icon

Podpora chudnutia: Aké prípravky naozaj fungujú?

1. apr 2026

Strava upravená

1800kcal ( z toho 1600BM)
Pijem dostatok tekutín
Mam hodne pohybu ( denne keď je pekne prejdem do školy zo skoly po deti 6km + cvičenie par krat do týždna, no váha ide dole veľmi pomaly

Ako podporiť chudnutie?
1. Glp-1 (nemyslím tie injekcie)
2. Berberin
3. Mio-inositol
4. Glukomanan
5.L carnitin
6. Cambogia

Čo vám reálne pomohlo ?

Pozerala som aj tieto pripravky, máte skúsenosti ?
https://carniumbotanicals.sk/collections/all/pr...

https://carniumbotanicals.sk/collections/all/pr...

Neviem kde už robim chybu, ale ide to pomaly.

a0
1. apr 2026

@anonym_autor z každého prípravku ti super schodne peňaženka ale ty nie. Ty si to musíš odmakať a dodržiavať stravu.

majlo1234
1. apr 2026

@anonym_autor 6 a 6 km? To by bol ideal😅 pokiql je to iba sest km, to neni dostatok pohybu, ak mas inak sedave zamestanie ale tak lepsie ako nic. Chudne sa vraj aj tak v kuchyni, zalezi z akej vahy ides. A pripravky ti moc nepomozu, pokial to nebude ozempic

anonym_d3e1f4
1. apr 2026

Realne pomoze este viac pohybu a kaloricky deficit. Skus raz v tyzdni uplny post, voda, kava, caj, v pripade hladu iba konzerva tuniaka, alebo cottage. A hned mas -1800 kcal deficit. Krat 4 tyzdne mas mesacne -7200kcal.

anonym_998e23
1. apr 2026

Naozaj funguje jedine nežruc viac ako treba, treba viac makať ako papať. Netreba z tak simplexnej záležitosti ako chudnutie robiť raketovú vedu.

autor
1. apr 2026
@anonym_998e23

Naozaj funguje jedine nežruc viac ako treba, treba viac makať ako papať. Netreba z tak simplexnej záležitosti ako chudnutie robiť raketovú vedu.

@anonym_998e23 ak mas bmi v norme sa ti to lahko povie

anonym_fe8739
1. apr 2026

Čo je to pomaly? Za týždeň koľko schudneš? Ja chudnem od februára, cvičím tak 5-6 x do týždňa po 50 minút a samozrejme kaloricky deficit, všetko zapisujem do KT za týždeň schudnem tak od 0,4 až 0,9 kg, za necelé 2 mesiace sa mi podarilo schudnúť 5,3 kg ...

anonym_998e23
1. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_998e23 ak mas bmi v norme sa ti to lahko povie

@anonym_autor kedysi som mala obezitu… schudla som 25kg.. viem velmi dobre, o com pisem, ano, da sa, ale treba makat.

anonym_985a72
1. apr 2026

6km denne a okrem toho čo?lebo to je žalostne málo

anonym_0e5b37
Včera o 04:08

Moja rada je pohyb veľa pohybu a menej jesť.
Príklad ja vyše 20 km prejdem len v robote každý deň a ešte doma okolo detí a domácnosti.
Jesť stačí 5 krát denne a medzitým žiadne sladkosti a blbosti.
A potom nejesť po 18tej hodine. Toto niekedy porušim no snažím sa to dodržať. A už roky držím sa na 60 kíl pri mojej výške 176 cm.
Takže netreba žiadne prípravky brať, väčšinou to ide len do peňazí a nič nepomôžu.

zmrzlinka2021
Včera o 05:01
@anonym_fe8739

Čo je to pomaly? Za týždeň koľko schudneš? Ja chudnem od februára, cvičím tak 5-6 x do týždňa po 50 minút a samozrejme kaloricky deficit, všetko zapisujem do KT za týždeň schudnem tak od 0,4 až 0,9 kg, za necelé 2 mesiace sa mi podarilo schudnúť 5,3 kg ...

@anonym_fe8739

To máš veľmi pekné čislo.

zmrzlinka2021
Včera o 05:03

@anonym_autor

Základ je primeraný kaloricky deficit, silové cviky, kvalitný spánok.

