tieto pripravky, máte skúsenosti ?
https://carniumbotanicals.sk/collections/all/pr...
https://carniumbotanicals.sk/collections/all/pr...
Neviem kde už robim chybu, ale ide to pomaly.
@anonym_autor 6 a 6 km? To by bol ideal😅 pokiql je to iba sest km, to neni dostatok pohybu, ak mas inak sedave zamestanie ale tak lepsie ako nic. Chudne sa vraj aj tak v kuchyni, zalezi z akej vahy ides. A pripravky ti moc nepomozu, pokial to nebude ozempic
Realne pomoze este viac pohybu a kaloricky deficit. Skus raz v tyzdni uplny post, voda, kava, caj, v pripade hladu iba konzerva tuniaka, alebo cottage. A hned mas -1800 kcal deficit. Krat 4 tyzdne mas mesacne -7200kcal.
Naozaj funguje jedine nežruc viac ako treba, treba viac makať ako papať. Netreba z tak simplexnej záležitosti ako chudnutie robiť raketovú vedu.
Naozaj funguje jedine nežruc viac ako treba, treba viac makať ako papať. Netreba z tak simplexnej záležitosti ako chudnutie robiť raketovú vedu.
@anonym_998e23 ak mas bmi v norme sa ti to lahko povie
Čo je to pomaly? Za týždeň koľko schudneš? Ja chudnem od februára, cvičím tak 5-6 x do týždňa po 50 minút a samozrejme kaloricky deficit, všetko zapisujem do KT za týždeň schudnem tak od 0,4 až 0,9 kg, za necelé 2 mesiace sa mi podarilo schudnúť 5,3 kg ...
@anonym_998e23 ak mas bmi v norme sa ti to lahko povie
@anonym_autor kedysi som mala obezitu… schudla som 25kg.. viem velmi dobre, o com pisem, ano, da sa, ale treba makat.
6km denne a okrem toho čo?lebo to je žalostne málo
Moja rada je pohyb veľa pohybu a menej jesť.
Príklad ja vyše 20 km prejdem len v robote každý deň a ešte doma okolo detí a domácnosti.
Jesť stačí 5 krát denne a medzitým žiadne sladkosti a blbosti.
A potom nejesť po 18tej hodine. Toto niekedy porušim no snažím sa to dodržať. A už roky držím sa na 60 kíl pri mojej výške 176 cm.
Takže netreba žiadne prípravky brať, väčšinou to ide len do peňazí a nič nepomôžu.
Čo je to pomaly? Za týždeň koľko schudneš? Ja chudnem od februára, cvičím tak 5-6 x do týždňa po 50 minút a samozrejme kaloricky deficit, všetko zapisujem do KT za týždeň schudnem tak od 0,4 až 0,9 kg, za necelé 2 mesiace sa mi podarilo schudnúť 5,3 kg ...
@anonym_fe8739
To máš veľmi pekné čislo.
@anonym_autor
Základ je primeraný kaloricky deficit, silové cviky, kvalitný spánok.
Schudnúť 2 kg za mesiac je super výsledok.
Bavíme sa o zmene životného štýlu a trvalo udržateľného stavu
Netreba viac cvicit, to je mýtus. Chudne sa nejedenim.! Ano, hladom moje zlate a kto to este nepochopil, tak jeho problem, lebo ten vzdy bude mat jojo nakolko dlhodobo menší príjem proste nezvláda. Tak to bolo po stáročia a tak to bude vzdy, bodka. Proste davat len mikro porcie a ziadne ze jedlo 5x do dna, to furt budes len zrat a mozog navyknes, ze stale bude chciet nieco do huby! Preco je teraz tak ozempic v kurze, no lebo nie si hladna, nemas pazrave chvíle a neboli ta brucho od hladu. Kto si to nevie vybavit, tak jedine tie mikro porcie, ziadna múka, ziadne prílohy ani zemiaky. Ja davam len 700-1000 kcal denne a ano, som hladna stale ale po dvoch mesiacoch si uz telo zvykne a uz mam tri kila za mesiac dole a tehličky na bruchu co som nemala ani nepamätám.. Inak to uz ani nejde lebo som v perimenopauze a s váhou 53 kilo som momentalne spokojna. A kto nevie hladovať, ten nech jedáva aj desaťkrát denne a cvičí ako kôň, ale nepomoze mu to, hlavne ak si po 30/40 r veku.
Netreba viac cvicit, to je mýtus. Chudne sa nejedenim.! Ano, hladom moje zlate a kto to este nepochopil, tak jeho problem, lebo ten vzdy bude mat jojo nakolko dlhodobo menší príjem proste nezvláda. Tak to bolo po stáročia a tak to bude vzdy, bodka. Proste davat len mikro porcie a ziadne ze jedlo 5x do dna, to furt budes len zrat a mozog navyknes, ze stale bude chciet nieco do huby! Preco je teraz tak ozempic v kurze, no lebo nie si hladna, nemas pazrave chvíle a neboli ta brucho od hladu. Kto si to nevie vybavit, tak jedine tie mikro porcie, ziadna múka, ziadne prílohy ani zemiaky. Ja davam len 700-1000 kcal denne a ano, som hladna stale ale po dvoch mesiacoch si uz telo zvykne a uz mam tri kila za mesiac dole a tehličky na bruchu co som nemala ani nepamätám.. Inak to uz ani nejde lebo som v perimenopauze a s váhou 53 kilo som momentalne spokojna. A kto nevie hladovať, ten nech jedáva aj desaťkrát denne a cvičí ako kôň, ale nepomoze mu to, hlavne ak si po 30/40 r veku.
@anonym_beb5cc 700kcal kazdy den? A co mas zo zivota? 🙂 Este povedz, ze nefajcis, nepijes, nesexujes ...
@anonym_beb5cc 700kcal kazdy den? A co mas zo zivota? 🙂 Este povedz, ze nefajcis, nepijes, nesexujes ...
@anonym_d3e1f4 no a to je hlavne zdravé,veď musí byť nonstop pod bazal 🤦
@anonym_autor
Základ je primeraný kaloricky deficit, silové cviky, kvalitný spánok.
Schudnúť 2 kg za mesiac je super výsledok.
Bavíme sa o zmene životného štýlu a trvalo udržateľného stavu
@zmrzlinka2021 chudnem 2,5 mesiaca a mam dole len vyse 5kg.. ale žiaľ ja toto vela nepospim s malým dieťaťom ktore nechce v noci spať
@zmrzlinka2021 chudnem 2,5 mesiaca a mam dole len vyse 5kg.. ale žiaľ ja toto vela nepospim s malým dieťaťom ktore nechce v noci spať
@anonym_dbf516 ja za 2,5 mesiaca 3,5 kg ..no nejdem z vysokej vahy....plus 50 tka na krku. Je to tazke
@anonym_d3e1f4 no a to je hlavne zdravé,veď musí byť nonstop pod bazal 🤦
@anonym_985a72 za tie nenávistne pohľady od zien a slintanie od chlapov, ked sa v lete prejdem v plavkách alebo v zime vo welnes mi to stoji. Plus 3 x tyzdenne mam silový a zvyšné dni kardio… ked cvičím silovo, dam aj 1000 kcal a je to ok pre mna. Dnes som jedla jedno volske bez chleba, dva väčšie varené zemiaky a 4 ks domácich banánových cookies, kava s napolitánku. Cely den nonstop v pohybe na záhrade. Cize nejakych 800 kcal. Je mýtus ze mas zrat milion kcal a cvicit, mas byt pod bazalom a makat ak chces byt aj v 40 ako z Victorias Secret. Ak nechces, tak kludne papaj a lezkaj a maj krasny zivot. Mne jedlo moj zivot nerobi lepším, mam ine hodnoty ako je jedlo.
@anonym_985a72 za tie nenávistne pohľady od zien a slintanie od chlapov, ked sa v lete prejdem v plavkách alebo v zime vo welnes mi to stoji. Plus 3 x tyzdenne mam silový a zvyšné dni kardio… ked cvičím silovo, dam aj 1000 kcal a je to ok pre mna. Dnes som jedla jedno volske bez chleba, dva väčšie varené zemiaky a 4 ks domácich banánových cookies, kava s napolitánku. Cely den nonstop v pohybe na záhrade. Cize nejakych 800 kcal. Je mýtus ze mas zrat milion kcal a cvicit, mas byt pod bazalom a makat ak chces byt aj v 40 ako z Victorias Secret. Ak nechces, tak kludne papaj a lezkaj a maj krasny zivot. Mne jedlo moj zivot nerobi lepším, mam ine hodnoty ako je jedlo.
@anonym_beb5cc ale ja som sa nepýtala čo si dnes jedla a ani čo si robila.vlastne nič som sa nepýtala 🤣🤷
Jem všetko, aj sladké si dám. No po 14.00 už nejem. Ak,tak iba zeleninu,vodu.
Funguje to. Teraz mám 170cm a 55 Kg.
Ja momentálne tiež chudnem..
Obedujem tvaroh, potom mám proteín a jem len 1 jedlo na večeru, medzitým ovocie, zeleninu.
Za mesiac mám dole 2kg.
Je to úľava nemyslieť stále jedlo a byť jeho otrokom.
Bolo to veľmi ťažké tie prvé 3 týždne, ale už som s tým v pohode, nejem preto lebo by sa malo(obed) jem keď si to naplánujem, hlad neriešim, vypla som hlavu..
Už mi ani sladkosti nechýbajú.
Ja som veľa vyjedala večer, dnes si dám kompletné jedlo a mám pokoj..
Nehladujem a som spokojná, chcem to takto už navždy, nie som dieťa čo potrebuje výživu na rast, jem zdravo a nič mi nechýba..
Doplnky nie sú podstatné, nejaké mám, ale neberiem pravidelne, tak pocitivo

@anonym_autor z každého prípravku ti super schodne peňaženka ale ty nie. Ty si to musíš odmakať a dodržiavať stravu.