Schudnúť 2 kg za mesiac je super výsledok.

Bavíme sa o zmene životného štýlu a trvalo udržateľného stavu

anonym_d3e1f4
Včera o 16:32
anonym_beb5cc
Včera o 16:53

Netreba viac cvicit, to je mýtus. Chudne sa nejedenim.! Ano, hladom moje zlate a kto to este nepochopil, tak jeho problem, lebo ten vzdy bude mat jojo nakolko dlhodobo menší príjem proste nezvláda. Tak to bolo po stáročia a tak to bude vzdy, bodka. Proste davat len mikro porcie a ziadne ze jedlo 5x do dna, to furt budes len zrat a mozog navyknes, ze stale bude chciet nieco do huby! Preco je teraz tak ozempic v kurze, no lebo nie si hladna, nemas pazrave chvíle a neboli ta brucho od hladu. Kto si to nevie vybavit, tak jedine tie mikro porcie, ziadna múka, ziadne prílohy ani zemiaky. Ja davam len 700-1000 kcal denne a ano, som hladna stale ale po dvoch mesiacoch si uz telo zvykne a uz mam tri kila za mesiac dole a tehličky na bruchu co som nemala ani nepamätám.. Inak to uz ani nejde lebo som v perimenopauze a s váhou 53 kilo som momentalne spokojna. A kto nevie hladovať, ten nech jedáva aj desaťkrát denne a cvičí ako kôň, ale nepomoze mu to, hlavne ak si po 30/40 r veku.

anonym_d3e1f4
Včera o 17:08
@anonym_beb5cc

Netreba viac cvicit, to je mýtus. Chudne sa nejedenim.! Ano, hladom moje zlate a kto to este nepochopil, tak jeho problem, lebo ten vzdy bude mat jojo nakolko dlhodobo menší príjem proste nezvláda. Tak to bolo po stáročia a tak to bude vzdy, bodka. Proste davat len mikro porcie a ziadne ze jedlo 5x do dna, to furt budes len zrat a mozog navyknes, ze stale bude chciet nieco do huby! Preco je teraz tak ozempic v kurze, no lebo nie si hladna, nemas pazrave chvíle a neboli ta brucho od hladu. Kto si to nevie vybavit, tak jedine tie mikro porcie, ziadna múka, ziadne prílohy ani zemiaky. Ja davam len 700-1000 kcal denne a ano, som hladna stale ale po dvoch mesiacoch si uz telo zvykne a uz mam tri kila za mesiac dole a tehličky na bruchu co som nemala ani nepamätám.. Inak to uz ani nejde lebo som v perimenopauze a s váhou 53 kilo som momentalne spokojna. A kto nevie hladovať, ten nech jedáva aj desaťkrát denne a cvičí ako kôň, ale nepomoze mu to, hlavne ak si po 30/40 r veku.

@anonym_beb5cc 700kcal kazdy den? A co mas zo zivota? 🙂 Este povedz, ze nefajcis, nepijes, nesexujes ...

anonym_985a72
Včera o 18:02
@anonym_d3e1f4

@anonym_beb5cc 700kcal kazdy den? A co mas zo zivota? 🙂 Este povedz, ze nefajcis, nepijes, nesexujes ...

@anonym_d3e1f4 no a to je hlavne zdravé,veď musí byť nonstop pod bazal 🤦

anonym_dbf516
Včera o 19:35
@zmrzlinka2021

@anonym_autor

Základ je primeraný kaloricky deficit, silové cviky, kvalitný spánok.

Schudnúť 2 kg za mesiac je super výsledok.

Bavíme sa o zmene životného štýlu a trvalo udržateľného stavu

@zmrzlinka2021 chudnem 2,5 mesiaca a mam dole len vyse 5kg.. ale žiaľ ja toto vela nepospim s malým dieťaťom ktore nechce v noci spať

slavomira236
Dnes o 09:45
@anonym_dbf516

@zmrzlinka2021 chudnem 2,5 mesiaca a mam dole len vyse 5kg.. ale žiaľ ja toto vela nepospim s malým dieťaťom ktore nechce v noci spať

@anonym_dbf516 ja za 2,5 mesiaca 3,5 kg ..no nejdem z vysokej vahy....plus 50 tka na krku. Je to tazke